Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobra, jesli na czesci sie nie da, wezme w calosci!

proponuje przytulne M1 przy domu (bez dachu, ma sie rozumiec), modny lancuch dl. 1m i miske strawy raz na 3 dni (na pewno nie przytyje!)
bedzie mu jak w niebie!!!
nawet moja Hasta ma gorsze warunki! czyli jest to propozycja nie do odrzucenia...

prosze zapakowac i wyslac Ploterka paczka - odbiore z poczty po powrocie z urlopu (za ok 3 tyg.)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

ja wezmę Ploterka!!!
Po pierwsze będzie miał fajne towarzystwo, po drugie zna i lubi ciocię, po trzecie ciocia Gosia jest najfajniejszą ciocią :p

Posted

oczywiście:) i zapewnię mu stałą temperaturę 38 st C :diabloti:
zgłoszę cię do międzynarodowego konkursu na idealnego właściciela psa :p

Posted

Ciocia Gosia jest najfajniejszą Ciocią, towarzystwo będzie miał przednie ale nie wiem co Czucha na to - bo może przyjść taki czas ze uszy jej sie pod wpływem śliny Plotera po prostu rozpuszczą :)

Posted

Ploter napisał(a):
Ciocia Gosia jest najfajniejszą Ciocią, towarzystwo będzie miał przednie ale nie wiem co Czucha na to - bo może przyjść taki czas ze uszy jej sie pod wpływem śliny Plotera po prostu rozpuszczą :)

fakt! takie niebezpieczeństwo istnieje!! no to nie wiem czy go przygarnę... głupio mieć psy bez uszu bo przecież jak zje uszy Czuszki to przerzuci się na Chili :lol:

Posted

no właśnie- to mi podsuwa pewien pomysł:) Panienkobubu- może ci wypożyczę Plota na jakiś czas - utuczysz go nieco bo faktycznie ciężko nam z tym idzie. :) Tym bardziej ze dzisiejszej nocy chłopak przeszedł samego siebie wyjąc cala noc do jakiejś cieczkowej laski :angryy: oka nie zmrużyłam i mam dooość :/

Posted

Ploter napisał(a):
Tym bardziej ze dzisiejszej nocy chłopak przeszedł samego siebie wyjąc cala noc do jakiejś cieczkowej laski :angryy: oka nie zmrużyłam i mam dooość :/

No ładnie :eviltong: Tina jak była mała to raz taka fajna kolejka była do niej :cool3:

Posted

Ciekawa jestem czemu mój Ben nigdy nie wyczuł cieczki Halszki :cool3: nawet w dniach maksymalnie płodnych heheh :cool3: tylko uciekał :mdleje:

Dobra, mogę go wziąć, ale będzie wygladał później jak Bernardyn, taaaaaaaaaki gruby :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

byliśmy kilka dni w Beskidzie Niskim więc nadrabiam zaległości. Zanim wyjechaliśmy weekend w Krakowie spędziła z nami Sonia z Kasią i Marcinem.
wspólnym harcom nie było końca :)

Posted

:lying: :biggrina: :grins: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :mdrmed: :mdrmed: :laugh2_2: :sweetCyb: :cunao:

No po prostu nie wytrzymalam, Nugat w blocie. To nie tylko moja Szarlota jest wstretnym bloto-lubem. :eviltong: