bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja mam jedno pytanie. Czy waszej Fundacji można juz przesyłac 1% podotku? Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Bea nasze sady nie sa tak laskawe zeby od razu ulatwic komus dzialalnosc. :angryy: Quote
bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A kiedy te zasady na to pozwolą? Bo to dobry czas na zebranie tego 1% dla psiaków. Quote
dorixx Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Zapraszamy na nowy słodyczowy bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9376215#post9376215[/url] Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Bea w tym roku juz sie nie zalapiemy, jak dobrze pojdzie to w przyszlym roku dopiero. Quote
bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jola ale jakby się podczepił pod jakąś Fundajcję i założył skarpetę na was? Przynajmiej te fakturowe rachunki np u wetów można byłoby zapłacić. A myśle że dużo jest osób które wam pieniądze chcą przekazać. Przeciez macie potrzeby. Pani Prezes no pomyśl jak to wykąbinować. Dowiedz się. Ksiegowy czeka ! Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ale masz glowe nie od parady, tylko musze zapytac moja ksiegowa. :crazyeye: Quote
bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 eee ja i ini nie mamy co zrobic z tym 1 %. Ciotka myśl bo sie zbliża rozliczenie. Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jak tylko sie dowiem to zaraz tu napisze, w przyszlym tygodniu napewno bede wiedziala. Quote
bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No to pisz bo ludzie stoja w kolejce żeby kase przesłać. Taka możliwść jest na pewno. Zrób info z nr konta. Moim znajomym tez przekaze. Oni już Wami zarażeni są pomimo odległości . Po prostu psia grypa :evil_lol: Ps. U nas ptasia grypa jest już zwalczona. Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Bardzo nas to cieszy ze jest tak duzo osob ktorzy chca nam pomoc.:loveu: Quote
bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No ja myśle że to nie tylko gadanie. Mam nadzieję że przedłoży sie to na pomoc waszej Fundacji. Wasza działalnośc potrzebyje pomocy finansowej. Same dobre checi, bazarki i drobne właty nie wystaczą. Robicie dobrą robotę. Trzeba to jakoś zaznaczyć w własnym życiorysie. Trzeba przeznaczyc pienądze które nam US zbrał na dobry cel. Quote
Ada-jeje Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 I jutrzejsza wizyta w UM znow oddalona, tak trudno cos zaplanowac.:angryy: Quote
diana79 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Ulaa']z bliska... [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/3700/biedny5alc6.jpg[/IMG][/quote] a co z nim się dzieje teraz? :-( Quote
Ulaa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [B]Diana79[/B] dzisiaj lub jutro do niego pojedziemy. Quote
Ulaa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Pamiętacie szkielet owczarka wzięty ze schronu w Katowicach przez mnie i Dominikę w grudniu? Sara (do zobaczenia na stronce w nowych domach z 2007). Przeżyła. I nawet dostała cieczkę, psy się do niej podkopują... Trzeba ją szybko wysterylizować po cieczce albo zrobić aborcję. Państwo dołożą część kwoty, jednak sytuacja finansowa nie pozwala im opłacić całości. Czy można zrobić na cel jakiś bazarek? Poszukam czegoś u siebie. Quote
giselle4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ...Ada-jeje,jak coś bedziesz wiedziała o przekazaniu Wam tego procenta-pisz....nas jest troje i chętnie się podzielimy:multi::oops: Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Dumam nad tym i wstepnie jestem z kims umowiona na weekend. Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dziękujemy komuś (nie wiem czy mogę zdradzić) za chęć dołożenia się do sterylki Sary z Katowic :loveu::multi: Quote
Ada-jeje Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ulka dotarl juz nr. NIP z US prosze wpisz go na stronke. 628-217-74-44 Quote
Mecka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jola wrzuc z pausami i tam chyba brakuje jednej cyferki np. 328-000-11-22. Quote
Ada-jeje Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zrobione, juz poprawilam, dzieki za wskazanie bledu i zobacz do skrzynki. Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Byłyśmy dzisiaj u tego psiaka [quote] [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/3700/biedny5alc6.jpg[/IMG][/quote]który okazał się sunią ok 10 letnią. Zastałyśmy właścicieli. A teraz szok!!! Sunia [B]nigdy w swoim zyciu nie była u weta[/B], szczepiona była raz. [B]Na oku ma ogromnego guza[/B],[B] nie może zamknąć powieki.[/B] [B]Zapchlona, z ranami i strupami na ciele, wychudzona do kości, zero mięśni[/B]. [B]Sierść jak na trupie. To jest wrak psa.... [/B] Łańcuch dzisiaj był jeszcze krótszy niż ostatnio, a sterta gówien jeszcze większa. Dostałam ataku wściekłości, ludzie to klasyczne nieroby!!!! Jak się im kazało, to posprzątali ładnie gówna, nalali wody. W tym czasie my pojechałyśmy natychmiast spowrotem do Chrzanowa i dowiozłyśmy psiakowi: - kilka kg karmy, - witaminy, - dłuższy łańcuch, - większe garnki, - siano do budy, - środki na odrobaczenie i odpchlenie (odpchlony został od razu). Konieczna będzie wizyta u weta, lub może uda się jakiegoś weta nakłonić do odwiedzin u psiaka. Ale jak się ludzie przejęli, od razu puścili psiaka do biegania i mizianie za uchem... A bidulka jak te łapki rozprostowała to od razu szczęście w nią weszło, zaczęła się tulić i dawać łapkę. Karmę pochłonęła prawie razem z garnkiem, Ada-jeje stwierdziła, że ona by mogła ten wór cały naraz zjeść. Życie tego psiaka było horrorem i torturami. Ale teraz to się zmieni - bo do umierania ona jeszcze się nie zabiera. Quote
Ada-jeje Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Podjedziemy za okolo 2 tygodnie, moze ten pies bedzie troche lepiej wygladal, bedzie troche grubszy bo ta sunie nie miala lepiej jak w schronie. Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Aaaa i byłyśmy jeszcze dzisiaj u pana, który zrobił dla fundacji piękną, porządną budę!!! :multi::multi::multi: Czyli byłyby już 2 budy na wypożyczenie dla Mętkowa. Tylko ten transport trzeba załatwić... Mamy nadzieję, że to nie koniec współpracy z tym panem. Trzeba mu jakieś mega -podziękowanie zrobić :lol: Quote
Recommended Posts