Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [SIZE=5][SIZE=3]3 szczenięta (będą duże) do adopcji! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9479974#post9479974[/URL][/SIZE] [/SIZE] Quote
Ada-jeje Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Znalazlam nastepna drukarnie ktora wydrukuje dla nas ulotki, i tu uklon w strone saganaki, bo tak juz jest moja droga dasz komus palec to on po reke siega tak jak ja. Saganka podam ci na PW dane do nowej drukarni a ciebie prosze zebys im meilem podeslala ulotki chyba te same ktore wyslalas do Trzebini do drukarni, ale moze najpierw skontaktuj sie z nimi zeby dograc wysylke meilowa. Quote
parowka50 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ula podeślij mi proszę ulotki z 1% na PW, rozmawiałam w szkole, jest szansa na wpłaty. Quote
Ada-jeje Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ulka prosze wrzuc na watek linka gdzie mozna sciagnac ulotki o 1%, bo nie tylko parowka chce sobie sciagnac te ulotki ale rowniez inne osoby z forum. Zas ulotki ktore zostana wydrukowane przez drukarnie beda wykorzystane na miejscu. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ulotki Hanek wstawi na serwer i każdy będzie mógł sobie ściągnąc :) Co do psa w lecznicy na obserwacji - niestety okazał się bardzo agresywny :shake: Rzucał się na kraty boksu i szarpał je, ani na chwilę się nie uspokoił... Jutro znów do niego pójdę, z właścicielem. Ale jeśli nawet uda się go zabrac do mnie i on będzie reagował nieobliczalnie, to niestety - nie możemy podejmowac ryzyka wydawania komuś takiego psiaka... Oby jutro było lepiej. Hanek szykuj się na 16 z aparacikiem :) Jedziemy w kilka miejsc. Quote
hanek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ulotka o 1% do ściągnięcia tutaj: [URL]http://hanek.genobis.pl/ULOTKA.pdf[/URL] Tylko tam są wymienione 4 fundacje, a PRO EQUO miało odpaść z grupy. Jednak zostaje? Quote
Ada-jeje Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Na ulotce moga byc cztery fundacje jednak porozumienie bedzie podpisane pomiedzy trzema fundacjami, decyzje o podpisaniu porozumienia pomiedzy trzema fundacjami podjelysmy w sobota 9 lutego na spotkaniu u met i bylo juz za pozno zeby zmieniac ulotki. Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Wczoraj dzwoniła do mnie p. Halina. Okazuje się, że pies, którego właściciel zostawił na obserwacji, ma być obserwowany w domu, a lecznica tylko jeździ. To rozwiązuje sprawę. Natomiast rzuca światło także na inną - z powodu której wprowadziłam właściciela w błąd. Mianowicie chodzi o psa odebranowego siłą mieszkańcowi Babic i zabranego na obserwację do Olkusza. Dlaczego on nie mógł być obserwowany w domu????? Czy wobec tego został odebrany nielegalnie???? Mam zamiar się tego dowiedzieć :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Koniecznie Ulka dowiedz sie, bo jezeli zostal zabrany nielegalnie to trzebazaraz sie im do doop zabierac!!! I szybko psa wyciagac z tego przekletego miejsca. Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Właściciel psa jest menelem i pijakiem, wyparł się psa po ugryzieniu przechodnia. Policja nie dopełniła formalności i nie wzięła oświadczenia, że pies nie jest własnością faceta (mimo, że miał go przez 4 lata). Pies nie był szczepiony. Tak więc tutaj niebardzo można coś zdziałać... Pozostaje mieć nadzieję, że człowiek po upynięciu 2 tygodni zgłosi się po psa do Olkusza :razz: A psiak na obserwacji jednak idzie do mnie. Właściciel będzie go dowoził w terminach obserwacji do lecznicy i zapewni mu karmę oraz kastrację. Ale przez moment było gorąco, nad psem zawisła wizja schroniska / uśpienia. Brrr. Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wierze ze wyprowadzisz psa na prosta, zreszta jak do tej pory zawsze ci sie to udaje. :loveu: Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 A ja wierzę, że on tylko taki zestresowany z powodu ciasnej klatki i ogólnie nieciekawych warunków w boksie (tzn innych niż zna) i że to fajne stworzenie, tak jak twierdzi właściciel. Podobno jak do tej pory nie było problemów - z wyjątkiem okresów, kiedy suczki miały cieczkę, wtedy "głuchnął" i żył w swoim świecie. Kastracja na bank. TZ bierze rozwód ze mną :razz: Do czasu wydania dziecka miałam nie brać żadnego psa, a tu jeszcze w walentynki :roll::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Tym bardziej TZ musi cie zrozumiec, przeciez to walentynki a ze sobie sama prezent sprawilas to juz inna inszosc.:angryy: Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 "Mój prezent walentynkowy" już u mnie. Niezbyt zadowolony z kojca, szczeka i wyje :razz: Hanek ma fotki, jak założy wątek to wszystko będzie szczegółowo. Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak tylko szczeka i wyje to nie jest tak zle, :angryy: najwazniejsze ze ty jeszcze zyjesz.:evil_lol::evil_lol: Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Ada-jeje']Jak tylko szczeka i wyje to nie jest tak zle, :angryy: najwazniejsze ze ty jeszcze zyjesz.:evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale on jest kochany!!! Oby każdy pies do adopcji miał taki charakter i był tak wyszkolony!! A zresztą, poczkejmy na wątek. Hanek się pewnie walentynkuje :p A ja jak zwykle nie mogę doczekać się fotek zrobionych przez Hanek :lol::lol::lol: Quote
hanek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Walentynkowałam? Ee. Ulotki robiłam! Ulotki o 1% do druku na domowych drukarkach można [B]ściągnąć klikając tutaj[/B]: [COLOR=Red][URL]http://hanek.genobis.pl/procent4.pdf[/URL][/COLOR] [IMG]http://hanek.genobis.pl/procent4-obr.png[/IMG] Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Super kochana hanek, :lol: teraz tylko trzeba bedzie PW powysylac do znajomych z dogo i wskazac post w ktorym sa do sciagniecia ulotki. Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ale fajne ulotki!! Hanek zdolniacha :cool3: Quote
hanek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wątek Bandyty (nie pamiętam jak mu na imię:oops:). [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9491094#post9491094[/URL] Quote
dominik_a Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=green]Hanek Ty normalnie jesteś profesjonalistką :crazyeye: ulotki pierwsza klasa!!!!!!! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#008000]Trzeba to koniecznie dać do Przełomu itp. [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Ulaa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Poproszę linki do naszych bazarków trwających, wstawię na 1 stronę... Pogubiłam się :oops: i nie wiem jak teraz sprawa bazarków wygląda. Druga rzecz - jakie psiaki wysyłamy do Przełomu? Szczeniaczki w skarpetkach, Barrego (moze ktoś go zamówi i nie będzie musiał dłużej mieszkac w kojcu niż to potrzebne), może Korka ponowic?? Aaa i ciotka Mecka "zdobyła" nam superowego boksia ;) Ale nie wiem czy zakładamy mu wątek, czy tylko ogłaszamy bezwątkowo. Ciotka co Ty na to? Może bokseromaniacy mają jakiś domek :razz: Quote
Mecka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Uluś zastanawiam się nad wątkiem, bo wiem tylko tyle, co Ci podesłałam mailem, ale ogłoszenia bardzo chętnie. A pytałaś tej pani- wiesz której? Hanek mam prośbę podeślij mi ta ulotkę na maila, żebym mogła to sobie zapisać na kompie. Quote
hanek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Mecka'] Hanek mam prośbę podeślij mi ta ulotkę na maila, żebym mogła to sobie zapisać na kompie.[/quote] Jest link podany, można bezpośrednio z niego zapisać na kompie. Ale jeszcze raz: [URL]http://hanek.genobis.pl/procent4.pdf[/URL] Quote
Recommended Posts