_ChiQuiTa_ Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Postaram sie zebrać o nim jak najwięcej info, tylko ze narazie mamy jakiś zastuj ;/ Quote
Kam Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no to na razie wystawiam z tym, co wiemy: allegro dla Misia TUTAJ Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Kam']no to na razie wystawiam z tym, co wiemy: allegro dla Misia TUTAJ suuper:loveu: Brawo:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dziękujemy serdeczni za allegto :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Taką przed chwilą otrzymałam wiadomosc od Gosi : Witaj Edytko, wczoraj dzwoniła do mnie pani z Gdańska, która jest zainteresowana adopcją Miska. To ten nasz najstarszy ponad 10-letni pies. Jestem z nią w kontakcie. Jak się uda załatwić transport, to może Misiopojedzie nad morze. :multi::multi: 3majmy kciuki za Misia !!:D Quote
Paulina_mickey Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Taką przed chwilą otrzymałam wiadomosc od Gosi : Witaj Edytko, wczoraj dzwoniła do mnie pani z Gdańska, która jest zainteresowana adopcją Miska. To ten nasz najstarszy ponad 10-letni pies. Jestem z nią w kontakcie. Jak się uda załatwić transport, to może Misiopojedzie nad morze. :multi::multi: 3majmy kciuki za Misia !!:D suuuper:D a to ktoś przez DGM sie dowiedział?:cool3: Quote
agara Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 z Gdańska :)? To odemnie. SUPER :) A misio jest naprawdę prześliczny! Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Paulina_mickey napisał(a):suuuper:D a to ktoś przez DGM sie dowiedział?:cool3: Nie wiem przez co bo Misio był ogłaszany na różnych stronkach... Quote
Neris Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jeśli to jest ta pani co myślę, to Misio NIE MÓGŁ lepiej trafić... oby się tylko udało. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Neris ja dokładnie nie wiem co to za pani, ale dowiedziała sie o Misiu właśnie po przez dogomanię. Quote
olenka_f Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 wyszło zamieszanie straszne , szukajmy nadal domku, gdyby jednak do zimy się nie znalazł to zabieramy małego nad morze;) Quote
Kam Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a to ja tak nieśmiało zacytuję sama siebie, a nóż - widelec wiadomo coś więcej napiszcie może ciut więcej o nim - jeśli wiecie - stosunek do psów, suk, kotów, dzieci i takie tam no i jakby się udało zrobić zdjęcie "na stojąco", przy człowieku, żeby było widać, jaki jest duży tak ciężko jest znaleźć dom starszym psom...jak jest dużo informacji o psie to może zwiększyć jego szanse.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Wybacz Kam. Twoja wiadomośc właśnie poszła do Gosi. Niedługo odpisze Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Hop hop na górę pokaż sie państwu :) Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 hopaj na pierwszą:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Być może się doczekamy. Musiałabym sie skontaktować z tymczasową jego właścicielką, ale nie mam do niej numeru. Może będę miała jak mi Małgosia wyśle o ile znajdzie czas. Quote
olenka_f Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 mam problem z wysłaniem wiadomości e-mail do Gosi coś mi wyskakuje że jakiś błąd ale popróbuje jeszcze bo ona nawet nie zna strony Miśka na dogo:evil_lol: i wtedy może będą zdjęcia:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Gosia wie, że Misiek ma stronę na dogo, ja tu urzęduje i ją informuje o wszystkim meilowo, bo ona jak twierdzi nie ma czasu czytać długaśnych wątków gdzie w między czasie rozmawia się o makijażu i postara się wysłać zdjęcia, jest bardzo zapracowana i dlatego to tyle trwa. Quote
Recommended Posts