Hakita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja też tak myślę...;) A gdzież się podziała wogóle Cioteczka Dragoniasta??? :mad: Wracaj no szybko Kochana, bo podopieczna pomocy potrzebuje!!! :mad: Quote
dragoniasta Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Przepraszam i już melduję się na stanowisku :oops: Siedziałam na działce, gdzie neta niestety nie ma.. Już się biorę za zmianę tytułu!!!! Quote
Hakita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ooo...:crazyeye: Ciotka nie śpi już!!! Jakiś cud!!! :evil_lol: Tinulka do góry Psinko kochana!!! :loveu: Cioteczko, nikt się nie odzywał w sprawie Tinulki??? :cool3: Quote
dragoniasta Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Wyjątkowo tak wcześnie wstałam-siła wyższa :angryy: ;) Nikt się nie odezwał.. Zero odzewu.. :-( Quote
asiak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 tylko ja tak późno dzisiaj do Tinusi zaglądam :oops: ale już się poprawiam ;) cioteczki nie załamujmy się, trzeba chyba jakieś czary odprawić :ghost_2: Quote
dragoniasta Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Kochani.. do jutra wieczora nie będę miała dostępu do neta, więc w razie czego proszę kontaktować się na kom.. Mój nr jest na allegro Tinki ;) Quote
Hakita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Czy nikt naprawde nie zakochał się jeszcze w cudownej Tince??? :loveu: Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jestem zła...:angryy: Wszystkie Ciotki już nawet do Tinki nie zaglądają...:mad: Echhh, szkoda gadać...:placz: Tinulko, ja jestem i nie spocznę, dopóki domku Ci nie znajdę!!! :diabloti: Quote
ellfica Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kochene cioteczki, rzeczywiście prawie nikt tu nie zagląda :-( Ja codziennie sprawdzam, czy znikają Wasze numery na plakatach, które wywiesiłam, ale narazie nic się nie zmienia :shake: Kochane, wczoraj byłam w Tesco i tak żałowałam, że nie mam plakatów, może warto rozkleić kilka przy dużych centrach handlowych ?? Hakita kochanie główka do góry ! Będzie dobrze, musi być ! Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ellficzka, to może ja wydrukuje i wyśle dziś pocztą priorytetową do Ciebie trochę plakatów??? :cool3: Akurat dziś przychodzi Pan z poczty do firmy i jutro byłyby u Ciebie??? :multi: Bo ja nie mam kiedy podjechać i Ci przywieźć...:shake: Napisz tylko proszę, ile Ci wysłać??? :cool3: P.S. A widziałaś Mozarta??? :cool3: Ma już swój wątek i szanse na domek!!! :multi: Quote
ellfica Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kochana, rozmawiałam z Asią i w sumie umówiłyśmy się , że ja podjadę po plakaty.... no ale dziś nie wyrobię się chyba, więc w takim razie możesz przysłać te plakaty na mój koszt, tak będzie szybciej i wygodniej! Wyślij mi... no nie wiem, ile możesz kochana, ja na pewno wszystkie razem z Pawełkiem rozkleję ! Mozarta jeszcze nie widziałam, już sprawdzam !! :loveu: Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ale jakie tam na Twój koszt!!! Ja z firmy wysyłam, to mam taniej...:diabloti: Nie zbankrutuję...:evil_lol: Quote
asiak Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ellfica napisał(a):Kochana, rozmawiałam z Asią i w sumie umówiłyśmy się , że ja podjadę po plakaty.... no ale dziś nie wyrobię się chyba, więc w takim razie możesz przysłać te plakaty na mój koszt, tak będzie szybciej i wygodniej! Wyślij mi... no nie wiem, ile możesz kochana, ja na pewno wszystkie razem z Pawełkiem rozkleję ! Mozarta jeszcze nie widziałam, już sprawdzam !! :loveu: za godzinkę przyjdzie pan z poczty i plakaciki pojadą do Ciebie kochana :loveu: Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja takie całusy mogę rozdawać moim długaśnym jęzorkiem...:loveu: :loveu: :loveu:, a nikt mnie nie chce...:placz: Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 asiakas napisał(a):za godzinkę przyjdzie pan z poczty i plakaciki pojadą do Ciebie kochana :loveu: No i klops!!! Na złość Pan z poczty nie przyjechał dziś :mad:, choć mamy podpisaną umowę z pocztą w określone dni...:angryy: Mają przechlapane...:angryy: Nie pozostawię tego tak!!! :cool1: Ale jutro ruszę dupkę i na pocztę dojadę. :p A Tinusia słodka do góry!!! :multi: Gdzież ten domek upragniony??? :razz: Ja przecież urlopu nijak nie mogę...:shake: żeby Tinke zabrać, a i mój Tygrys by ją zniszczył...:placz: Ludziska, zakochajcie się wreszcie w tym Cudeńku!!! Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dlaczego nikt do kochanej Tinki nie zagląda??? :placz: Ona Was potrzebuje...:-( Quote
kaLOlina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ja zagladam jak tylko jestem...w zwiazku z tym ze Demi wyskoczyla z mojego balkonu i ma polamana lapke niestety obecnie nie jestem w stanie przelac obiecanych pieniazkow:( ale jak tylko dorobie troche-lub wplynie zalegla - GRRRRRR- wyplata to obiecuje o was nie zapomniec dziewczyny!!! Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 kaLOlina napisał(a):ja zagladam jak tylko jestem...w zwiazku z tym ze Demi wyskoczyla z mojego balkonu i ma polamana lapke niestety obecnie nie jestem w stanie przelac obiecanych pieniazkow:( ale jak tylko dorobie troche-lub wplynie zalegla - GRRRRRR- wyplata to obiecuje o was nie zapomniec dziewczyny!!! Kochana, ja wszystko wiem...:-( Czytałam...i sama chciałabym pomóc Tobie, Wam...ale nie mogę...:placz: Zbieramy, cały czas zbieramy, ale Ty też musisz mieć pieniążki... Damy radę!!! Wszyscy!!! Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tinusia kochana na samą górę na dobranoc!!! :loveu: :multi: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ciotki, gdzie się podziałyście???!!! :mad: Tinusia Was potrzebuje!!! :mad: Do góry Mordeczko kochana!!! :loveu: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A ja powiem tylko tyle, że błagam wszystkich o wielkie trzymanie kciuków!!! :p I błagam też o pomoc finansową, bo jak na tą chwilę musimy zapłacić za hotel prawie 300 zł, których niestety nie mamy...:placz: Jeszcze raz podaję nr konta z wielką prośbą o wsparcie finansowe, choćby troszkę... To konto zostało utworzone specjalnie w celu zbierania pieniążków dla Tiny, a w przyszłości innych Bidulek: Anna Goliszek ul. F. Znanieckiego 15 B 60-682 Poznań PKO BP S.A. Oddział 5 w Poznaniu Nr konta: 78 1020 4027 0000 1202 0448 8961 W tym przypadku z dopiskiem: Pomoc dla Tiny Z góry serdecznie dziękuję za każdą pomoc. :loveu: Quote
Rene@Rabik Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tinusia wzlatuj na górę !!!! Trzymam kciuki, żeby znalazł sie domek :thumbs: :thumbs: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja kciuki trzymam cały czas za Tinusie kochaną...:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: a i milczę jak zaklęta póki co :siara: no i troszku poczaruję :ghost_2: Quote
Recommended Posts