Ploter Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 dostałam od Kasi od Sonii kilka zdjęć z klubówki i choć nas tam nie było to wklejam :) Czuszka i Sonia coś sobie opowiadają Czuszka bije pokłony przed Sonia :) Ania i Bazyl Zorza i Mela Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='anetta']No widzisz Kasiu, nic a nic sie nie znasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to prawda :) ale juz jestem oswiecona - pojelam te istotna roznice :evil_lol: [quote name='Ploter']węgierski podobóz :) :loveu: :loveu: :loveu: RAJ!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jupi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kaśka (Hasta) napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: RAJ!!! :loveu: :loveu: :loveu: zgadzam się:p Quote
Nugatowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czesc Chorowitki :cool3: Chyba już jest lepiej, co ? My chcemy już z Wami spacer ;) Sprężać się !!! :eviltong: Quote
Ploter Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ploter został złapany w studio foto :) Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ale sliczny :loveu: z ta skarpeta wyglada bowsko :loveu: Quote
Ploter Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 ja bym tam wolała żeby tej skarpety już nie było :( dziś idziemy do weta-oceni jak postępy w gojeniu :) Quote
asia_i_bora Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 zakochałam się w węgrach... Marzę o takim polsko-węgierskim duecie podobnie jak Kaśka od Hasty :) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dziewczyny - spełnienia marzeń!:lol: Pzdr. Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :loveu::loveu::loveu: fafelki!!! :loveu::loveu::loveu: a w co ten przytojniak sie wpatruje??? Asia to marzenie powoli staje sie obsesja... Quote
panienkabubu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kasiu, to trzeba je spełnic:) czekasz na dzieci Czuszki? :cool3: Quote
Ploter Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Patrzy w swoją świetlaną przyszłość :) O jeny, u mnie to już też obsesja - szkoda tylko, że mój mąż nie podziela taj obsesji :( Quote
alive Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ty Aga dostaniesz Laszlo Pepperoni Team czy będziesz chciała czy nie :evil_lol: i czy Tadek będzie chciał :diabloti: Quote
panienkabubu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dla pocieszenia powiem, że mój tata też nie chciał słyszeć o innych psach niż mój Ben :evil_lol: a teraz mam 3 takie "Beny" :lol: a jeszcze nie dawno było ich 6 :) Quote
bazylowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 asia:) napisał(a):zakochałam się w węgrach... Marzę o takim polsko-węgierskim duecie podobnie jak Kaśka od Hasty :) Kaśka (Hasta);6797146 [B napisał(a):Asia to marzenie powoli staje sie obsesja... [FONT=Century Gothic]Jak to się mówi... Polak, Węgier dwa bratanki... ;) Ostrzegam Was z dobroci serca!! Nigdy prze nigdy nie bierzcie sobie do domu węgra, bo wpadniecie po uszy!!!! to jest obsesja, narkotyk, to jest ciezka i nieuleczalna CHOROBA!!!! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Ploter Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 hehe to prawda ale potem można wstąpić lub zrzeszyć się w jakimś stowarzyszeniu chorych na węgromanie :)) a ja muszę Plotera zostawiiiiić:placz: na tydzień prawieeeee:placz: Quote
alive Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 do oci Gosi przywieź :loveu: Czuszce cieczka się zbliża wielkimi krokami ale dzieci z tego jeszcze nie powinno być :cool3: Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witamy się ogromnie ;) Przez przypadek tutaj trafiłem i co widzę... ... przepiękny Ploter :loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam wyżły węgierskie jak i weimarskie;) Ploter super psiak, do tego jak każdy wyżeł(węgierski) niezwykle fotogeniczny, ja sam mam mnóstwo zdjęć wyżłów z wystaw, i wszystkie piękne, bo po prostu wyżły to najbardziej fotogeniczna rasa ! :loveu::loveu: serdecznie pozdrawiam Mateusz & Tobi Quote
panienkabubu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 matusz5 napisał(a):Witamy się ogromnie ;) Przez przypadek tutaj trafiłem i co widzę... ... przepiękny Ploter :loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam wyżły węgierskie jak i weimarskie;) Ploter super psiak, do tego jak każdy weimar niezwykle fotogeniczny, ja sam mam mnóstwo zdjęć weimarów z wystaw, i wszystkie piękne, bo po prostu wiemary to najbardziej fotogeniczna rasa ! :loveu::loveu: serdecznie pozdrawiam Mateusz & Tobi :hmmmm: ale Ploter to węgier :lol: Quote
Ploter Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 yyy no właśnie...;) niemniej jednak cieszę sie ze Ci się podoba:) nowych zdjęć chwilowo deficyt. Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ploter napisał(a):yyy no właśnie...;) niemniej jednak cieszę sie ze Ci się podoba:) nowych zdjęć chwilowo deficyt. tak, wiem doskonale, że Ploter to wyżeł węgierski :) to tylko takie było przejęzyczenie :p czekamy na fotki ;) pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts