Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]O rany !!!!!!!!!! Zadzwoń....Moze mozna przesunąc o te pare dni...........[/COLOR][/SIZE]
Przecież to tylko pare dni ....A domek ma był na zawsze!!!!!!!!!
Serduszko tak długo czekał na tę szansę....
np.obraczu87, mala _czarna.,olena84,Ewa Marta,Tanitkas,..pytaj !!!
Zerknij na watek psy w potrzebie -mazowieckie- tam tyle dogociotek z Warszawy i okolic!!!!!!!!!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro zadzwonie do Nijase a w miedzyczasie pomysle kto jeszcze jest z okolic, na watku zaginionej Szpilki z okolic Piaseczna bylo pare osob ale watku na razie nie znalazlam u siebie w subskrypcjach - jutro szukam az znajde

Posted

a z Piaseczna:) to Dada M (co prawda Zalesie, ale te rejony), Marzenuś (tez Zalesie), golf (Józefosław k/Piaseczna), izusia (Piaseczno), beka (Konstancin) - Jo37 też te okolice mniej więcej, zależy, które miejsce dokładnie, ale może ktoś się zgodzi poświęcić czas na wizytę :)

a kiedy ma być ta wizyta? w niedzielę też dziewczyny będą jechały do Jeziórka - tyle, że dziewczyny bardziej z miau, ale psy też mają.

Posted

Jezuuuuuuuuu blagam ciotki robcie cos!!!!ze tez mieszkam pol swiata od tego miejsca:(:(:(
Marta jutro juz jest czwartek,wiec zadzwon i wyblagaj wizyte,na sobote czy jakos tak pisalas(ze sama moglabys pojechac)trzeba kuc zelazo poki gorace,bo jeszcze pomysla o innym psie a to nasze Serduszko wyjatkowo nie ma szczescia!!!!Blagam !!!!!!!!!!!!!!

Posted

napiszcie do tych ciotek co tripti poradziła a jak nie to mi dajcie znać, tylko że my z TZtem nie damy rady do niedzieli włącznie na 100% :(

Posted

mam działkę w Złotokłosie ale nie przeprowadzałam żadnych wizyt PA, jakby ktoś pojechał ze mna to bym pomogla tylko u mnie ciezko z wolnym dniem
a i nie posiadam transportu wiec jakby co to pksem z Wilanowskiej albo autobusem 728 mozna dojechac
moglibyscie mi napisac na pw na jakiej ulicy ta wizyta;)

Posted

Nie wiem czy dobrze wyszukałam, ale tu są chyba osoby z Piaseczna:
[URL]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1299162665-fb08ec8a89964f41a859f8b506b909ec7dc60723&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=piaseczno&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL]

Poza tym, chyba też AnkaRa - ona jak może to na pewno pomoże. Spróbujcie. Chyba też Abrakadabra wie kto tam mieszka.

Ja jestem z Warszawy, ale b. daleko od Piaseczna, a nie mam samochodu :-(.

Napisałam, a dopiero potem zaczęłam czytać ;-).
Ufff, cieszę się, że sprawa załatwiona :-)!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Już mamy umówioną wizytę przedadopcyjną :) Dziękuję wszystkim za pomoc.
Skontaktowałam się z Doti, Doti z P. Ewą (mam nadzieję przyszłą właścicielka Orkana) i we wtorek o 12 jest umówiona wizyta.
Także trzymamy kciuki!!! :) :)

Jeszcze raz: Doti dziękuję!!! :):)

Posted

Trzymajcie trzymajcie moooocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani Ewa wydaje się być bardzo pozytywna :) OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!