Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też tak myślę...;)
A gdzież się podziała wogóle Cioteczka Dragoniasta??? :mad:
Wracaj no szybko Kochana, bo podopieczna pomocy potrzebuje!!! :mad:

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo...:crazyeye: Ciotka nie śpi już!!! Jakiś cud!!! :evil_lol:
Tinulka do góry Psinko kochana!!! :loveu:

Cioteczko, nikt się nie odzywał w sprawie Tinulki??? :cool3:

Posted

tylko ja tak późno dzisiaj do Tinusi zaglądam :oops:
ale już się poprawiam ;)
cioteczki nie załamujmy się, trzeba chyba jakieś czary odprawić :ghost_2:

Posted

Jestem zła...:angryy: Wszystkie Ciotki już nawet do Tinki nie zaglądają...:mad:
Echhh, szkoda gadać...:placz:

Tinulko, ja jestem i nie spocznę, dopóki domku Ci nie znajdę!!! :diabloti:

Posted

Kochene cioteczki, rzeczywiście prawie nikt tu nie zagląda :-(
Ja codziennie sprawdzam, czy znikają Wasze numery na plakatach, które wywiesiłam, ale narazie nic się nie zmienia :shake:

Kochane, wczoraj byłam w Tesco i tak żałowałam, że nie mam plakatów, może warto rozkleić kilka przy dużych centrach handlowych ??

Hakita kochanie główka do góry ! Będzie dobrze, musi być !

Posted

Ellficzka, to może ja wydrukuje i wyśle dziś pocztą priorytetową do Ciebie trochę plakatów??? :cool3: Akurat dziś przychodzi Pan z poczty do firmy i jutro byłyby u Ciebie??? :multi: Bo ja nie mam kiedy podjechać i Ci przywieźć...:shake:
Napisz tylko proszę, ile Ci wysłać??? :cool3:

P.S. A widziałaś Mozarta??? :cool3: Ma już swój wątek i szanse na domek!!! :multi:

Posted

Kochana, rozmawiałam z Asią i w sumie umówiłyśmy się , że ja podjadę po plakaty.... no ale dziś nie wyrobię się chyba, więc w takim razie możesz przysłać te plakaty na mój koszt, tak będzie szybciej i wygodniej!
Wyślij mi... no nie wiem, ile możesz kochana, ja na pewno wszystkie razem z Pawełkiem rozkleję !
Mozarta jeszcze nie widziałam, już sprawdzam !! :loveu:

Posted

ellfica napisał(a):
Kochana, rozmawiałam z Asią i w sumie umówiłyśmy się , że ja podjadę po plakaty.... no ale dziś nie wyrobię się chyba, więc w takim razie możesz przysłać te plakaty na mój koszt, tak będzie szybciej i wygodniej!
Wyślij mi... no nie wiem, ile możesz kochana, ja na pewno wszystkie razem z Pawełkiem rozkleję !
Mozarta jeszcze nie widziałam, już sprawdzam !! :loveu:

za godzinkę przyjdzie pan z poczty i plakaciki pojadą do Ciebie kochana :loveu:

Posted

asiakas napisał(a):
za godzinkę przyjdzie pan z poczty i plakaciki pojadą do Ciebie kochana :loveu:

No i klops!!! Na złość Pan z poczty nie przyjechał dziś :mad:, choć mamy podpisaną umowę z pocztą w określone dni...:angryy: Mają przechlapane...:angryy:
Nie pozostawię tego tak!!! :cool1:
Ale jutro ruszę dupkę i na pocztę dojadę. :p

A Tinusia słodka do góry!!! :multi: Gdzież ten domek upragniony??? :razz:
Ja przecież urlopu nijak nie mogę...:shake: żeby Tinke zabrać, a i mój Tygrys by ją zniszczył...:placz:
Ludziska, zakochajcie się wreszcie w tym Cudeńku!!!

Posted

ja zagladam jak tylko jestem...w zwiazku z tym ze Demi wyskoczyla z mojego balkonu i ma polamana lapke niestety obecnie nie jestem w stanie przelac obiecanych pieniazkow:( ale jak tylko dorobie troche-lub wplynie zalegla - GRRRRRR- wyplata to obiecuje o was nie zapomniec dziewczyny!!!

Posted

kaLOlina napisał(a):
ja zagladam jak tylko jestem...w zwiazku z tym ze Demi wyskoczyla z mojego balkonu i ma polamana lapke niestety obecnie nie jestem w stanie przelac obiecanych pieniazkow:( ale jak tylko dorobie troche-lub wplynie zalegla - GRRRRRR- wyplata to obiecuje o was nie zapomniec dziewczyny!!!

Kochana, ja wszystko wiem...:-( Czytałam...i sama chciałabym pomóc Tobie, Wam...ale nie mogę...:placz: Zbieramy, cały czas zbieramy, ale Ty też musisz mieć pieniążki... Damy radę!!! Wszyscy!!!

Posted

A ja powiem tylko tyle, że błagam wszystkich o wielkie trzymanie kciuków!!! :p

I błagam też o pomoc finansową, bo jak na tą chwilę musimy zapłacić za hotel prawie 300 zł, których niestety nie mamy...:placz:
Jeszcze raz podaję nr konta z wielką prośbą o wsparcie finansowe, choćby troszkę...

To konto zostało utworzone specjalnie w celu zbierania pieniążków dla Tiny, a w przyszłości innych Bidulek:
Anna Goliszek
ul. F. Znanieckiego 15 B
60-682 Poznań
PKO BP S.A. Oddział 5 w Poznaniu
Nr konta: 78 1020 4027 0000 1202 0448 8961
W tym przypadku z dopiskiem: Pomoc dla Tiny

Z góry serdecznie dziękuję za każdą pomoc. :loveu:

Posted

ja kciuki trzymam cały czas za Tinusie kochaną...:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
a i milczę jak zaklęta póki co :siara:
no i troszku poczaruję :ghost_2: