Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem zdania że bull to tylko biały, to atut w rasie . Z drugiej strony biorąc pod uwagę każdy widoczny na sierści wyprysk, ciągle brudny pies (mam na myśli te co mają styczność z ogrodem) celuję w rude ;) Czarny jest.. owszem , częściej trafiają się takie umaszczenia w mini niż w standardach ale to daleka droga do osiągnięcia w naszym kraju ;) 

Posted

Wiecie co... bardzo to przeżyłam :( 

Zdaję sobie sprawę że to delikatne zwierzątka i że niunia może nie dożyć ranka...ale co zastałam w jej klateczce o 22 ...... masakra :/ nie mogłam czekać :(

• 3 weeks later...
Posted

czas się przypomnieć :p nie ogarniam w dalszym ciągu dogo... jeżeli do kogoś nie zaglądam z góry przepraszam ... no nie potrafię odszukać starych obserwowanych tematów :/

trochę ciepłych wakacji

5otav9.jpg2nqquxf.jpg2efuipf.jpg

Posted

Majoka- ha, ha z mięsem to już po aferze choć się ciągnęła dłuuuugo :p

Leokadia- a witamy, witamy

No i jak widać wakacje dobiegły końca bardzo szybko... pozostał sezon grzybowy który u nas się powolutku rozpoczyna  , co za tym idzie?? spacery!!!! długie spacery w komfortowej aurze  :) choć z drugiej strony muszę uważać na wilgoć ... trochę mi pies rdzewieje :p

Sagat po zastrzykach i suplementach odżył , łapy po dłuższych wędrówkach nie dokuczają. We wtorek miał zestaw badań krwi i szczerze to dziadek ma się w dobrej kondycji - oby jak najdłużej)

Posted

Hej

Super,że Sagutek dobrze się trzyma i nic mu nie dolega !

Zdjęcia wodne piękne aż mi się zatęskniło ;) choć bardzo narzekałam na ten upał.

Ja uwielbiam jesień ! wrzesień -październik są najpiękniejsze w roku,te kolory ! temperatura fajna.Żeby tylko po jesieni była wiosna było by idealnie.No może 1 miesiąc śliczne,śnieżnej zimy :)

Posted

Zuzka- nieee , nie lubię ani jesieni ani wiosny... zima ok ale jak sypie śniegiem dzień i noc ;)

Alicjo- przychodzi takimoment w tym wieku że trzeba się wszystkiego spodziewać :/ 

Posted

Super, że  lepiej z Sagutkiem....chociaż u Was dobre wieści. Po tym roku na dgm nie mogę się połapać, w ogóle wydaje mi się że jakoś mało osób. Gdzie wszyscy wybyli?Czyżby fb zdominował wszystkich....???

Posted

Zuzka- nieee , nie lubię ani jesieni ani wiosny... zima ok ale jak sypie śniegiem dzień i noc ;)

Alicjo- przychodzi taki moment w tym wieku że trzeba się wszystkiego spodziewać :/ 

ano niestety i przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie ,  niestety

Posted

Super, że  lepiej z Sagutkiem....chociaż u Was dobre wieści. Po tym roku na dgm nie mogę się połapać, w ogóle wydaje mi się że jakoś mało osób. Gdzie wszyscy wybyli?Czyżby fb zdominował wszystkich....???

Mariolko , mimo , ze jestem na FB ,mimo , ze nie mam już Ozzulka ,  zagladam tutaj , dla mnie część ludzi z Dogo  to więcej niż rodzina

Posted

Alu, bo my wielka rodzina :) Zlikwidowałam fejsa i zatęskniłam za dogo, tylko Ozzulka brak.....

brakuje wielu , niestety :( , a teraz czekamy na foty Lejdziona i Sagacika