Ada-jeje Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Kako w naszym rowniez imieniu podziekuj prosze zaproszonym gosciom weselnym. Quote
Weronikaa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Kako, wspaniała jesteś ! :loveu: dziękujemy serdecznie :) Quote
Ulaa Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Co o tym myślicie? http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=922 U nas chyba tak nie jest... Np Ponurak była duża i czarna, a ludzie pytali o nią jeszcze wiele miesięcy po adopcji. Zobaczymy jak będzie z Funią i Nerą. Oby się nie sprawdziło. Quote
dorixx Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Zapraszamy na Felkowy bazarek http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10107849#post10107849 Quote
Ulaa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Przyszły od Saganki śliczne plakaty!!! :loveu::multi::loveu::multi: Quote
hanek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ulaa napisał(a):Przyszły od Saganki śliczne plakaty!!! :loveu::multi::loveu::multi: Super! Muszę choć jeden na żywo zobaczyć, ciekawe jak wyszły takie duże! Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :multi::multi::multi: super mozemy jutro zawiezc Natali zeby w szkole rozwiesila, zas do Libiaza jedziemy w poniedzialek mamy tam kilka spraw do zalatwienie to i do szkoly wstapimy podac plakaty. Quote
saganka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 One sa sliczne, bo je Hanek slicznie zrobila :-) Macie swietna specjalistke. Quote
Weronikaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 saganka napisał(a):One sa sliczne, bo je Hanek slicznie zrobila :-) Macie swietna specjalistke. Saganko, jeśli Hanek się za coś 'artystycznego' zabierze to wierz mi - zawsze to jest perfekcyjne !!! :p Quote
Weronikaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ada-jeje napisał(a)::multi::multi::multi: super mozemy jutro zawiezc Natali zeby w szkole rozwiesila, zas do Libiaza jedziemy w poniedzialek mamy tam kilka spraw do zalatwienie to i do szkoly wstapimy podac plakaty. Ada-jeje, jeśli tylko chcecie to mnie też możecie parę plakacików podrzucić (jeżeli będziecie mieć po drodze) ;) Ja też mogę porozwieszać :multi:nie w szkole, bo wiecie same jak to z tym było), lecz np w pobliskiej pizzeri lub sklepie :) jeżeli tylko Wam pasuje taka pomoc z mojej strony to nie ma sprawy, ja jutro cały dzień jestem w domu, możecie podjechać, ja naprawdę bardzo chętnie porozwieszam ! :p Quote
dorixx Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://www.przelom.pl/przelom-online.php?t=W-Bolecinie-poscigaja-sie-psy-&p=2106 ciekawe czy po tej imprezie przybedzie psów porzuconych u nas w lasach :p AdaJeje powinnas swojego bullowatego zabrać i wywiad zrobić Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Owszem wybiore sie tam ale bez Jeje i tak jak napisalam komentarz na forum Przelomu mysle ze wykupujac bilet przyczynie sie tym samym do wsparcia organizacji ktora opiekuje sie bullowatymi i rowniez walczy o nadpopulacje tej rasy poprzez kastracje. Quote
dorixx Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a skad wiesz na co będzie przeznaczona zbiórka ze sprzedaży biletów?na forum przełomu nie jest napisane, pewnie masz inne wtyki? :cool3: a czy te zawody to humanitarne a nie znęcanie sie? Quote
Weronikaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Odnośnie mojego bazarku na szkieleciki, to gdybyście do mnie wpadły jutro czy w poniedziałek (patrzcie-kilka postów wyżej) to wtedy przekazałabym Wam koszulkę dla Dorixx, bo ona mówi , że nie opłaca się pocztą wysyłać, a pieniążki wpłaci w poniedziałek na konto. natomiast Ciapuś wyśle kase również w poniedziałek. Ada-jeje, gdy pieniązki dojdą to proszę o zawiadomienie ;) i dajcie znać odnośnie tych plakacików :p Quote
Ulaa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Weronika13']Ada-jeje, jeśli tylko chcecie to mnie też możecie parę plakacików podrzucić (jeżeli będziecie mieć po drodze) ;) Ja też mogę porozwieszać :multi:nie w szkole, bo wiecie same jak to z tym było), lecz np w pobliskiej pizzeri lub sklepie :) jeżeli tylko Wam pasuje taka pomoc z mojej strony to nie ma sprawy, ja jutro cały dzień jestem w domu, możecie podjechać, ja naprawdę bardzo chętnie porozwieszam ! :p To są plakaty do szkół raczej specjalnie przygotowane... [quote name='dorixx']http://www.przelom.pl/przelom-online.php?t=W-Bolecinie-poscigaja-sie-psy-&p=2106 ciekawe czy po tej imprezie przybedzie psów porzuconych u nas w lasach :p AdaJeje powinnas swojego bullowatego zabrać i wywiad zrobić Dlaczego ma przybyć? Przecież to zawody sportowe, czyli zabawa - jak np agility lub flyball :) Szkoda tylko że Reyowie nie dali znać. Przecież dobrze się znamy, mam żal :shake: [quote name='Ada-jeje']Owszem wybiore sie tam ale bez Jeje i tak jak napisalam komentarz na forum Przelomu mysle ze wykupujac bilet przyczynie sie tym samym do wsparcia organizacji ktora opiekuje sie bullowatymi i rowniez walczy o nadpopulacje tej rasy poprzez kastracje. Zapewne nie - zawody zapewne mają inny cel, jakim jest promocja wiedzy o rasie. A więc: bull to nie zabójca, lecz sportowiec dla określonego typu ludzi. Gdybyśmy wiedzieli o tym wcześniej, możnaby się podczepić. Ada-jeje, ja też pojadę chętnie. Co to znaczy że nam nie powiedzieli o tych zawodach :shake: Napewno wiedzieli dużo wcześniej niż mi zginęła komórka :angryy: Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Tez jestem o to zla i dlatego chce sie tam wybrac zeby zobaczyc kto to organizuje i na przyszlosc zeby cos wymyslic razem. Ja che jechac tam okolo 13.00 jak chcesz to mozemy jechac razem a moze i Ania by sie zabrala z nami przeciez to pokaz, a nie walka psow, moze sie czegos naucze i jeszcze na przyszly rok faktycznie z Jeje sie tam wybiore. Quote
dorixx Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ulaa napisał(a): Dlaczego ma przybyć? Przecież to zawody sportowe, czyli zabawa - jak np agility lub flyball :):shake: dlatego, że po zawodach zawsze część "trendy" ludzi się napali , bo uzna że taka jest moda teraz na takiego właśnie psa, kupi psa a potem sie go pozbedzie, wiem że moje myslenie jest bardzo pesymistyczne ale za dużo na dogo sie już nawidziałam i naczytałam:shake: Quote
hanek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja też bym chętnie z wami pojechała zobaczyć takie zawody, nigdy nie byłam na takiej imprezie. Tylko jutro do południa muszę załatwić wizytę w Młoszowej, jakbyście już wiedziały kiedy jedziecie to dajcie mi znać, dobrze? Około 13 by mi pasowało:) Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :multi::multi::multi: no to jutro o 13.00 wyjazd, Ulka mam nadzieje ze wiesz gdzie to jest w Bolecinie. Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 I jeszcze informacja o wplatach od xandra 166 z Allegro 14 zl. i od naszego wspanialego duetu ktory ciagle nam pomaga to znaczy od Taks i diany 79 25 zl. Serdeczne dzieki dla wszystkich :loveu: a tobie Diano wszystkiego naj i wracacaj do nas na dogo juz we dwoje. :lol: Quote
dominik_a Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 "Powiedzmy", że dostałam anonimową informację, że w Libiążu na moczydle jest ktos kto posiada psa ok. 3 letniego, bernardyna, który ma padaczkę, pies jest przy budzie, bądź w zamknietym kojcu za domem, gdzie nikt go nie widzi. Podobno ten pies nie jest leczony, dostaje ataków padaczki wiele razy dziennie, nie jest niczym zabezpieczony, leczony, tarza się w swoich odchdach. Nikt mu nie pomaga. Przecież psy z padaczą się usypia. Mam doskładny namiar. tylko, że do tej sprawt jest potrzeban p. Jola i Ulka. Co Wy na to???? Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 W poniedzialek lub wtorek wybieramy sie do Libiaza mozesz sie przylaczyc do nas to razem zagladniemy do tego psa. Quote
Weronikaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='dominik_a']"Powiedzmy", że dostałam anonimową informację, że w Libiążu na moczydle jest ktos kto posiada psa ok. 3 letniego, bernardyna, który ma padaczkę, pies jest przy budzie, bądź w zamknietym kojcu za domem, gdzie nikt go nie widzi. Podobno ten pies nie jest leczony, dostaje ataków padaczki wiele razy dziennie, nie jest niczym zabezpieczony, leczony, tarza się w swoich odchdach. Nikt mu nie pomaga. Przecież psy z padaczą się usypia. Mam doskładny namiar. tylko, że do tej sprawt jest potrzeban p. Jola i Ulka. Co Wy na to???? Dominiko, wiesz, nie jest tak do końca sywierdzone, że psa z padaczką się usypia. To zależy jak czesto dostaje ataki. Ja np miałam wcześniej sunie, ona przez ostatnie 4 lata życia miała padaczkę.. ale ataki były bardzo rzadkie i nie trzeba było jej uśpić. wystarczył jedynie MIZODIN. i ja też Wam polecam dziewczyny- sprawdźcie sobie ten Mizodin (do kupienia w aptece, na receptę). być może pieskowi pomoże ;) Quote
dorixx Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Potrzebne są Wam jeszcze jakieś poduszki, kołdry do bud , czy już macie zapasy?. Robiłam porządki mam pare rzeczy, ale nie mam już ich gdzie trzymać. Quote
Recommended Posts