_ChiQuiTa_ Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Gosia wie, że Misiek ma stronę na dogo, ja tu urzęduje i ją informuje o wszystkim meilowo, bo ona jak twierdzi nie ma czasu czytać długaśnych wątków gdzie w między czasie rozmawia się o makijażu i postara się wysłać zdjęcia, jest bardzo zapracowana i dlatego to tyle trwa. Quote
olenka_f Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a namiary na wątek misiowy też ma? nadal nie mogę wysłać jej wiadomości ja mam coś z komputerem nie tak:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='olenka_f']a namiary na wątek misiowy też ma? nadal nie mogę wysłać jej wiadomości ja mam coś z komputerem nie tak:shake:[/quote] Nie potrzebuje stronki bo nie miała by czasu siedzieć tu i czytać wątku. A ja wiadomości też nie mogę wysłać... Quote
olenka_f Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 prosiła aby na adres fundacji wysłać adres strony Misia bo chciałaby coś o nim więcej napisać, a mi kiedy próbuje wysłać wiadomość wyskakuje coś tam po angielsku wiem tylko że jakiś błąd w progranie:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Cisza, ale niedługo moze będą zdjęcia bo Misio pojechał do weta i Gosia ma mu popykać jakies Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 HOPAJ kochany na 1 stone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Tak tak malutki hop hop do góry. We wtorek jadę do Misia więc będzie dużo super zdjęć :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Kurde pogoda nam się zepsuła a miałyśmy dzisiaj porobić zdjęcia. A raczej zdjęcia mokrego psiaka nie są zbyt atrakcyjne. Chyba będziemy musieli dłużej poczekać. Quote
Paulina_mickey Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kurde pogoda nam się zepsuła a miałyśmy dzisiaj porobić zdjęcia. A raczej zdjęcia mokrego psiaka nie są zbyt atrakcyjne. Chyba będziemy musieli dłużej poczekać. a gdzie on przebywa? Quote
Paulina_mickey Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 znowu sama Cie podnosze...nikt Cie nie widzi:-( Quote
Recommended Posts