agutka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Jestem zdania że bull to tylko biały, to atut w rasie . Z drugiej strony biorąc pod uwagę każdy widoczny na sierści wyprysk, ciągle brudny pies (mam na myśli te co mają styczność z ogrodem) celuję w rude ;) Czarny jest.. owszem , częściej trafiają się takie umaszczenia w mini niż w standardach ale to daleka droga do osiągnięcia w naszym kraju ;) Quote
kropi124 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 W mini to bardziej czarne podpalane z większą przewagą podpalania, co? chyba :P Gdzie jakieś zdjęcia psowatych ? Quote
agutka Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Wczoraj stan jednej ze szczurzyczek się nagle pogorszył.... o 23:30 pojechałam ją uśpić :( Quote
*Magda* Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Wczoraj stan jednej ze szczurzyczek się nagle pogorszył.... o 23:30 pojechałam ją uśpić :( Ojoj :( Przykro mi :( Quote
agutka Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Wiecie co... bardzo to przeżyłam :( Zdaję sobie sprawę że to delikatne zwierzątka i że niunia może nie dożyć ranka...ale co zastałam w jej klateczce o 22 ...... masakra :/ nie mogłam czekać :( Quote
Erykowa Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 wiem,ze to wiele nie pomoże i banalne ale już nie cierpi :( Quote
agutka Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 czas się przypomnieć :p nie ogarniam w dalszym ciągu dogo... jeżeli do kogoś nie zaglądam z góry przepraszam ... no nie potrafię odszukać starych obserwowanych tematów :/ trochę ciepłych wakacji Quote
kropi124 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 No piękne!!! Psiaki widać przeszczęśliwe. Quote
mar....ka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Hej Agutka, przyszłam do Ciebie po roku (widzę iż afera mięsna dobiegła końca heheh). Jaka macie czystą wodę, u nas takowej nie uświadczysz :( Quote
Leokadia Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 No cześć! Przyszłam podziwieć bulinka :P Quote
agutka Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Majoka- ha, ha z mięsem to już po aferze choć się ciągnęła dłuuuugo :p Leokadia- a witamy, witamy No i jak widać wakacje dobiegły końca bardzo szybko... pozostał sezon grzybowy który u nas się powolutku rozpoczyna , co za tym idzie?? spacery!!!! długie spacery w komfortowej aurze :) choć z drugiej strony muszę uważać na wilgoć ... trochę mi pies rdzewieje :p Sagat po zastrzykach i suplementach odżył , łapy po dłuższych wędrówkach nie dokuczają. We wtorek miał zestaw badań krwi i szczerze to dziadek ma się w dobrej kondycji - oby jak najdłużej) Quote
Erykowa Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Hej Super,że Sagutek dobrze się trzyma i nic mu nie dolega ! Zdjęcia wodne piękne aż mi się zatęskniło ;) choć bardzo narzekałam na ten upał. Ja uwielbiam jesień ! wrzesień -październik są najpiękniejsze w roku,te kolory ! temperatura fajna.Żeby tylko po jesieni była wiosna było by idealnie.No może 1 miesiąc śliczne,śnieżnej zimy :) Quote
Alicja Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Cudne w tej wodzie :) Dobrze , ze Sagutek odżył i że badanka dobrze wyszły , oby jak najdłużej . Quote
agutka Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Zuzka- nieee , nie lubię ani jesieni ani wiosny... zima ok ale jak sypie śniegiem dzień i noc ;) Alicjo- przychodzi takimoment w tym wieku że trzeba się wszystkiego spodziewać :/ Quote
mar....ka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Super, że lepiej z Sagutkiem....chociaż u Was dobre wieści. Po tym roku na dgm nie mogę się połapać, w ogóle wydaje mi się że jakoś mało osób. Gdzie wszyscy wybyli?Czyżby fb zdominował wszystkich....??? Quote
Alicja Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Zuzka- nieee , nie lubię ani jesieni ani wiosny... zima ok ale jak sypie śniegiem dzień i noc ;) Alicjo- przychodzi taki moment w tym wieku że trzeba się wszystkiego spodziewać :/ ano niestety i przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie , niestety Quote
Alicja Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Super, że lepiej z Sagutkiem....chociaż u Was dobre wieści. Po tym roku na dgm nie mogę się połapać, w ogóle wydaje mi się że jakoś mało osób. Gdzie wszyscy wybyli?Czyżby fb zdominował wszystkich....??? Mariolko , mimo , ze jestem na FB ,mimo , ze nie mam już Ozzulka , zagladam tutaj , dla mnie część ludzi z Dogo to więcej niż rodzina Quote
mar....ka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Alu, bo my wielka rodzina :) Zlikwidowałam fejsa i zatęskniłam za dogo, tylko Ozzulka brak..... Quote
Alicja Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Alu, bo my wielka rodzina :) Zlikwidowałam fejsa i zatęskniłam za dogo, tylko Ozzulka brak..... brakuje wielu , niestety :( , a teraz czekamy na foty Lejdziona i Sagacika Quote
Recommended Posts