Ada-jeje Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wszystkie sprawy juz oddane Aniu, Szkieleca rodzinka, Pointer i sunia, i sprawa Azy tez. Quote
hanek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No to chyba sama mogłaś zauważyć, że bardziej będzie przydatna fotka z pustym garnkiem i zbliżeniem tacki większym, no. I te przysłać:eviltong: Ja zrozumiałam, że tylko Azę mam powybierać, bo ich nie masz w oryginale i nie prześlesz, a zdjęcia króliczków i pointerków wszystkie które masz prześlesz. Sprawa króliczków już oddana? Quote
Ulaa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='hanek']No to chyba sama mogłaś zauważyć, że bardziej będzie przydatna fotka z pustym garnkiem i zbliżeniem tacki większym, no. I te przysłać:eviltong: Ja zrozumiałam, że tylko Azę mam powybierać, bo ich nie masz w oryginale i nie prześlesz, a zdjęcia króliczków i pointerków wszystkie które masz prześlesz. Sprawa króliczków już oddana?[/quote] Tak, jeszcze o Azie Ty i ja mamy iść opowiadać na policji. Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ulka jak dostaniesz wezwanie w sprawie Azy to podaj jeszcze Anie za swiadka bo ja nie mialam jej danych i podalam tylko ciebie. Quote
Ada-jeje Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Na ogolne potrzeby fundacji wplynelo [SIZE=4][B]135 zl.[/B][/SIZE] od Joanny T. dziekujemy i klaniamy sie w pas.:multi::lol: Quote
Ulaa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 bezwątkowa Lisiczka na allegro [url]http://www.allegro.pl/item358211551_malenka_mieciutka_lisiczka_.html[/url] Quote
Weronikaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ta Lisiczka jest tak cudna, że JA JĄ CHCĘĘĘĘĘĘ !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulaa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [quote name='Weronika13']Ta Lisiczka jest tak cudna, że JA JĄ CHCĘĘĘĘĘĘ !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Nie ma problemu :) Może być Twoja w każdej chwili! Quote
Weronikaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Ulaa']Nie ma problemu :) Może być Twoja w każdej chwili![/quote] Bardzo chętnie :loveu: Gdyby tylko z Tofciem się zgrała.. ;) Quote
Ulaa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ona jest przyjacielsko nastawiona do wszystkich psów. A Tofecek suniteż napewno krzywdy nie zrobi. Pogadaj z rodzicami ;) Quote
Weronikaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Ulaa']Ona jest przyjacielsko nastawiona do wszystkich psów. A Tofecek suniteż napewno krzywdy nie zrobi. Pogadaj z rodzicami ;)[/quote] Hihihi,, rodzicom też bardzo się podoba ;) Zobaczymy :lol: Quote
dorixx Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Weronika bierz, bo takie cuda rzadko sie trafiają jest piękna Lisiczka a tyle co mi dopiero Zuziaczka zazdrościłas, tak że łap okazję, takie lisiczki to skarb! :loveu: Quote
Weronikaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='dorixx']Weronika bierz, bo takie cuda rzadko sie trafiają jest piękna Lisiczka a tyle co mi dopiero Zuziaczka zazdrościłas, tak że łap okazję, takie lisiczki to skarb! :loveu:[/quote] Oj Dorixx, jeszcze Ty mnie zachęcasz, noo :D na razie rodzice mówią 'niestety, nie' ;) zobaczymy co będzie dalej :) (a tak nawiasem mówiąc, to tak mnie 'wzięło' na tą pięknotkę, że niewyobrażacie sobie :p) Quote
dominik_a Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=darkred]Znalazłam w Libiążu bardzo miłą dziewczynę, która chciałaby pomagać wierzakom i zacząć współpracować z fundacją.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Nie ukrywam, że pomoc bardzo przydałaby mi się, tylko jest jeden problem, ta dziewczyna nie wie czy sobie poradzi :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Mam nadzieje, że jednak się zdecyduje i przystąpi do nas.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Ponieważ ma swoją rodzinę i zobowiązania myślę, że mogłabychociaż robić bazarki, szukać domów docelowych i tymczasowych.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Trzymam za nią kciuki !!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Ulaa Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Niech się zarejestruje na dogo, będzie na bieżąco :) Quote
Ada-jeje Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Byloby super Dominiko zeby ktos sie przylaczyl, piszesz o bazarkach a przeciez dalam ci rzeczy na bazarek, wiem ze masz komp w naprawie to moze spotkalabys sie z ta dziewczyna i pokazala jak robic bazarek. Kasa nadal potrzebna na wczoraj, wylozylismy z skarpet innych zwierzakow na kotke ktora zawiozlas do sterylki aborcyjnej i na sunie z Luszowic a potrzeba teraz jeszcze na dwa szkielety ktore sa w Libiazu. Quote
Ulaa Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Tak, ale pies i tak nie może być teraz operowany ani kastrowany. Choruje tak samo jak rodzinka szkieletów... Jest więc trochę czasu na zbiórkę. Czy doszła wpłata od R.R. z Zatora? Ta osoba kupila na allegro cegiełki dla szkieletów i nie wiem czy mogę już wysłać podziękowanie. Quote
hanek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Ulaa'] Czy doszła wpłata od R.R. z Zatora? Ta osoba kupila na allegro cegiełki dla szkieletów i nie wiem czy mogę już wysłać podziękowanie.[/quote] Jest wpłata od ststudiografika z allegro. Quote
Ulaa Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='hanek']Jest wpłata od ststudiografika z allegro.[/quote] To wiem, już Ada-jeje wpisała na wątku szkieletów. Chodzi o użytkownika "ranias". Quote
Ulaa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [SIZE=4][B]Proszę o sprawdzenie wpłat z allegro.[/B][/SIZE] Breloczki i cegiełki sprzedają się :cool3: Quote
dorixx Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [SIZE=3][B]i z bazarków[/B][/SIZE] ;) ps. czy Ludwa wpłaciła już, bo na bazarku pisze ze raczej wplaciła a na fundacyjnym,, że nie było wplat to nie wiem ? Quote
hanek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='dorixx'][SIZE=3][B]i z bazarków[/B][/SIZE] ;) ps. czy Ludwa wpłaciła już, bo na bazarku pisze ze raczej wplaciła a na fundacyjnym,, że nie było wplat to nie wiem ?[/quote] Ludwa już dawno wpłaciła. Jeżeli na bazarku jest napisane że wpłata dotarła, to na tym wątku nie musi. Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Melduje dwie wplaty z Allegro 1) SQ2IP nr. aukcji 357009026 [SIZE=3][B]14 zl.[/B][/SIZE] 2) ranias nr.aukcji 357777026 [SIZE=3][B]10 zl[/B][/SIZE]. [COLOR=red][B]DZIEJUEMY[/B][/COLOR] pierwszym darczyncom z Allegro. :loveu::lol: Quote
Ulaa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Ada-jeje']Melduje dwie wplaty z Allegro 1) SQ2IP nr. aukcji 357009026 [SIZE=3][B]14 zl.[/B][/SIZE] 2) ranias nr.aukcji 357777026 [SIZE=3][B]10 zl[/B][/SIZE]. [COLOR=red][B]DZIEJUEMY[/B][/COLOR] pierwszym darczyncom z Allegro. :loveu::lol:[/quote] Nie tak do końca pierwszym ;) Już była pierwsza wpłata jakiś czas temu. Ale oczywiście dziękujemy!!!!!!! :multi::multi::multi: Hanek wyślij [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1210975"]sq2iip[/URL] breloczek :) Quote
Ulaa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Przeczytajcie najpierw to [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108815[/url] a potem to [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110700[/url] :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts