Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kochane Dziewczynki dziękuję za pycha odzew:):):) W kupce siła! Kasiorka potrzebna to jasne, ciężko z nią, niestety fakt, że damy radę - wierzę:) Już kasiorka pierwsza leci, buzi dla Was serdeczne!!!!!! Reklamujemy się dalej! Nie mam FB, chyba trzeba ponownie tam zadyme rozgrzmocić ;) Kto pomoże??????

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Ajula']do klubu Przyjaciół chętnie się zapiszę, ale póki co tylko wirtualnie - na głowie mam Wolwika, na którego coraz trudniej uzbierać opłatę za hotel, młody piękny, a chętnych na niego nie ma :watpliwy:[/QUOTE] Oj, poproszę o link:)

Posted (edited)

DZIĘKÓWECZKA SERDECZNA:):):):):) Szamanku, nie jesteś żadnym śmieciem, dla nas na bank nie! Proszę o przekazanie, na uszko lewe, temu psiakowi wiernemu, że grono jego Przyjaciół rośnie:) I o fotki poprosimy:):):):) Dużo dobrego potrafią zdziałać....

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='mdk8']przybiegam szybciutko i poproszę nr. konta. Pomogę ile będę mogła. Jaką karmę mu dajesz?[/QUOTE]

Karma sie nazywa"Jaka sie uda zalatwic";)do tej pory staralam sie ,zeby jadly surowe mielone plus wypelniacz.Teraz jest zwykla z supermarketu,najtansza.Rozwalily mnie finansowo znaleziona suka z 11-ka szczeniat(choc dobre dusze pomagaly),no i to,ze wlasciwie juz nie mam prawie "platnych "psow,ktore do tej pory "karmily"te bezdomne .W tej chwili mam 21 doroslych psow plus 4 5-miesieczne szczeniaki.:roll:

Posted

No to jasna sprawka, że zbióra musi być na jedzonko dla Szamiego - szamanko dla Szamanka:):):) Co Ty tak cicho siedzisz kobieto???:) Krzyczeć, dymu narobić, jeszcze jedenastka nie rozdana, trza pomóc:)

Posted

Czy ja zawsze muszę trafić na starą owczarkowatą bidę;)
W październiku nie pomogę (mam trochę stałych deklaracji, a z doraźnymi bazarkami trochę ostatnio przesadziłem), ale wątek zapisuję i pomyślę czy dam radę coś zrobić później.

Posted

[quote name='Radek']Czy ja zawsze muszę trafić na starą owczarkowatą bidę;)
W październiku nie pomogę (mam trochę stałych deklaracji, a z doraźnymi bazarkami trochę ostatnio przesadziłem), ale wątek zapisuję i pomyślę czy dam radę coś zrobić później.[/QUOTE]
Radku witaj, bardzo się cieszę, że i Ty z nami:):):) A te grzyby onkowate to najbardziej serducho rozwalają, to fakt...

Posted

[quote name='Marycha35']No to jasna sprawka, że zbióra musi być na jedzonko dla Szamiego - szamanko dla Szamanka:):):) Co Ty tak cicho siedzisz kobieto???:) Krzyczeć, dymu narobić, jeszcze jedenastka nie rozdana, trza pomóc:)[/QUOTE]

Bo sie martwie,ze nie pojda..co to za szczeniaczki co waza po 14kg?