Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grupy FCI/dni
23.10. - I, IV, V (krajówka 24.10.)
24.10. - III, VI, X (krajówka 23.10.)
25.10. - II, rasy nieuznane (krajówka 26.10.)
26.10. - VII, VIII, IX (krajówka 25.10.)

Zgłoszenia
I termin 23.02.2014
II termin 01.04.2014
III termin 01.06.2014
IV termin 24.08.2014

[URL="http://2014eurodogshow.cz/"]strona www[/URL]

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niezłe maja ceny - zwłaszcza za szczeniaka (!) - jak nic zgłosze sobie szczylka - tak do II terminu (1 kwietnia jakby co) - tylko jak sobie zaplanować jak to od ZKwP wydębić metryką dla tego szczylka (mam wrażenie, że z powodu bliskości granicy organizatorzy zapatrzyli się w polski sposób zapisywania niepoczętych dzieci do przedszkola...)

Posted

My będziemy z minimum trójeczką naszych bobtaili, jeszcze tylko nie wiemy które na pewno pojadą :) Wystawa 'za miedzą' więc wstyd nie być, choć obsada sędziowska, jak na wystawę tej rangi nie powala :P

Posted

Ja na pewno pojadę jako widz ;) tak blisko, że naprawdę wstyd nie jechać.

Sędzia do suk staffików świetny, ale w sumie już u niego byliśmy, więc nie wiem, czy będę zgłaszać swoją.

Posted

[h=5]Czy jedzie ktoś z Bydgoszczy lub będzie przejeżdżał przez Bydgoszcz/okolice i ma miejsce dla jednej osoby i jednego małego niekłopotliwego psa? Oczywiście dorzucam się do paliwa :D[/h]

• 3 months later...
Posted

Niedługo mija pierwszy termin rejestracji!
Mam problem z dodaniem psa, po kliknięciu SAVE po uzupełnieniu danych, przechodzi na pustą stronę i nic...

Posted

dziś to samo, wysłałam przed chwilą maila do organizatorów, oby pomogli bo czas leci

Czy jest już ktośogarnięty, kto przeszedł przez cały proces zgłaszania i opłacania?

Posted

Dzieki za podpowiedz :) mam nadzieje, ze nic nie poknocę-pierwszy raz zgłaszam na zagraniczna wystawę :roll: mam jeszcze pytanie bo nie mogę się doczytać-I termin zgłoszeń mija 23.02 a jak z płatnością? Tez do 23.02 czy jest jakiś inny termin?

Posted

[quote name='a_niusia']w razie watpliwosci napisz do organizatorow, ale ja sadze, ze pierwszy termin zgloszenia=pierwszy trmin platności.[/QUOTE]
[I]Concerning to the entry fee category - that date counts when the fee was written off from your account.[/I]
Czyli liczy się data obciążenia rachunku osoby opłacającej wystawę.

Posted

potwierdzam! czeski działa, a niestety kochani organizatorzy nie raczyli odpisać

reg. number wpisujecie nr rejestracji oddziałowej prawda?

Posted

[quote name='leepa']potwierdzam! czeski działa, a niestety kochani organizatorzy nie raczyli odpisać

reg. number wpisujecie nr rejestracji oddziałowej prawda?[/QUOTE]

ja wpisalam nr rodowodu.
nr rejstracji oddzialowj to raczej nikogo nie obchodzi.

Posted

też mi się tak wydaje bo to takie wewnątrzkrajowe...ale brzmi jakby rejestracji więc kurcze nie wiem, mam nadzieję że na maila odp. w końcu