Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

===================================================

Hmmm....juz nie wiem ktory z Nich przystojniejszy - chyba Szmaragd - hahahaahha :loveu::evil_lol: Tylko - ciiiiiiiicho sza ;)

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img391.imageshack.us/img391/6158/kopia6viszmaragd2wf8.jpg[/IMG][/URL]

Po ponad 9 latach - wyszly na jaw seksualne preferencje mojego "Małża" - o ja nieszczesliwa ...:evil_lol::eviltong:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1848/kopia6viszmaragd7fy9.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piękne zdjęcie,cudo,obaj panowie super przystojni,ale żeby posądzać mężusia o "te"preferencje sekualne?przy tak pięknej żonie?niemożliwe :shake:dobrze,że On nie czytał

Posted

pewnie poderwal Szmaragda na Winterfresh...:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='kon trojanski suwalki']===================================================

Hmmm....juz nie wiem ktory z Nich przystojniejszy - chyba Szmaragd - hahahaahha :loveu::evil_lol: Tylko - ciiiiiiiicho sza ;)

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img391.imageshack.us/img391/6158/kopia6viszmaragd2wf8.jpg[/IMG][/URL]

Po ponad 9 latach - wyszly na jaw seksualne preferencje mojego "Małża" - o ja nieszczesliwa ...:evil_lol::eviltong:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1848/kopia6viszmaragd7fy9.jpg[/IMG][/URL]

===================================================[/quote]

Posted

Jak cudownie patrzeć na Szmaragda już nie za kratami ... :) Naprawdę ... Kochane psisko :) Ewciu .. Wojtek !! JESTESCIE CUDOWNI :) Cudownie ze juz Szmaragdzik jest po kastracji :) Ta szkoła mnie wykończy ... Teraz tez uczę sie ale przy okazji wpadam z odwiedzinami :)..
Pozdrawiam i ściskam.. i trzymam kciuki za Szmaragda i wszystkie inne kochane psiaki :*

Posted

=============================================
[quote name='Poker']piękne zdjęcie,cudo,obaj panowie super przystojni,ale żeby posądzać mężusia o "te"preferencje sekualne?przy tak pięknej żonie?niemożliwe :shake:dobrze,że On nie czytał[/quote]

Czytal czytal :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapieral sie rekami i nogami, ze sprobowal jedyny raz, ze "faceci" go nie kreca i ze nigdy sie juz to wiecej nie powtorzy :eviltong:
Tak sie mowi..... - a jak sie tylko odwrocilam dalej uderzali w pieszczoty. No i wyszlo szydlo z worka ;)...
Jednak jak sie tak glebiej zastanowilam to z dwoma TAKIMI Mezczyznami to ja moge nawet w jednym lozku spac - - - A CO TAM !!!:loveu::evil_lol:

Posted

to na co czekasz Koniku,bierz ich obu do łózia i kładź się między nimi,a będzie Ci cieplutko.Ja też śpię z dwoma facetami,tylko ten mały,czarny i mruczący całą noc śpi między nami.I nie powiem,jest to bardzo miłe :evil_lol:

Posted

Powiem Wam szczerze Cioteczki, ze jestem po uszy w obydwu widniejacych na fotografii mezczyznach zakochana...
W sumie sa Oni do siebie dosc podobni - jeden i drugi, sa przystojniakami, obydwaj maja brodki (czesciowo siwe ;)), sa kudlaci, podobaja sie im te same laski (czytaj - ja :eviltong:), lubia jak sie ich glaszcze po pleckach i dobrze karmi ....:loveu:

- z ta jedna - mala roznica - ze jeden z nich ( ze sie tak wyraze) - ma jaja a drugi nie - nie pytajcie tylko ktory z nich je ma i skad to wiem :evil_lol::eviltong:

====================================================

Posted

Wiem...
Wiem......
Wiem bo... - [U]dokladnie nie pamietam skad wiem ale WIEM!!![/U] :eviltong::eviltong::eviltong:

- Alez ciekawskie Baby.....!!!!!!!! :evil_lol:-:loveu:

----------------------------------------------------------------
Lece - dopijam herbatke i jedziemy do Skarbusia :loveu:
Buziaki - Cioteczki-Zbereznice :razz::loveu:
==================================================

Posted

a ja tak po cichu liczę,że Klejnocik zostanie u Konika i Mężusia cudownego,tylko im nic nie mówcie :shake: ,bo się wyda :evil_lol:

Posted

Cioteczki Kochane - calym sercem jestesmy z psiakiem.
Gdybysmy tylko mieli warunki to nie byloby o czym mowic bo Szmaragd zawojowal nasze serca i glowy - nie macie nawet pojecia jak bardzo...
Niestety na dzisiaj nie mamy swojego ze sie tak wyraze "miejsca na ziemi" i nie jestesmy pewni czy za jakis czas nie wyladujemy np na innym kontynencie - naprawde roznie to jeszcze u nas moze wygladac... A psiak to decyzja na kilkanascie lat - nie mozemy kierowani sercem nie myslec o przyszlosci i podjac decyzje ktora w efekcie okazalaby sie nieodpowiedzialna...
Boze - jak ja bym chciala wygrac w totka, otworzyc schronisko i nigdy nie musiec sie rozstawac ze Szmaragdem.
Gdybyscie tylko wiedzialy - jaki to jest pies.....................
Serce rozrywa mi na mysl ze bedziemy musieli go kiedys komus oddac...
Ech - szkoda gadac........

Posted

=====================================================

Tego - jakie tesciowie ("radio-maryja") maja do Szmaragda i do calego jego pobytu na ich dzialce podejscie - to nawet nie chce pisac, bo to glupio nawet cytowac takie idiotyzmy...
Naprawde wstyd mi czasem ze ja i Oni jak by nie patrzec ten sam gatunek...
:mad::angryy::mad::cool1::mad::cool1::mad:

Posted

szkoda i przykre,teściów się nie wybiera :shake:,ale dobrze,że mężusia takiego :loveu: udało im się stworzyć :multi:.Ale co tam,Klejnocik musi znależć domek.Jeszcze trochę czasu ma :lol:.pozdrawiam z gorącego Wrocławia.

Posted

Wszystkie pieniazki, ktore przyszly do tej pory od Cioteczek dla Szmaragda (uaktualniam na biezaco )

[B][COLOR=Blue]1-- od[U] Angelika8 [/U]z bazarku wystawionego przez[U] aldona_b [/U]-[COLOR=Red]100 [/COLOR]zl !!:loveu:

[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]2-- od[U] Angelika8 ([/U]sorry - tzn od pieseczka[U] Lorda;))[/U][/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]z bazarku wystawionego przez [U]Emdziolek [/U][/COLOR][/B][B][COLOR=Blue][U]- - [/U] [COLOR=Red]50[/COLOR] zl !!!:loveu:

[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]3-- od [U]Ania_Sonia[/U] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]z bazarku "konia" ;) [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]- - [COLOR=Red]50[/COLOR] zl !!!!!!!!!!!:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Blue]4 -- [U]Angelika8 [/U]- [COLOR=Red]30 [/COLOR]zl :loveu:
[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] 5 -- [U]Aldona Blach [/U]-[COLOR=Red] 30 [/COLOR]zl :loveu:
[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]6-- [U] Kam [/U]- - - [COLOR=Red]20[/COLOR] zl [/COLOR][/B]
[B][COLOR=Blue]7-- [U]basiagk[/U] - - [COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu:
8-- [U]Pidzej [/U]-- - [COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu:
9-- [U]Zdrojka[/U] - -[COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu:
10- [U]Lookata[/U] - - [COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu:

------------------------------------------------------------

[/COLOR][/B][B][SIZE=3][COLOR=Magenta][U][COLOR=Black]------Tak wiec mamy na dzisiaj [COLOR=Red][COLOR=Black]kwote[/COLOR] 320 zl[/COLOR] !!!!!!!!!!!!!

[/COLOR][/U][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR=Blue][U][SIZE=3] Dziewczyny - co moge powiedziec - jestescie WIELKIE ![/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=Magenta][U][COLOR=Black]
[/COLOR][/U] [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Angelika8']Z bazarku Emodziolek 50zł za latarkę i niebieski kwiatuszek od Lorda.[/quote]

Juz poprawilam - moglam sie domyslic od kogo ta kasiorka :evil_lol::loveu:

:calus::calus::calus: :Rose::thumbs::Rose::thumbs::Rose: :calus::calus::calus:

Posted

[quote name='kon trojanski suwalki']Juz poprawilam - moglam sie domyslic od kogo ta kasiorka :evil_lol::loveu:

:calus::calus::calus: :Rose::thumbs::Rose::thumbs::Rose: :calus::calus::calus:

====================================================[/quote]
:loveu:;):loveu:;):loveu:;):loveu:;):loveu:;):loveu:

Posted

[quote name='pajunia']:lol: :evil_lol: A ja cos wiem, ale nie napisze:evil_lol: Moze jutro.:evil_lol:[/quote]
Nie chcesz nam zdradzic, a na wątku innego ślepusia znają tajemnicę :p