Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne zdjęcia.Dobrze,ze z uszami nie jest źle.Ja całe pół życia walczłam z nimi u mojego poprzedniego psa :(

Jaki Sagat puchaty,niesamowicie to wygląda (na tym drugim-nie umiem skopiowac linku ;().I nigdy nie mogę się na Ledkę napatrzeć jaka ona bieluteńka.A obroża super.Ptaszki i słoninka to widok wart poświęceń ;)

Glucisław :loveu:

Posted

Sagacik mój kochany, mam do niego słabość :loveu:
Obroża  genialnie pasuje na Ledzię, super.

Posted

Phase - dziękujemy :)

Zuzaw- Ledos  jakoś specjalnie nie cierpi na uszka w  dodatku zanim porządny ból ją dopadnie trochę czasu mija a ja mam czas na spokojną wizytę gdyż zaczyna się od  czarnej smoły  w uszach i smrodzie . Pamiętam tylko raz jak pies mi cierpiał... byłam na wakacjach w środku zadupia a pies z rozpalonymi uszami leżał w kąciku zwinięty w kłębek :lookarou:   

Tyśka- Sagat jest niegrzeczny ! jęczy piszczy i dziś dwa razy chciał mi uciec do jakiejś pachnącej cieczą suni ;)

Posted

Protestuję! On nie jest niegrzeczny. On po prostu jest samcem ;p

Posted

A jakoś braknie mi czasu na wszystko ;) Wskoczę na dogo i na fejsa wieczorkiem i tyle. Pieski muszą się nacieszyć krótkimi spacerami gdyż ostatnio masa pracy mnie czekała przed wszystkimi listopadowymi świętami :lookarou:

11 listopada idę po najbiedniejszego staruszka ze schronu i do koleżanki studia na sesję fotograficzną aby troszkę bidulki rozreklamować , zobaczymy jak to będzie. Uszy na kontroli ok lecz nie zastałam mojej lekarz wet która miała dobrać leki wyciszające.

Posted

Kiepsko z tymi lekami :(

Ja teraz też jakoś cierpię na brak czasu na dogomanie.Myslałam,ze przyjdą długie jesienne wieczory i że bedzie lepiej a tu nic z tego.Staram się choć w weekend zaglądnąć

Jakby na facebooku było utworzone jakieś wydarzenie o tym "Twoim" staruszku daj znać,udostępnię :)

Posted

Jedzenie surowego mięcha robi wrażenie u ludzi ;) ostatnio przygotowywałam żarło dla psów i wpadła rodzinka pytając , co robisz? surówkę? zamieszałam ręką a mięso wyszło na wierzch - nie , jedzenie dla psów. UUU to ty dajesz surowe? :smhair2:

Jaki wykład dostałam :saint1:  niestety moje argumenty nie przebiły starej daty znafców :evil_lol:

Posted

Moja matka stara nie jest a też ma w głowie pewne mądrości sprzed 30 lat, których już się nie wypleni, mimo, że w kwestii psów bardzo się do-edukowała. :lol:

Jej słynny tekst to "Jak pies zjada śmieci na spacerach to powinno mu się dać śmierdzące, zepsute mięso"  :jumpie:

Posted

ech to następny sławny mit,ostatnio znajomej odsprzedałam kilka kilo tego cielaka i powiedziała że tylko gotowane daje ponieważ jej terierek ma tendencje do gryzienia i nie chciałaby bardziej rozbudzić :p

Posted

Kurcze,a można dawać gotowane kości?? Ja daję ale właśnie tylko surowe.I biedny Erman zawsze z żalem na mnie patrzy jak wywalam jak mam jakieś po gotowaniu.A nawet gorzej,bo często sąsiad nierze dla dobermanki-sąsiadki i on (Er) na to patrzy :eating: