Ploter Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 nigdy!!!:angryy: na części też nie sprzedaje :) Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 no dobra, jesli na czesci sie nie da, wezme w calosci! proponuje przytulne M1 przy domu (bez dachu, ma sie rozumiec), modny lancuch dl. 1m i miske strawy raz na 3 dni (na pewno nie przytyje!) bedzie mu jak w niebie!!! nawet moja Hasta ma gorsze warunki! czyli jest to propozycja nie do odrzucenia... prosze zapakowac i wyslac Ploterka paczka - odbiore z poczty po powrocie z urlopu (za ok 3 tyg.) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
alive Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja wezmę Ploterka!!! Po pierwsze będzie miał fajne towarzystwo, po drugie zna i lubi ciocię, po trzecie ciocia Gosia jest najfajniejszą ciocią :p Quote
Ploter Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 oczywiście:) i zapewnię mu stałą temperaturę 38 st C :diabloti: zgłoszę cię do międzynarodowego konkursu na idealnego właściciela psa :p Quote
Ploter Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ciocia Gosia jest najfajniejszą Ciocią, towarzystwo będzie miał przednie ale nie wiem co Czucha na to - bo może przyjść taki czas ze uszy jej sie pod wpływem śliny Plotera po prostu rozpuszczą :) Quote
alive Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ploter napisał(a):Ciocia Gosia jest najfajniejszą Ciocią, towarzystwo będzie miał przednie ale nie wiem co Czucha na to - bo może przyjść taki czas ze uszy jej sie pod wpływem śliny Plotera po prostu rozpuszczą :) fakt! takie niebezpieczeństwo istnieje!! no to nie wiem czy go przygarnę... głupio mieć psy bez uszu bo przecież jak zje uszy Czuszki to przerzuci się na Chili :lol: Quote
bazylowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='panienkabubu']Jak mogę roztyć, to ja wezmę :cool3: Coś Ty!!!!! Plota się nie da roztyć!! ;) Quote
panienkabubu Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='mamabazyla']Coś Ty!!!!! Plota się nie da roztyć!! ;) to ja nie chcę :lol: Quote
Ploter Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 no właśnie- to mi podsuwa pewien pomysł:) Panienkobubu- może ci wypożyczę Plota na jakiś czas - utuczysz go nieco bo faktycznie ciężko nam z tym idzie. :) Tym bardziej ze dzisiejszej nocy chłopak przeszedł samego siebie wyjąc cala noc do jakiejś cieczkowej laski :angryy: oka nie zmrużyłam i mam dooość :/ Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ploter napisał(a):Tym bardziej ze dzisiejszej nocy chłopak przeszedł samego siebie wyjąc cala noc do jakiejś cieczkowej laski :angryy: oka nie zmrużyłam i mam dooość :/ No ładnie :eviltong: Tina jak była mała to raz taka fajna kolejka była do niej :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ciekawa jestem czemu mój Ben nigdy nie wyczuł cieczki Halszki :cool3: nawet w dniach maksymalnie płodnych heheh :cool3: tylko uciekał :mdleje: Dobra, mogę go wziąć, ale będzie wygladał później jak Bernardyn, taaaaaaaaaki gruby :evil_lol: Quote
Ploter Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 View My Video taki filmik dzis znalazlam :) Quote
alive Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ooooo mały Ploterek :loveu: już wtedy wystawały mu żeberka :loveu: Quote
Ploter Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 byliśmy kilka dni w Beskidzie Niskim więc nadrabiam zaległości. Zanim wyjechaliśmy weekend w Krakowie spędziła z nami Sonia z Kasią i Marcinem. wspólnym harcom nie było końca :) Quote
Ploter Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Będą będą tylko w beskidzkie miałam analogowy aparat wiec muszę wywołać filmy :) Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 hehe i Nugu jeste tutaj :p uwielbiam takie foty, po prostu extra :loveu: http://i17.tinypic.com/4v68088.jpg i jakie mięśnie widać :) pozdrawiam Quote
Ploter Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 no, cóż- ćwiczymy - siłownia, sterydy - i te sprawy ;) Quote
moth Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :lying: :biggrina: :grins: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :mdrmed: :mdrmed: :laugh2_2: :sweetCyb: :cunao: No po prostu nie wytrzymalam, Nugat w blocie. To nie tylko moja Szarlota jest wstretnym bloto-lubem. :eviltong: Quote
Recommended Posts