Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']Hanek a przeciez p. Inga mowila ze robili fotki, to gdzie one sa.[/quote]
Mieli przesłać na maila, nic nie przesłali wciąż.
Smarczek ma prawdopodobnie nużycę albo inne paskudztwo na pyszczku, wokół oczek.

Posted

Bardzo mi przykro, ale kolejny psiak wyadoptowany od nas szuka nowego domu. W dodatku nie wprost powiedziane, lecz znowu kłamstwa kłamstwa kłamstwa. Oni myślą, że my nie poznamy dorosłego psa, który wyrośnie z adoptowanego szczenięcia, że można podstawić inną osobę, która będzie udawać, że psa znalazła - aby uniknąć odpowiedzialności.

Sk..syny.

A przecież wystarczy powiedzieć "przeliczyliśmy się, pomóżcie znaleźć dla niego nowy dom".

Ale nie kanałami, jak szczury.

Posted

Makaron i ryż zawieziony :) Mam nadzieję, że będzie smakował :p
Powiesiłam na płocie u Ady-jeje, bo w domu syna chyba nie było. Szkoda, że się nie widziałam z panią Jolą, no ale może następnym razem ;) Jak się skończy zapas makaronowo-ryżowy, dajcie znać :loveu:

Posted

Spostrzegawczy być może zauważyli, że od pewnego czasu podstrona [url=http://proanimals.org/nasze_zwierzeta/]nasze zwierzęta[/url] nie świeci już pustkami.

Oprócz tego, wczoraj dodałem możliwość komentowania newsów oraz dodawania bardziej rozbudowanych wieści (można dodać dłuższy tekst, na stronie głównej widoczny będzie początek, a dalsza część artykułu dostępna będzie w rozwinięciu).

W bardzo bliskiej przyszłości (jakoś do końca tygodnia) będzie także możliwość komentowania interwencji.

Panel administracyjny też w końcu będzie, ale to trochę grubsza sprawa (porównywalna tak naprawdę z nakładem pracy potrzebnym do zrobienia strony). Zajmę się tym po zintegrowaniu ogłoszeń ze stroną, czyli po nowym roku.

Pozdrawiam, na "wesołych świąt" już za późno, ale życzę udanego nowego roku :)

Posted

Genobis nasza stronka robi sie coraz ciekawsza i ladniejsza, :multi::multi::multi: jest na stronce tez zkladka sponsorzy, czy mozna by tam umieszczac sponsrow ktorzy wspomagaja nas w kazdym miesiacu, ich niki, imiona z pierwsza ltera nzwiska, bez nikow z Allegro bo do tych i tak Ula musi wysylac osobne powiadomienia.

Posted

Nie powinno być problemu, a jak by to miało wyglądać? Coś takiego, jak niżej?

[B]Grudzień 2008:[/B] Agata R., Bogdan S., Cecylia T., Dawid U., Ewa W., Franciszek Z. (...)

[B]Styczeń 2009:[/B] Grażyna A., Henryk B., Irena C., Jan D., Katarzyna E. (...)

Posted

Zapraszamy na bazarek dla ofiar schroniska...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ofiary-schroniska-konajace-na-mrozie-cierpiace-chore-glodne-pilnie-potrzebna-pomoc-127803/#post11489704[/url]

Posted

Wklejam linka do cegiełek,bo chyba dziewczyny zapomniały:
[URL="http://www.allegro.pl/item517341753_pomocy_ofiary_schroniska_jak_zywe_trupy_5zl.html"][COLOR=#000000]POMOCY!!! Ofiary schroniska- JAK ŻYWE TRUPY! 5zł (517341753) - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL]

Posted

Dotychczasowe statystyki strony:

[quote name='genobis']
[B]Wrzesień:[/B] 1512 odwiedzin przez 444 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 81%, z innych stron: 14%, z wyszukiwarek 4%.

[B]Październik:[/B] 2052 odwiedziny przez 901 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 67%, z innych stron: 21%, z wyszukiwarek 11%.

[B]Listopad:[/B] 2732 odwiedziny przez 1160 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 61%, z innych stron: 22%, z wyszukiwarek: 17%.
[/quote]

[B]Grudzień:[/B] 3265 odwiedzin przez 1562 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 55%, z innych stron: 28%, z wyszukiwarek: 17%.

Posted

Zrobiłam dzisiaj przerwę w nauce żeby nadrobić plakaty fundacyjne i jak do tej pory mają je już: Czaj-Gwoździk, Maja, Pikuś, Roxi.
I teraz pytania: jak wygląda sytuacja Bariego? Jemu także robić czy jednak jest już d DS? Co z Roszkiem?
Zulusowi i Łatce będę robić zaraz.
Jeśli są jeszcze jakieś psy potrzebujące plakatów a których nie ma na stronie fundacyjnej jeszcze to bardzo bym prosiła o linki - zrobię dzisiaj ile będę dała radę.

A no i Szczęśliwego Nowego Roku ;).

Posted

Roszek z tego co wiem, ma dom! Tylko Ci państwo mieli jeszcze jechac do tej kobiety sprawdzić czy się przyjął. Ale nic się nie odzywają więc chyba jest ok. Na Pikusia jest jakaś chętna osoba, ale ma go odebrać dopiero za jakiś czas. O Barim nic nie wiem. Zeuskowi jeszcze możesz zrobić: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/olbrzymi-amstaff-zeus-z-obozu-zaglady-szkielet-z-parwo-nosowka-pilnie-kasa-dt-127923/[/url] Pudelek Boluś też się nadaje do ogłoszeń ale mamy tylko jego zdjęcia z trocinami, niezbyt zachęcające: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czekoladowy-pudelek-bolus-z-obozu-zaglady-pilnie-szuka-dt-127985/index3.html[/url]

Posted

Rutch dla Bariego nie trzeba robic plakatow, ale dla Pekinki tak.
Ula ma juz fotki Bolusia bez trocin ale jeszcze nie otrzyzony, pan mowil ze bedzie probowal troche go obciac na tyle ile sobie pozwoli.