Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przy tych temperaturach to nie tylko kąciki warg ma prawo mieć opadnięte, ale i całe wary. :evil_lol:
W tych zdjęciach niestety nie ma Gaili, napisze do Muniów może akurat cykneli jej fotki.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wakacje się zaczęły i przyjechała do nas na wczasy mama Plotera Irisz:)

byliśmy wczoraj na rudym spacerku z dwoma szalonymi terierami irlandzkimi Redką i Fliperem

i Pani Krzysia słynąca na łąkach z ciasteczek wątróbkowych. Jak widać chętnych nie brakuje:)

Posted

Bibic urodziła 9 słodkich rudych maluchów 23 czerwca!! 5 suczek i 4 pieski

matka:
Suka: SUGAR BIBIC nr rej węgierski: 9849 ur. 22.03.2001
ojciec:
Pies: GERCEI - VADASZ CSELES nr rej węgierski: 9633 ur. 07.12.2000

kontakt: Jarosław Wróblewski kom: 603 589838

Posted

RUDE ŻYCZENIA OD RUDEJ KOLEŻANKI SONI I MNIEJ RUDEJ KASI :loveu:
ABY CIASTECZEK WĄTRÓBKOWYCH NIGDY CI NIE ZABRAKŁO
ABY PAŃCIA MIAŁA RĘCE GOTOWE DO GŁASKANIA W KAŻDEJ CHWILI
DUŻO NIESKRĘPOWANEJ NICZYM RADOŚCI I SWAWOLNOŚCI
I MŁOŚCI I KOŚCI ORAZ BRAKU SAMOTNOŚCI:loveu: :calus: :Rose: :buzi: :new-bday: :BIG: :tort:

Posted

Wczoraj Czuszka i Chili dostały takie pyszności i dzisiaj rano musiałam się zrywać z łóżka i biec na spacer w trybie pilnym. Po 2 godzinach była powtórka... :lol: więc takich atrakcji ani Ploterowi ani jego Pańci nie życzę!

Posted

alive napisał(a):
Wczoraj Czuszka i Chili dostały takie pyszności i dzisiaj rano musiałam się zrywać z łóżka i biec na spacer w trybie pilnym. Po 2 godzinach była powtórka... :lol: więc takich atrakcji ani Ploterowi ani jego Pańci nie życzę!

Tak bywa z hrabiankami:eviltong:

Posted

Przygoda była krótka, ponieważ w Krakowie jest jedno takie miejsce i do tego strasznie drogie-niestety budżet nie wytrzymał:( a szkoda bo Ploterowi sie podobało, mnie zresztą też bo fajny kontakt złapałam z psem:)

Posted

przecież w Warszawie sporo jest takich miejsc nie?. znajomy terrier irlandzki chodzi za 100 za 10 wejść a u nas to 3x tyle kosztuje:/ a gdzieś pod Warszawa za darmo jest- alive mi mówiła

Posted

sukulenty to rośliny, które przystosowały się do życia w warunkach bardzo gorących dzięki możliwości magazynowania wody w tkankach np liściach. Przystosowane są do bezpośredniego pobierania wody deszczowej.

każdy kaktus jest sukulentem - tyle ze kaktusy magazynują wodę w łodygach nie maja liści- kolce to nie wykształcone liście
inne sukulenty magazynują wodę w liściach - np stapelie aloesy itp
jaśniejsze już? :)