dorcia2 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 zaglądam do cudnej Kasieńki-babulinki :loveu: stała za maj wpłacona Quote
Mortes Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [SIZE=4][B]Kochani pieknie dziękuje wszystkim za pomoc finansową dla Kasji :) Wpłynęły następujace wpłaty : Mdk8 za kwiecień stała deklaracja - 10 zl Kaj za maj stała deklaracja - 25 zł Dorcia2 za maj stała deklaracja- 20 zł z serduszkowego bazarku Dody - _Aga_ - 4 zł Mazowszanka z bazarku dla Kasji - 238 zł Na razie te pieniązki wkładam do koperty na nieprzewidziane wydatki i na uzupełnienie deklaracji ... ( przypominam że Kasja ma na razie zapłacone wszystko do 11 czerwca) . Aktualne rozliczenie w poście 3 ;)[/B][/SIZE] Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 mortes, z mojego bazarku serduszkowego brakuje jednej wpłaty: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252173-KONIEC-ROZLICZAM-dla-najsmutniejszej-psiej-babci!-do-16-04?p=22028694#post22028694[/url] czy nie wpłynęla? jesli nie , to prześlij Marudy nr konta, bo chyba pominęłam ją... Quote
Mortes Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 (edited) Kochani widze że pamiętacie o naszej babuni :) Jest to bardzo miłe i myśle że gdyby Kasja miała tego świadomośc to nie czuła by sie taka bezdomna ... choć jestem pewna że u Hałabajówki nasza Kaśka czuje się znakomicie :) Ocvzywiście przydałby się domek ...taki swój ...własny ...ale ...ja i tak śpię spokojnie że Kaśka ma się dobrze i niczego jej nie brakuje :) [SIZE=4][B] Dotarły wpłaty dla Kasji od : - Agnieszki103 10 zł - Jerzego J z Warszawy 50 zł - Głuchego psa 10 zł - Yucca za maj 10 zł Pięknie wszystkim dziękuję i uzupełniam w poście rozliczeniowym ;) [/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Głuchy psie :) a za jaki miesiąc wpłaciłaś Kochana swoja deklarację dla Kasji ? Bo ostatnio gdy Twoja deklaracja wpłynęła do Hałabajówki to ustaliłyśmy że będzie odliczona z czerwcowej wpłaty za Kasję ... I jeszcze Beta1... za jaki miesiąc ta wpłata od Ciebie Ciociu :) ? Edited May 15, 2014 by Mortes Quote
Doda_ Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Mortes, prześlij marudy nr konta do przelewu za cegielki z bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252173-KONIEC-ROZLICZAM-dla-najsmutniejszej-psiej-babci!-do-16-04?p=22028694#post22028694[/url] chyba ze wplacila juz ? Quote
Mortes Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 (edited) zaraz sprawdzę :) Cofnęłam się do 1 marca i takiej wpłaty od Marudy nie mam :( Owszem płaciła na Rubisia i dla Gizmusia i Naj ... Zaraz jej zapytam czy wpłacała Edited May 16, 2014 by Mortes Quote
gluchypies Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Mortes'] Głuchy psie :) a za jaki miesiąc wpłaciłaś Kochana swoja deklarację dla Kasji ? Bo ostatnio gdy Twoja deklaracja wpłynęła do Hałabajówki to ustaliłyśmy że będzie odliczona z czerwcowej wpłaty za Kasję ... [/QUOTE] To miało być za maj, na bieżąco płącę. A tamta poprzednia wpłata za kwiecień. Quote
Doda_ Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Mortes, przeslij mi jeszcze raz pw, bo dostałam chyba tylko częściową wiadomość. Nie wiem czy coś nie tak z dogomanią? Quote
Beta1 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ... I jeszcze Beta1... za jaki miesiąc ta wpłata od Ciebie Ciociu :) ?[/QUOTE] Tego to nawet ja nie wiem :) umówmy się, że ja wpłacam raz w miesiącu, a Ty decydujesz na co to zużyjesz Pozdrawiam BETA Quote
Recommended Posts