Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taką przed chwilą otrzymałam wiadomosc od Gosi :

Witaj Edytko, wczoraj dzwoniła do mnie pani z Gdańska, która jest zainteresowana adopcją Miska. To ten nasz najstarszy ponad 10-letni pies. Jestem z nią w kontakcie. Jak się uda załatwić transport, to może Misiopojedzie nad morze.

:multi::multi:
3majmy kciuki za Misia !!:D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Taką przed chwilą otrzymałam wiadomosc od Gosi :

Witaj Edytko, wczoraj dzwoniła do mnie pani z Gdańska, która jest zainteresowana adopcją Miska. To ten nasz najstarszy ponad 10-letni pies. Jestem z nią w kontakcie. Jak się uda załatwić transport, to może Misiopojedzie nad morze.

:multi::multi:
3majmy kciuki za Misia !!:D

suuuper:D
a to ktoś przez DGM sie dowiedział?:cool3:

Posted

a to ja tak nieśmiało zacytuję sama siebie, a nóż - widelec wiadomo coś więcej

napiszcie może ciut więcej o nim - jeśli wiecie - stosunek do psów, suk, kotów, dzieci i takie tam
no i jakby się udało zrobić zdjęcie "na stojąco", przy człowieku, żeby było widać, jaki jest duży
tak ciężko jest znaleźć dom starszym psom...jak jest dużo informacji o psie to może zwiększyć jego szanse..

Posted

Być może się doczekamy. Musiałabym sie skontaktować z tymczasową jego właścicielką, ale nie mam do niej numeru. Może będę miała jak mi Małgosia wyśle o ile znajdzie czas.

Posted

mam problem z wysłaniem wiadomości e-mail do Gosi coś mi wyskakuje że jakiś błąd ale popróbuje jeszcze bo ona nawet nie zna strony Miśka na dogo:evil_lol: i wtedy może będą zdjęcia:lol:

Posted

Gosia wie, że Misiek ma stronę na dogo, ja tu urzęduje i ją informuje o wszystkim meilowo, bo ona jak twierdzi nie ma czasu czytać długaśnych wątków gdzie w między czasie rozmawia się o makijażu i postara się wysłać zdjęcia, jest bardzo zapracowana i dlatego to tyle trwa.