Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to chyba sama mogłaś zauważyć, że bardziej będzie przydatna fotka z pustym garnkiem i zbliżeniem tacki większym, no. I te przysłać:eviltong: Ja zrozumiałam, że tylko Azę mam powybierać, bo ich nie masz w oryginale i nie prześlesz, a zdjęcia króliczków i pointerków wszystkie które masz prześlesz. Sprawa króliczków już oddana?

Posted

[quote name='hanek']No to chyba sama mogłaś zauważyć, że bardziej będzie przydatna fotka z pustym garnkiem i zbliżeniem tacki większym, no. I te przysłać:eviltong: Ja zrozumiałam, że tylko Azę mam powybierać, bo ich nie masz w oryginale i nie prześlesz, a zdjęcia króliczków i pointerków wszystkie które masz prześlesz. Sprawa króliczków już oddana?[/quote]

Tak, jeszcze o Azie Ty i ja mamy iść opowiadać na policji.

Posted

[quote name='Weronika13']Ta Lisiczka jest tak cudna, że JA JĄ CHCĘĘĘĘĘĘ !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Nie ma problemu :) Może być Twoja w każdej chwili!

Posted

[quote name='Ulaa']Ona jest przyjacielsko nastawiona do wszystkich psów. A Tofecek suniteż napewno krzywdy nie zrobi. Pogadaj z rodzicami ;)[/quote]

Hihihi,, rodzicom też bardzo się podoba ;) Zobaczymy :lol:

Posted

Weronika bierz, bo takie cuda rzadko sie trafiają jest piękna Lisiczka a tyle co mi dopiero Zuziaczka zazdrościłas, tak że łap okazję, takie lisiczki to skarb! :loveu:

Posted

[quote name='dorixx']Weronika bierz, bo takie cuda rzadko sie trafiają jest piękna Lisiczka a tyle co mi dopiero Zuziaczka zazdrościłas, tak że łap okazję, takie lisiczki to skarb! :loveu:[/quote]

Oj Dorixx, jeszcze Ty mnie zachęcasz, noo :D na razie rodzice mówią 'niestety, nie' ;) zobaczymy co będzie dalej :) (a tak nawiasem mówiąc, to tak mnie 'wzięło' na tą pięknotkę, że niewyobrażacie sobie :p)

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=darkred]Znalazłam w Libiążu bardzo miłą dziewczynę, która chciałaby pomagać wierzakom i zacząć współpracować z fundacją.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Nie ukrywam, że pomoc bardzo przydałaby mi się, tylko jest jeden problem, ta dziewczyna nie wie czy sobie poradzi :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Mam nadzieje, że jednak się zdecyduje i przystąpi do nas.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Ponieważ ma swoją rodzinę i zobowiązania myślę, że mogłabychociaż robić bazarki, szukać domów docelowych i tymczasowych.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Trzymam za nią kciuki !!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Byloby super Dominiko zeby ktos sie przylaczyl, piszesz o bazarkach a przeciez dalam ci rzeczy na bazarek, wiem ze masz komp w naprawie to moze spotkalabys sie z ta dziewczyna i pokazala jak robic bazarek. Kasa nadal potrzebna na wczoraj, wylozylismy z skarpet innych zwierzakow na kotke ktora zawiozlas do sterylki aborcyjnej i na sunie z Luszowic a potrzeba teraz jeszcze na dwa szkielety ktore sa w Libiazu.

Posted

Tak, ale pies i tak nie może być teraz operowany ani kastrowany.
Choruje tak samo jak rodzinka szkieletów...
Jest więc trochę czasu na zbiórkę.

Czy doszła wpłata od R.R. z Zatora? Ta osoba kupila na allegro cegiełki dla szkieletów i nie wiem czy mogę już wysłać podziękowanie.

Posted

[quote name='Ulaa']
Czy doszła wpłata od R.R. z Zatora? Ta osoba kupila na allegro cegiełki dla szkieletów i nie wiem czy mogę już wysłać podziękowanie.[/quote]
Jest wpłata od ststudiografika z allegro.

Posted

[quote name='hanek']Jest wpłata od ststudiografika z allegro.[/quote]

To wiem, już Ada-jeje wpisała na wątku szkieletów. Chodzi o użytkownika "ranias".

Posted

[SIZE=3][B]i z bazarków[/B][/SIZE] ;)
ps. czy Ludwa wpłaciła już, bo na bazarku pisze ze raczej wplaciła a na fundacyjnym,, że nie było wplat to nie wiem ?

Posted

[quote name='dorixx'][SIZE=3][B]i z bazarków[/B][/SIZE] ;)
ps. czy Ludwa wpłaciła już, bo na bazarku pisze ze raczej wplaciła a na fundacyjnym,, że nie było wplat to nie wiem ?[/quote]
Ludwa już dawno wpłaciła. Jeżeli na bazarku jest napisane że wpłata dotarła, to na tym wątku nie musi.

Posted

Melduje dwie wplaty z Allegro 1) SQ2IP nr. aukcji 357009026 [SIZE=3][B]14 zl.[/B][/SIZE] 2) ranias nr.aukcji 357777026 [SIZE=3][B]10 zl[/B][/SIZE]. [COLOR=red][B]DZIEJUEMY[/B][/COLOR] pierwszym darczyncom z Allegro. :loveu::lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Melduje dwie wplaty z Allegro 1) SQ2IP nr. aukcji 357009026 [SIZE=3][B]14 zl.[/B][/SIZE] 2) ranias nr.aukcji 357777026 [SIZE=3][B]10 zl[/B][/SIZE]. [COLOR=red][B]DZIEJUEMY[/B][/COLOR] pierwszym darczyncom z Allegro. :loveu::lol:[/quote]

Nie tak do końca pierwszym ;) Już była pierwsza wpłata jakiś czas temu. Ale oczywiście dziękujemy!!!!!!! :multi::multi::multi:

Hanek wyślij [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1210975"]sq2iip[/URL] breloczek :)

Posted

Przeczytajcie najpierw to [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108815[/url]

a potem to
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110700[/url]

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: