Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5][SIZE=3]3 szczenięta (będą duże) do adopcji!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9479974#post9479974[/URL][/SIZE]
[/SIZE]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazlam nastepna drukarnie ktora wydrukuje dla nas ulotki, i tu uklon w strone saganaki, bo tak juz jest moja droga dasz komus palec to on po reke siega tak jak ja. Saganka podam ci na PW dane do nowej drukarni a ciebie prosze zebys im meilem podeslala ulotki chyba te same ktore wyslalas do Trzebini do drukarni, ale moze najpierw skontaktuj sie z nimi zeby dograc wysylke meilowa.

Posted

Ulka prosze wrzuc na watek linka gdzie mozna sciagnac ulotki o 1%, bo nie tylko parowka chce sobie sciagnac te ulotki ale rowniez inne osoby z forum. Zas ulotki ktore zostana wydrukowane przez drukarnie beda wykorzystane na miejscu.

Posted

Ulotki Hanek wstawi na serwer i każdy będzie mógł sobie ściągnąc :)

Co do psa w lecznicy na obserwacji - niestety okazał się bardzo agresywny :shake: Rzucał się na kraty boksu i szarpał je, ani na chwilę się nie uspokoił... Jutro znów do niego pójdę, z właścicielem. Ale jeśli nawet uda się go zabrac do mnie i on będzie reagował nieobliczalnie, to niestety - nie możemy podejmowac ryzyka wydawania komuś takiego psiaka... Oby jutro było lepiej.

Hanek szykuj się na 16 z aparacikiem :) Jedziemy w kilka miejsc.

Posted

Ulotka o 1% do ściągnięcia tutaj: [URL]http://hanek.genobis.pl/ULOTKA.pdf[/URL]

Tylko tam są wymienione 4 fundacje, a PRO EQUO miało odpaść z grupy. Jednak zostaje?

Posted

Na ulotce moga byc cztery fundacje jednak porozumienie bedzie podpisane pomiedzy trzema fundacjami, decyzje o podpisaniu porozumienia pomiedzy trzema fundacjami podjelysmy w sobota 9 lutego na spotkaniu u met i bylo juz za pozno zeby zmieniac ulotki.

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie p. Halina. Okazuje się, że pies, którego właściciel zostawił na obserwacji, ma być obserwowany w domu, a lecznica tylko jeździ. To rozwiązuje sprawę.
Natomiast rzuca światło także na inną - z powodu której wprowadziłam właściciela w błąd. Mianowicie chodzi o psa odebranowego siłą mieszkańcowi Babic i zabranego na obserwację do Olkusza. Dlaczego on nie mógł być obserwowany w domu????? Czy wobec tego został odebrany nielegalnie???? Mam zamiar się tego dowiedzieć :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Właściciel psa jest menelem i pijakiem, wyparł się psa po ugryzieniu przechodnia. Policja nie dopełniła formalności i nie wzięła oświadczenia, że pies nie jest własnością faceta (mimo, że miał go przez 4 lata). Pies nie był szczepiony. Tak więc tutaj niebardzo można coś zdziałać... Pozostaje mieć nadzieję, że człowiek po upynięciu 2 tygodni zgłosi się po psa do Olkusza :razz:

A psiak na obserwacji jednak idzie do mnie. Właściciel będzie go dowoził w terminach obserwacji do lecznicy i zapewni mu karmę oraz kastrację. Ale przez moment było gorąco, nad psem zawisła wizja schroniska / uśpienia. Brrr.

Posted

A ja wierzę, że on tylko taki zestresowany z powodu ciasnej klatki i ogólnie nieciekawych warunków w boksie (tzn innych niż zna) i że to fajne stworzenie, tak jak twierdzi właściciel.
Podobno jak do tej pory nie było problemów - z wyjątkiem okresów, kiedy suczki miały cieczkę, wtedy "głuchnął" i żył w swoim świecie. Kastracja na bank.
TZ bierze rozwód ze mną :razz: Do czasu wydania dziecka miałam nie brać żadnego psa, a tu jeszcze w walentynki :roll::evil_lol:

Posted

"Mój prezent walentynkowy" już u mnie. Niezbyt zadowolony z kojca, szczeka i wyje :razz:
Hanek ma fotki, jak założy wątek to wszystko będzie szczegółowo.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Jak tylko szczeka i wyje to nie jest tak zle, :angryy: najwazniejsze ze ty jeszcze zyjesz.:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ale on jest kochany!!! Oby każdy pies do adopcji miał taki charakter i był tak wyszkolony!! A zresztą, poczkejmy na wątek. Hanek się pewnie walentynkuje :p A ja jak zwykle nie mogę doczekać się fotek zrobionych przez Hanek :lol::lol::lol:

Posted

Walentynkowałam? Ee. Ulotki robiłam!

Ulotki o 1% do druku na domowych drukarkach można [B]ściągnąć klikając tutaj[/B]: [COLOR=Red][URL]http://hanek.genobis.pl/procent4.pdf[/URL][/COLOR]

[IMG]http://hanek.genobis.pl/procent4-obr.png[/IMG]

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=green]Hanek Ty normalnie jesteś profesjonalistką :crazyeye: ulotki pierwsza klasa!!!!!!! [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008000]Trzeba to koniecznie dać do Przełomu itp. [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Poproszę linki do naszych bazarków trwających, wstawię na 1 stronę... Pogubiłam się :oops: i nie wiem jak teraz sprawa bazarków wygląda.

Druga rzecz - jakie psiaki wysyłamy do Przełomu?
Szczeniaczki w skarpetkach, Barrego (moze ktoś go zamówi i nie będzie musiał dłużej mieszkac w kojcu niż to potrzebne), może Korka ponowic??

Aaa i ciotka Mecka "zdobyła" nam superowego boksia ;) Ale nie wiem czy zakładamy mu wątek, czy tylko ogłaszamy bezwątkowo. Ciotka co Ty na to? Może bokseromaniacy mają jakiś domek :razz:

Posted

Uluś zastanawiam się nad wątkiem, bo wiem tylko tyle, co Ci podesłałam mailem, ale ogłoszenia bardzo chętnie. A pytałaś tej pani- wiesz której?

Hanek mam prośbę podeślij mi ta ulotkę na maila, żebym mogła to sobie zapisać na kompie.

Posted

[quote name='Mecka']
Hanek mam prośbę podeślij mi ta ulotkę na maila, żebym mogła to sobie zapisać na kompie.[/quote]

Jest link podany, można bezpośrednio z niego zapisać na kompie.
Ale jeszcze raz:
[URL]http://hanek.genobis.pl/procent4.pdf[/URL]