Fundacja Medor Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 rozsyłam watek norki gdzie sie da kurcze moze cos drgnie:placz: Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kochani wysłalam nr konta do osób: [B]Tamb,Iwop,Rita&Diana,Chrupek,BasiaD,Supergoga,Agusiazet[/B] Jeśli kogoś pomnęłam prosze o pw ;) Quote
BasiaD Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Przekazałam na konto NERIS obiecane 120,00 dla Norki (ode mnie i od romenki ) Z tego co wiem czipowanie i paszport może załatwić Neris, więc gdyby się udało namówić iczing żeby sunię od razu do nie zawiozła w niedziele to pozostałoby jeszcze tylko załatwienie transportu do Oleśnicy! A nie mówiłam, że dogomania jest wspaniała ! Bardzo się cieszę za Norcię i trzymam kciuki żeby wszystko wypaliło :loveu: Quote
agusiazet Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Pieniążki przelane. Skontaktujcie się z Pidziej w sprawie tego transportu do Ligoty, ja już spadam!!! Quote
pidzej Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ja nie mogę... to 6-7 h w jedną stronę pkp, z przesiadkami, do Oleśnicy :shake: Beamicha z wrocławia wozi psy samochodem za zwrotem za benzyne. Quote
Figa Bez Maku Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dopiero weszłam a widze ,że sprawa Norki w stanie mocno zaawansowanym.. Iwop... czy udałoby się sprawić żeby ten menel nie dostał NIGDY żadnego psa? Akurat pani która kiedyś interesowała się Melą wyjechała do sanatorium do Ciechocinka:-( ale popytam czy są inni chętni na psiaka... Quote
ewatonieja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 zapytajcie ada-jeje o transport,ona ostatnio wiozła nasze(łódzkie) 3 psy z katowic do granicy z Niemcami moge przesłac na konto z 30-40 zł Quote
Macho Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 widzialam tez watek na Psiakosc....moze tam tez cos ruszy ? chociaz tam jakos malo uzytkownikow na razie.... Quote
haker11 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Co tu taka cisza?/ Noraka pokazać się wszystkim i to już!!!!!!!! Quote
modliszka84 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 przepraszam, że nie mam czasu czytac całego wątku, ale czy sunia ma jechać do Niemiec? w połowie czerwca ode mnie z Pabianic jadą psy do Niemiec, prawdopodobnie zachaczą też o Swarzędz, mogłabym sie zapytac czy nie zabraliby też jednej suni dodatkowo... chyba ze to sprawa nie cierpiąca zwłoki i juz ustalone wszystko... Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kochani przepraszam że nie pisalm tyle ale jestem zmęczona bardzo... Trzeba koniecznie napisać do [B]Beamicha[/B] może ona pomoże przewieść sunię do Ligoty? Prosze napiszcie i zapytajcie się czy wchodzi w grę ta opcja. Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 W końcu net zaczął działać. Wczoraj były problemy z linią telefoniczną i byłam odcieta od netu. To był bardzo stresujący dzień, część ostrowca była odcięta i bałam sie, że transport Lorisa będzie niemożliwy... Dostałam maila od pani izy z Niemiec - będzie w Oleśnicy na początku czerwca ale dokładną date poda potem jak bedzie wiedziała na 100 5. Zaraz pisze priva do beamichy w sprawie transportu. Jeżeli chodzi o tą babę to nie ta sama, o ktorej pisałam... Ta jest jeszcze lepsza" jeździ po okolicach Ostrowca i oferuje 150 zł za dwa psy. Obiecano mi, że jak sie znów pojawi to spiszą jej rejestrację i wtedy coś będzie mozna działać... Quote
Reno2001 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='iwop'] Jeżeli chodzi o tą babę to nie ta sama, o ktorej pisałam... Ta jest jeszcze lepsza" jeździ po okolicach Ostrowca i oferuje 150 zł za dwa psy. Obiecano mi, że jak sie znów pojawi to spiszą jej rejestrację i wtedy coś będzie mozna działać...[/quote] Oby ktos jej się w końcu dobrał do skóry. Czasami mam wrażenie, że żyję w Średniowieczu...:shake: ! Quote
iczing Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 to bardzo dobry pomysl - znaleźć babe! a swoją drogą z tymi informacjami o rewelacyjnym smalcu z psó spotykam sie nie po raz pierwszy i ciekawa jestem skąd ta opinia sie wzięla... i dlaczego się utrzymuje - czy tam u was tak ciemno? Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 romenka dziekuje za numer konta - zrobie wpłate dopiero w poniedziałek bo jestem bez pieniędzy. Zaraz poprosze AFN o przelanie skarpety. Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 oby Tym wstętnym ludziom od tego smalcu żołądki powysychały.... Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 asia ten smalec jest używany do nacierania - zewnętrzenie... Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 romenka czyli w niedziele Norka ostatecznie jedzie do Neris? Jakie dokładnie są koszty - hotel, paszport i czip... bo ja nie mam pojęcia...:oops: Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Norka wraca na pierwszą...:oops: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1538/norkapajiy3.jpg[/IMG][/URL] Quote
agusiazet Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zaglądamy, czy ktoś napisał w sprawie transportu do Beamichy? Wiem, cze jogi jeździ do Wrocławia raz w miesiącu, choć może teraz już nie, bo jest w ciąży! Napisać warto! Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 napisałam ale nie mam jeszcze odpowiedzi.... jej jak teraz jest w ciązy to moze nie pojedzie :shake: Podejrzewam, że ten transport sporo będzie kosztaował to prawie 400 km... Quote
agusiazet Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ale to jogi jest w ciąży, nie beamicha. A pieniążki na pewno uzbieramy!!! Quote
Recommended Posts