Ulaa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Do moich sąsiadów z naprzeciwka przed chwilą przybłąkała się malutka sunia. Weszła im po prostu do domu. Jest to biały szczeniaczek w brązowe łatki, wygląda jak Jack Russel Terrier :loveu::loveu::loveu: Przekochana. Może tam zostać tylko do jutra. Chyba się zgubiła komuś :shake: Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wezcie sunie z soba do Krakowa, bedziecie mialy duzo czasu, jak Abra bedzie na stole operacyjnym to podjedziecie do rynku z psiakiem i napisem szukam domu i co drugiego przechodnia zaczepiac. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ulaa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Buhahaha genialne :evil_lol: Albo wepchamy ją Brutusowym na DT jak się nie uda :roll: Bo na stale to może za wcześnie, ona jest wesoła, odważna i zadbana. Nie miała źle u kogoś. Mogła się np wycisnąć z ogrodzenia. A tak wyglądałby ewentualnie tył identyfikatora jakbyście nie mieli zastrzeżeń :cool3: Choć zastrzeżenia mile widziane. [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/802/tylekkx0.jpg[/IMG] (oczywiście kursora przed "zwierzę" ani podkreślenia pod "Animals" nie ma ;) ) Quote
Ulaa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nie mogąc spać z powodu operacji Abruni, zajęłam się skończeniem rejestracji w Allegro i oto mamy :) użytkownik: [B]ProAnimals [/B][URL]http://www.allegro.pl/show_user.php?search=ProAnimals[/URL] strona[B] "O mnie": [/B][url]http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=10317272[/url] , która jest niezbędna do działalności Allegro i mam nadzieję, że jest ok i zostanie zatwierdzona. Będziemy wspólnymi siłami ją wzbogacać, gdyż ma wpływ na wiarygodność Allegrowicza. [quote]Po weryfikacji konta i zaakceptowaniu strony "O mnie", pracownik Allegro podejmie decyzję dotyczącą nadania statusu aukcji charytatywnych dla Państwa konta. Umożliwi to anulowanie opłat związanych z prowizją od sprzedaży, wystawieniem przedmiotu i niektórymi opcjami dodatkowymi (opłaty za miniaturkę, za planowane wystawienie, za opcję "Kup Teraz" w połączeniu z licytacją, za opcję wystawiania na 14 dni). Status na chwilę obecną nadawany jest na kwartał. Użytkownicy z początkiem kolejnego kwartału są zobowiązani skontaktować się z Serwisem i wystosować prośbę o jego przedłużenie. Czynność ta nie wiąże się z koniecznością ponownego przesyłania dokumentów. [/quote] Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ulka tak wiec wczoraj mialas znow wene tworcza i to do pozna w nocy, a dzis masz jechac samochodem jako kierowca niewyspana. :mad: Quote
Weronikaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No właśnie Ulka, lepiej się mogłaś wyspać. Ale tak wogóle to ja się tak denerwuję operacją Abruni... Ale będzie dobrze ! Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]Darczynco[/B][/COLOR][/SIZE] dwoch 15 kg workow karmy brit prosze o ujawnienie sie :angryy: :crazyeye: bo nie wiemy komu [B]PODZIEKOWANIA[/B] slac, i zarazem pytanie czy ta karma jest przeznaczona dla wybranych psow pod nasza opieka czy tez to my mamy zadecydowac dla ktorych psow ja przeznaczyc. :loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nasza kochana pani prawnik juz wszystko w KRS zalatwila pozytywnie. Zmiany w zarzadzie zgloszone i zatwierdzone, i jak najszybciej mamy wypelnic wniosek o OPP i podpisac zeby jeszcze w tym tygodniu zlozyc w KRS. NORMALNIE SZOK :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulaa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Allegro fundacyjne zostało zatwierdzone, można wystawiać aukcje bez opłat. Szczeniak od sąsiadów wylądował jednak u nas... W tej chwili jest u nas 7 psów i 5 kotów (te 3 kocięta wciąż nie jedzą same). Abrunia wymagać będzie ciągłej opieki w najbliższych dniach, nie jest w stanie nawet sama się napić. W efekcie odpadam z jakichkolwiek (czyli wszystkich) wyjść, wyjazdów itd. Quote
Ada-jeje Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Doskonale cie Ulka rozumiem i moze reszte spraw w tym tygodniu pojedziemy z hanek pokonczyc jak rowniez powypelniac wnioski. Quote
Ulaa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [B]Szczeniaczek u mnie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110177[/url][/B] Quote
Ada-jeje Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [SIZE=4][B]50 zl.[/B][/SIZE] wplynelao od p. Elzy P. na pomoc zwierzetom. DZIEKUJEMY :loveu: Quote
dominik_a Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=darkred]W poniedziłałek na 14.30 jest zabieg Bory no i kotki czarno-białej, ja będę na mydlanej , wobec tego proszę o szczepionki dla szkieletków, które są w Libiązu, plakaty dla Pointerka, no i plakaty dla tej suczki z Libiąża od niewodomej kobiety. Skoro komp mi nie działa to wyrusze w teren a nie na dogo bede siedziała ;);););):p[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] Quote
Ada-jeje Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ok. czyli bedziemy czekac na ciebie w lecznicy o 14.00 i postaramy sie wszystko przywiezc, zreszta szczepionki i ksiazeczki juz mamy. Plakaciki napewno ma juz zrobione hanek, zarowno dla pieskow jak i do szkoly. Quote
Ulaa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Czekam na fotki breloczków i ich ilosc (ile jakich jest). Poszłyby na allegro. Quote
Ulaa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Starsza bokserka Gaja znalazła dom. A tutaj nowy szczeniak :-o [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10029108#post10029108[/URL] Ma problem z kociętami, które są u mnie. Są już chyba zdrowe, więc podarowałam im zastrzyk, ale w dalszym ciągu nie potrafią jeść. Na miau dowiedziałam się, że może im zostać choroba sieroca :shake: (nie umiem opisać ich zachowania, ale jakby ktoś był ciekawy to zapraszam). Szczerze mówiąc nie mam już do nich cierpliwości ani kasy na kozie mleko, które powinny dostać przynajmniej raz dziennie, bo z normalnym jedzeniem mają problem i są głodne. Powinny być ze sobą jeszcze ze 2 tyg. albo trafić do domu, gdzie ktoś będzie ich "matką" lub do psa dobrego dla kotów. Lubią się wtulać w sierść i to je uspokaja. Z kociętami jest o wiele trudniej niż ze szczeniakami... Quote
hanek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Ulaa']Czekam na fotki breloczków i ich ilosc (ile jakich jest). Poszłyby na allegro.[/quote] 1. Jamnik - 9 sztuk: 3 zielone, 3 pomarańczowe i 3 żółte 2. Shih-tzu - 8 sztuk: 3 pomarańczowe, 3 żółte, 1 zielony i 1 czarny 3. Bokser żółty - 5 pomarańczowych 4. Alaskan Malamute - 5 szt: 4 pomarańczowe i 1 biały 5. Westie głowa z językiem - 4 niebieskie 6. Westie głowa - 7 szt: 3 żółte, 2 zielone i 2 pomarańczowe 7. Westie szczeniak - 6 szt: 3 pomarańczowe, 2 żółte i 1 zielony 8. York z pióropuszem na głowie - 3 szt: 2 zielone i 1 niebieski 9. York z czerwoną kokardką - 5 szt: 3 zielone i 2 żółte 10. York szczeniaczek - 3 szt: 1 biały, 1 żółty i 1 pomarańczowy 11. Doberman - 6 szt: 4 pomarańczowe i 2 białe 12. Golden Retriever - 9 szt: 5 pomarańczowych, 2 żółte, 1 zielony i 1 czarny 13. Labrador biszkoptowy - 18 szt: 13 pomarańczowych i 3 białe 14. Parson Jack Russel Terrier - 2 szt: 1 zielony i 1 biały 15. Owczarek szetlandzki - 1 zielony Fotki dam na serwer. Quote
Weronikaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No już jestem po kilkudniowej nieobecności ;) Chociaż wcale ta nieobecnośc nie była fajna, bo byłam w szpitalu :-( Na WFie zwichnęłam 3 kręgi w kręgosłupie i więzadła szyjne... I właśnie okropnie mi przykro, że nie mogłam pomóc w ogłaszaniu Sarki i rodzinki, no bo w końcu obiecałam, ale nie mogłam.. :placz: No chyba, że jest jeszcze opcja, że mogłabym pomóc Hanek ogłaszać teraz. ??? Jeśli tylko chcecie to nie ma sprawy :p Quote
Ada-jeje Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nastepnego psiaka z wypadku przywiozlysmy do lecznicy, zaraz tez Ulka wstai fotki i zalozy nowy watek dla potraconego bidaka. Quote
Ulaa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Dobra wiadomość :) Szczeniaczek z Gaja, z tego wątku zostaje na razie u państwa, którzy go znaleźli. Więcej na jego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110349[/URL] :loveu: Potrącony piesek, który jest w tej chwili w lecznicy, ale pewnie w poniedziałek trzeba będzie go zabrać. Szukamy DT. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110371[/URL] A tutaj jest wątek dla psiaków z Jaworzna odwożonych do schronu w Mysłowicach [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110356[/URL]. Napisałam też meila do schronu w Olkuszu z prośbą o podobną współpracę i informowanie nas o psiakach z terenu gminy Chrzanów. Ciekawe czy dostaniemy odpowiedź i jaką. Quote
hanek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Zdjęcia breloczków na allegro: [url]http://hanek.genobis.pl/allegro-breloki[/url] Quote
Weronikaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Słuchajcie dziewczyny, miałam robić bazarek na Felusia, ale w związku z tym, że Maxiu, Ciemna i Ruda są chorzy to może zrobić bazarek na nich? No chyba, że zupełnie ogólny barazek "na psiaki z Proanimals" ??? Quote
Ulaa Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 To jest obojętne, wystaw na kogo chcesz. Wszystkie są w takiej samej potrzebie. Quote
Weronikaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nie ma sprawy, mam teraz wolny czas, bo nie chodzę do szkoły więc zrobię. Założę jutro i dam link na stronę główną. Mam nadzieję, że będą chętni ;) :D Quote
dominik_a Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=darkred]No i jesszcze mam jedną prośbę, bardzo proszę o druk do adopcji psa, Ulka dała mi kilka ale podobno już są jakieś nowsze:roll:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]No bo jak już Borka bedzie wysterylizowana no to trzeba podpisac umowę :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts