Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

zmniejszalam prawidlowo i wrzucalam rowniez z komputera - tfu tfu poki co jest widoczny;-)ale porownujac z Twoim chyba wciaz jest za duzy...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panca']zmniejszalam prawidlowo i wrzucalam rowniez z komputera - tfu tfu poki co jest widoczny;)ale porownujac z Twoim chyba wciaz jest za duzy... [/QUOTE]
Ick ma taki sam jak Ty i jej nie usuwają ;). Nie wiem nawet jaki jest wymiar dozwolony :roll:

[quote name='ick']To planowałyśmy z Monią...a słyszę,zę Monia czeka na maskotki... ja też coś mam dostać.
Monia daj znać .:lol:.. [/QUOTE]
Nazamawiałam trochę za dużo zabawek i TZ pewnie i tak by mi się kazał ich pozbyć :lol:. Jak dojdzie to dam znać, ale myślę że dopiero w sobotę bo pojutrze wyjeżdżam na 2 dni i nie będę mogła odebrać...

Posted

Orkuś miewa się dobrze. Uwielbia bieganie po lesie. Ostatnio wybrałam się na spacer na pobliskie pola. Na jednym z nich rosło jakieś zboże. On co chwila wybijał się w powietrze jak piłka,żeby mógł coś zobaczyć:-).Wyglądało ,to BARDZO komicznie:-)

Posted

hehe moj aGap tez tak skakal w wysokiej trawie, jak zajac, tylko uszy fruwaly:)
nie przelalam obiecanych pieniedzy bo w pracy mi od 2 dni nie hula neostrada a tam mam wszystkie dane do przelewu - mam nadzieje ze jutro sie uda

Posted

Orkuś jest u mnie prawie miesiąc. Może warto pomyślec o nowej książeczce zdrowia dla Nigo? Od Aliny nie doszła.Zawsze ,to lepiej- jak by ktoś się zgłosił np. po Niego do adopcji Zabrałabym Orkusia do wet. czy ktoś wie,pamięta co z jego szczepieniami??? Nie jestem pewna czy jeśli miał, mogą się ewentualnie zdublować???

Posted

zaglądam i zarazem zapraszam na bazarek - dochód dla wycieńczonej beni MILI::

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusieńkie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizację-MILI_rozm62-gt-wzwyż_2.7[/url].

Posted

:loveu:[COLOR=Red]SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA ORKANA/ SERDUSZKA[/COLOR]:lol:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188237-Maskotki-ubranka-psie-kokardki-obro%C5%BCe-smycze..-na-hotelik-Orkana-do11.07-godz.22?p=14946835#post14946835[/url]

Posted

Może pojechały na wakacje???? Orkanek też troche w nastroju wakacyjnym .Zaobserwowałam ,że posiada ogromna pasje kopania.Ciągle coś kopie ,czegoś poszukuje na spacerze. Po takich wykopach cały nos ma w ziemi,ale zbytnio się tym nie przejmuje i wygląda na zadowolonego:-)

Posted

Za dwie godziny kończy się allegro, które zrobiłam dla Orkana. Obejrzało go ponad 500 osób. Wiem, że większość z nich to tylko "olądacze" ale cały czas mam nadzieję, ze ktoś się odezwie. Jedna osoba obsewuje Orkana. Poza allegro ma jeszcze ogłoszenia. Myślę pozytywnie.

Posted

ja jestem,czytam wciaz nie wplacilam kasy bo ciagle jestem chora i zaczynam miec wszystkiego dosyc:(
w tym tygodniu przeleje obiecane 200zl

Posted

[quote name='wasabi81']Trafilam na watek z bazarku ick!!! Musze poczytac;-) Orkan jest sliczny!!:loveu:[/QUOTE]
Trzyma mocno kciuki !!!! To musi się poszczęścić...!!!:lol:A tu ze swoim serduszkiem:loveu:
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7374/serqg.gif[/IMG]