kon trojanski suwalki Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 =================================================== Hmmm....juz nie wiem ktory z Nich przystojniejszy - chyba Szmaragd - hahahaahha :loveu::evil_lol: Tylko - ciiiiiiiicho sza ;) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img391.imageshack.us/img391/6158/kopia6viszmaragd2wf8.jpg[/IMG][/URL] Po ponad 9 latach - wyszly na jaw seksualne preferencje mojego "Małża" - o ja nieszczesliwa ...:evil_lol::eviltong: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1848/kopia6viszmaragd7fy9.jpg[/IMG][/URL] =================================================== Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 piękne zdjęcie,cudo,obaj panowie super przystojni,ale żeby posądzać mężusia o "te"preferencje sekualne?przy tak pięknej żonie?niemożliwe :shake:dobrze,że On nie czytał Quote
samoglow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 pewnie poderwal Szmaragda na Winterfresh...:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='kon trojanski suwalki']=================================================== Hmmm....juz nie wiem ktory z Nich przystojniejszy - chyba Szmaragd - hahahaahha :loveu::evil_lol: Tylko - ciiiiiiiicho sza ;) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img391.imageshack.us/img391/6158/kopia6viszmaragd2wf8.jpg[/IMG][/URL] Po ponad 9 latach - wyszly na jaw seksualne preferencje mojego "Małża" - o ja nieszczesliwa ...:evil_lol::eviltong: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1848/kopia6viszmaragd7fy9.jpg[/IMG][/URL] ===================================================[/quote] Quote
psiara90 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak cudownie patrzeć na Szmaragda już nie za kratami ... :) Naprawdę ... Kochane psisko :) Ewciu .. Wojtek !! JESTESCIE CUDOWNI :) Cudownie ze juz Szmaragdzik jest po kastracji :) Ta szkoła mnie wykończy ... Teraz tez uczę sie ale przy okazji wpadam z odwiedzinami :).. Pozdrawiam i ściskam.. i trzymam kciuki za Szmaragda i wszystkie inne kochane psiaki :* Quote
kon trojanski suwalki Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ============================================= [quote name='Poker']piękne zdjęcie,cudo,obaj panowie super przystojni,ale żeby posądzać mężusia o "te"preferencje sekualne?przy tak pięknej żonie?niemożliwe :shake:dobrze,że On nie czytał[/quote] Czytal czytal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapieral sie rekami i nogami, ze sprobowal jedyny raz, ze "faceci" go nie kreca i ze nigdy sie juz to wiecej nie powtorzy :eviltong: Tak sie mowi..... - a jak sie tylko odwrocilam dalej uderzali w pieszczoty. No i wyszlo szydlo z worka ;)... Jednak jak sie tak glebiej zastanowilam to z dwoma TAKIMI Mezczyznami to ja moge nawet w jednym lozku spac - - - A CO TAM !!!:loveu::evil_lol: =================================================== Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 to na co czekasz Koniku,bierz ich obu do łózia i kładź się między nimi,a będzie Ci cieplutko.Ja też śpię z dwoma facetami,tylko ten mały,czarny i mruczący całą noc śpi między nami.I nie powiem,jest to bardzo miłe :evil_lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 =================================================== Powiem Wam szczerze Cioteczki, ze jestem po uszy w obydwu widniejacych na fotografii mezczyznach zakochana... W sumie sa Oni do siebie dosc podobni - jeden i drugi, sa przystojniakami, obydwaj maja brodki (czesciowo siwe ;)), sa kudlaci, podobaja sie im te same laski (czytaj - ja :eviltong:), lubia jak sie ich glaszcze po pleckach i dobrze karmi ....:loveu: - z ta jedna - mala roznica - ze jeden z nich ( ze sie tak wyraze) - ma jaja a drugi nie - nie pytajcie tylko ktory z nich je ma i skad to wiem :evil_lol::eviltong: ==================================================== Quote
Poker Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 o Ty zbereźnico,ale ten Wojtuś to ma z Tobą 3 światy :evil_lol:,ale zadam pytanie,a skąd wiesz? :eviltong: Quote
pajunia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 przylaczam sie do pytania Poker :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :crazyeye: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 =================================================== Wiem... Wiem...... Wiem bo... - [U]dokladnie nie pamietam skad wiem ale WIEM!!![/U] :eviltong::eviltong::eviltong: - Alez ciekawskie Baby.....!!!!!!!! :evil_lol:-:loveu: ---------------------------------------------------------------- Lece - dopijam herbatke i jedziemy do Skarbusia :loveu: Buziaki - Cioteczki-Zbereznice :razz::loveu: ================================================== Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 a ja tak po cichu liczę,że Klejnocik zostanie u Konika i Mężusia cudownego,tylko im nic nie mówcie :shake: ,bo się wyda :evil_lol: Quote
pidzej Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 No właśnie... widać po zdjęciach, że to miłość. Koń, mąż i pies.. pasuje jak ulał. Quote
kon trojanski suwalki Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 ==================================================== Cioteczki Kochane - calym sercem jestesmy z psiakiem. Gdybysmy tylko mieli warunki to nie byloby o czym mowic bo Szmaragd zawojowal nasze serca i glowy - nie macie nawet pojecia jak bardzo... Niestety na dzisiaj nie mamy swojego ze sie tak wyraze "miejsca na ziemi" i nie jestesmy pewni czy za jakis czas nie wyladujemy np na innym kontynencie - naprawde roznie to jeszcze u nas moze wygladac... A psiak to decyzja na kilkanascie lat - nie mozemy kierowani sercem nie myslec o przyszlosci i podjac decyzje ktora w efekcie okazalaby sie nieodpowiedzialna... Boze - jak ja bym chciala wygrac w totka, otworzyc schronisko i nigdy nie musiec sie rozstawac ze Szmaragdem. Gdybyscie tylko wiedzialy - jaki to jest pies..................... Serce rozrywa mi na mysl ze bedziemy musieli go kiedys komus oddac... Ech - szkoda gadac........ ==================================================== Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wielka szkoda,:placz:a już miałąm nadzieję, a może teściowie sie przekonają do tego klejnocika?:evil_lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 ===================================================== Tego - jakie tesciowie ("radio-maryja") maja do Szmaragda i do calego jego pobytu na ich dzialce podejscie - to nawet nie chce pisac, bo to glupio nawet cytowac takie idiotyzmy... Naprawde wstyd mi czasem ze ja i Oni jak by nie patrzec ten sam gatunek... :mad::angryy::mad::cool1::mad::cool1::mad: ==================================================== Quote
Poker Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 szkoda i przykre,teściów się nie wybiera :shake:,ale dobrze,że mężusia takiego :loveu: udało im się stworzyć :multi:.Ale co tam,Klejnocik musi znależć domek.Jeszcze trochę czasu ma :lol:.pozdrawiam z gorącego Wrocławia. Quote
kon trojanski suwalki Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 =================================================== Wszystkie pieniazki, ktore przyszly do tej pory od Cioteczek dla Szmaragda (uaktualniam na biezaco ) [B][COLOR=Blue]1-- od[U] Angelika8 [/U]z bazarku wystawionego przez[U] aldona_b [/U]-[COLOR=Red]100 [/COLOR]zl !!:loveu: [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]2-- od[U] Angelika8 ([/U]sorry - tzn od pieseczka[U] Lorda;))[/U][/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]z bazarku wystawionego przez [U]Emdziolek [/U][/COLOR][/B][B][COLOR=Blue][U]- - [/U] [COLOR=Red]50[/COLOR] zl !!!:loveu: [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]3-- od [U]Ania_Sonia[/U] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]z bazarku "konia" ;) [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]- - [COLOR=Red]50[/COLOR] zl !!!!!!!!!!!:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Blue]4 -- [U]Angelika8 [/U]- [COLOR=Red]30 [/COLOR]zl :loveu: [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] 5 -- [U]Aldona Blach [/U]-[COLOR=Red] 30 [/COLOR]zl :loveu: [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]6-- [U] Kam [/U]- - - [COLOR=Red]20[/COLOR] zl [/COLOR][/B] [B][COLOR=Blue]7-- [U]basiagk[/U] - - [COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu: 8-- [U]Pidzej [/U]-- - [COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu: 9-- [U]Zdrojka[/U] - -[COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu: 10- [U]Lookata[/U] - - [COLOR=Red]10[/COLOR] zl :loveu: ------------------------------------------------------------ [/COLOR][/B][B][SIZE=3][COLOR=Magenta][U][COLOR=Black]------Tak wiec mamy na dzisiaj [COLOR=Red][COLOR=Black]kwote[/COLOR] 320 zl[/COLOR] !!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/U][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR=Blue][U][SIZE=3] Dziewczyny - co moge powiedziec - jestescie WIELKIE ![/SIZE][/U][/COLOR][/B] [B][SIZE=3][COLOR=Magenta][U][COLOR=Black] [/COLOR][/U] [/COLOR][/SIZE][/B] =================================================== Quote
Angelika8 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Z bazarku Emodziolek 50zł za latarkę i niebieski kwiatuszek od Lorda. Quote
kon trojanski suwalki Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Angelika8']Z bazarku Emodziolek 50zł za latarkę i niebieski kwiatuszek od Lorda.[/quote] Juz poprawilam - moglam sie domyslic od kogo ta kasiorka :evil_lol::loveu: :calus::calus::calus: :Rose::thumbs::Rose::thumbs::Rose: :calus::calus::calus: ==================================================== Quote
Angelika8 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']Juz poprawilam - moglam sie domyslic od kogo ta kasiorka :evil_lol::loveu: :calus::calus::calus: :Rose::thumbs::Rose::thumbs::Rose: :calus::calus::calus: ====================================================[/quote] :loveu:;):loveu:;):loveu:;):loveu:;):loveu:;):loveu: Quote
samoglow Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 powinno dojsc 15 zl z bazarku Emdziolka za pieska maskotke!:lol: Quote
pajunia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :lol: :evil_lol: A ja cos wiem, ale nie napisze:evil_lol: Moze jutro.:evil_lol: Quote
Angelika8 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='pajunia']:lol: :evil_lol: A ja cos wiem, ale nie napisze:evil_lol: Moze jutro.:evil_lol:[/quote] Nie chcesz nam zdradzic, a na wątku innego ślepusia znają tajemnicę :p Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pajunia,już jest dzisiaj:evil_lol:,a Ty śpisz i nic nie mówisz :eviltong: Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 to Szmaragd już jest w Niemczech???:crazyeye::crazyeye: czy on przefrunął z Suwałk do Was? Quote
Recommended Posts