2010 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [SIZE=3][COLOR=red]O rany !!!!!!!!!! Zadzwoń....Moze mozna przesunąc o te pare dni...........[/COLOR][/SIZE] Przecież to tylko pare dni ....A domek ma był na zawsze!!!!!!!!! Serduszko tak długo czekał na tę szansę.... np.obraczu87, mala _czarna.,olena84,Ewa Marta,Tanitkas,..pytaj !!! Zerknij na watek psy w potrzebie -mazowieckie- tam tyle dogociotek z Warszawy i okolic!!!!!!!!!!! Quote
Panca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jutro zadzwonie do Nijase a w miedzyczasie pomysle kto jeszcze jest z okolic, na watku zaginionej Szpilki z okolic Piaseczna bylo pare osob ale watku na razie nie znalazlam u siebie w subskrypcjach - jutro szukam az znajde Quote
Panca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Marta, moze skontaktuj sie z Pania i powiedz jaka jest sytuacja zeby zainteresowana nie stracila zapalu lub poczula sie zignorowana Quote
Mery779 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 To jest wątek [B]psiaki i kotki z lecznicy pod Wawa[/B] z okolic piaseczna Quote
tripti Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jakich okolic Warszawy? po której stronie, bo okolic to wiele :) Quote
Mery779 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 To jest wątek na którym siedzą ciotki z tych okolic Quote
tripti Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 a z Piaseczna:) to Dada M (co prawda Zalesie, ale te rejony), Marzenuś (tez Zalesie), golf (Józefosław k/Piaseczna), izusia (Piaseczno), beka (Konstancin) - Jo37 też te okolice mniej więcej, zależy, które miejsce dokładnie, ale może ktoś się zgodzi poświęcić czas na wizytę :) a kiedy ma być ta wizyta? w niedzielę też dziewczyny będą jechały do Jeziórka - tyle, że dziewczyny bardziej z miau, ale psy też mają. Quote
2010 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 POMÓŻCIE NAM!!!!!!!!!!!!!Okolice Piaseczna / Złotokłos Taka SZANSA!!!!!!!dla Serduszka Quote
Lolalola Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jezuuuuuuuuu blagam ciotki robcie cos!!!!ze tez mieszkam pol swiata od tego miejsca:(:(:( Marta jutro juz jest czwartek,wiec zadzwon i wyblagaj wizyte,na sobote czy jakos tak pisalas(ze sama moglabys pojechac)trzeba kuc zelazo poki gorace,bo jeszcze pomysla o innym psie a to nasze Serduszko wyjatkowo nie ma szczescia!!!!Blagam !!!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 napiszcie do tych ciotek co tripti poradziła a jak nie to mi dajcie znać, tylko że my z TZtem nie damy rady do niedzieli włącznie na 100% :( Quote
*anusia&ajlu* Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mam działkę w Złotokłosie ale nie przeprowadzałam żadnych wizyt PA, jakby ktoś pojechał ze mna to bym pomogla tylko u mnie ciezko z wolnym dniem a i nie posiadam transportu wiec jakby co to pksem z Wilanowskiej albo autobusem 728 mozna dojechac moglibyscie mi napisac na pw na jakiej ulicy ta wizyta;) Quote
Lolalola Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 jeju prosze o reakcje!!!!!Serduszko ma szanse na dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doti Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Halo halo!!! Proszę o kontakt! Jestem z Piaseczna i mogę pojechać na przedadopcyjną!!! 502507466!!! Quote
Panca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Doti, dzwonie do MikJozefow i przekazuje Twoj numer Quote
Panca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 juz wszystko wiem:0 Doti pojedzie we wtorek o 12.00 na wizyte przedadopcyjna:))) wiekie dzieki Doti! Quote
jola_li Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie wiem czy dobrze wyszukałam, ale tu są chyba osoby z Piaseczna: [URL]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1299162665-fb08ec8a89964f41a859f8b506b909ec7dc60723&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=piaseczno&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL] Poza tym, chyba też AnkaRa - ona jak może to na pewno pomoże. Spróbujcie. Chyba też Abrakadabra wie kto tam mieszka. Ja jestem z Warszawy, ale b. daleko od Piaseczna, a nie mam samochodu :-(. Napisałam, a dopiero potem zaczęłam czytać ;-). Ufff, cieszę się, że sprawa załatwiona :-)!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 strasznie sie ciesze,ze wizyta umowiona!!!!trzymamy kciuki,zeby sie w koncu okazalo ,ze Serduszko bedzie miec domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MiK-Jozefow Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Już mamy umówioną wizytę przedadopcyjną :) Dziękuję wszystkim za pomoc. Skontaktowałam się z Doti, Doti z P. Ewą (mam nadzieję przyszłą właścicielka Orkana) i we wtorek o 12 jest umówiona wizyta. Także trzymamy kciuki!!! :) :) Jeszcze raz: Doti dziękuję!!! :):) Quote
2010 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No to teraz trzymajmy MMMMMMMMocno kciuki!!!!!!!!!!!! Quote
Doti Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Trzymajcie trzymajcie moooocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Ewa wydaje się być bardzo pozytywna :) OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Panca Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Orkan tak dlugo czeka ze musi trafic w pozytywne rece:-) Quote
MiK-Jozefow Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Już się nie mogę doczekać tego wtorku.... :) Quote
Lolalola Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Serduszko masz tu fajna pioseneee z rana:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=AJtlA6m8Zk8[/url] Quote
Donka5 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A ja mam nowe zdjęcia Orkanka.Może na pożegnanie .. :-)Do kogo mogę wysłać? Quote
Recommended Posts