Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Szkoda, że wciąż brak wieści:(

Zadeklarowany grosik właśnie poszedł na konto fundacji.

Moze jak deklaracje przestaną płynąc, to wiesci sie pojawią ?

Bo na razie to jest lekcewazenie tych, ktorzy wpłacaja datki dla Szamana.

• 5 weeks later...
Posted

Mimo braku wieści, deklarację za kwiecień właśnie przelałem.

Radku dobry z Ciebie człowiek ...... szkoda, że nawet nie wiemy czy Szaman żyje ......

wszyscy zarzucali Yumanji, że nie było rzetelnej informacji ...... a teraz - nie ma żadnej :( przykre

• Upvote 1
Posted

Wiem, że brak informacji wygląda nie za fajnie, ale zadeklarowałem wpłaty i ciężko byłoby mi porzucić zobowiązanie. Cały czas mam nadzieję, że jednak pojawi się jakaś informacja o Szamanie. Może jestem naiwny...

Posted

Miejmy nadzieję, że ma się dobrze .....

No tak, nadzieja wspaniała sprawa, tylko wiecie jak to z nią czasem bywa...
Najazd na yumani był, wychwalanie nowego domu było, a teraz "róbta co chceta", nie musicie nic wiedzieć. Smutne...
Posted

Już ósmy miesiąc czekamy na wieści o Szamanie...Radku, bez żadnych złośliwości, ale na dogo pełno nas naiwnych...Z tego raczej nie da się wyleczyć...a inni to bezczelnie wykorzystują....Pomijam usprawiedliwione sytuacje niemożności dokonania wpisu...

Posted

Zachary, nie odebrałem Twoich słów jako złośliwość. Zdaję sobie sprawę, że ktoś może wykorzystać moją naiwność w psich sprawach, ale trudno mi nie wpłacać jeśli się zadeklarowałem. Szczególnie, że psiak owczarkowaty, a do ONków mam słabość.

Posted

Radku, podziwiam w Tobie tę odpowiedzialność za słowa.Mam cichą nadzieję,że Szaman żyje a tylko osoba przez którą był kontakt z Szamanem, nie ma możliwości wpisu...

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Wiem, że się zadeklarowałem, ale wieści od psiska brak, a psiaków w potrzebie wiele. Niestety w razie braku informacji będę musiał zrezygnować z wpłat (po raz pierwszy od kiedy jestem na Dogo). Czerwcowa wpłata dziś poszła.