iczing Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 taaaaaaaaaaaaaaaaaa k jest ! Królowa Norka będzie gościla w Warszawie w niedzielę po poludniu ! prosimy o przygotowanie orszaku powitalnego ! Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='xxxx52']Norka moze wyjechac do Niemiec,ale musialaby dojechac do Olesnicy -Ligoty w dniach 4,5 czerwca.![/quote] Nie wiem tylko co z tym fantem zrobić :-( Quote
xxxx52 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Prosze ,nie zapomniec ze piesek powinien dojechac do Olesnicy -Ligoty na 4/5 czerwca. Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 No własnie trzeba już teraz szukac transportu... Warszawa _Ligota, tak? Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iczing']taaaaaaaaaaaaaaaaaa k jest ! Królowa Norka będzie gościla w Warszawie w niedzielę po poludniu ! prosimy o przygotowanie orszaku powitalnego ![/quote] [B] Iczing [/B]cudownie ,aż musze cie ucałować :buzi: Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iwop']No własnie trzeba już teraz szukac transportu... Warszawa _Ligota, tak?[/quote] Dokładnie :-( Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 To rzucam na transportowy, moze byc płatny jakoś tu uzbieramy... Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kochani jasne że może być płatny Słuchajcie,Noreczka byłaby od niedzieli u Neris więc to jest 27 maja i do 4-5 czerwca więc zwrócilibyśmy pieniązki Neris za pobyt Norki u Niej i przecież jeszcze pieniązki zostają. [B]Teraz najważniejsze:[/B]osoby które deklarowaly się wpłacić pieniądze na Norkę musiałby znać konto na które wpłacać więc prosze podajcie jakiś nr konta!!!!! [B]BasiuD[/B] prosze wpłać za mnie 20 zl a ja Ci oddam bo ja nie moge zrobić przelewu bo mam zablokowane konto Muszą zostać pieniądze na czip i paszport!!!! Kochani proszę,kto jeszcze może niech wpłaci jakieś grosze... Quote
iczing Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 romenka 1 caluj:oops: , caluj:oops: caluj:oops: ale Norkę w nos :loveu: Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 romenka podaj mi na privie konto gdzie wpłacać pieniądze Quote
supergoga Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 W końcu sama namotałam tym wyjazdem zagranicznym dziś o świcie, więc i ja wpłace na paszport i czip suni, bo to szansa dla niej. Podajcie komu wpłacic. Niestety pilotowac nie dam rady, bom daleko, ale finansowo wspomogę. Mam nadzieję, że przez brak transportu nie skończy się na niczym. Już mnie w dołku skręca. I mały offik - postaram się wysłać Milę osobom interesującym się kiedyś Bianka, ale gdzie sa jakies lepsze foty. Na ogólnym wątku znalazłam jedno tylko, sama główka, piękna, ale mało widać. Może mi wyslijcie na emaila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
xxxx52 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dogomanianki prosze koniecznie napiac do p.Izabeli e-mail.Z tego co dzisiaj uslyszalam ,data wyjazdu do Niemiec jest 4/5 ,ale lepiej sie upewnic.Adres e-mailu podalam na pw zalozycielce watku. Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 kochani, tragedia u mnie w mieście jest stan zagrożenia - zalało pól miasta, dojazd utrudniony. Nie wiem jak dostac się do domu... Boje się, że nie dojadapo Lorisa.:shake: Quote
xxxx52 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 jezeli chodzi o transport,to z Warszawy jest bardzo dobre polaczenie do Wroclawia ,skad mozna dojechac do Olesnicy.Moze ktoras z dogomanianek-wolontariuszek wroclawskich pomoze?Sprawa pilna!!!! Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iwop']romenka podaj mi na privie konto gdzie wpłacać pieniądze[/quote] Kochani moi ja nie wiem na jakie konto macie,mamy wpłacac pieniądze dlatego prosze kogoś by podał :razz: To trzeba zalatwić koniecznie bo pieniądze są a nie wiedomo gdzie wplacać :cool1: [B]Supergoga [/B]jesteś naprawdę kochaniutka :loveu: [B]Iczing[/B] ,całuje Ciebie i ucałuje Norkę jeśli będzie taka możliwość;) Druga sprawa: ja sobota iniedziela mam egzaminy,nie moge pomóc więc trzeba poszukac kogoś kto zajął by się Norką!!!Napiszcie proszę do [B]Neris [/B]czy u niej jest możliwość zrobienia czipu i paszportu w dniach w których mała będzie u Niej i wtedy za hotelik i za czipowanie i paszport od razu wpłaciłoby się do neris na konto a resztę pieniązków trzeba trzymac na drogę do Oleśnicy. I jeszcze jedna sprawa: [B]Iczing [/B]my byśmy wysłali pieniżki na benzyne dla Ciebie a czy ty byś się zgodziła podjechać do Neris zawieść sunię??:oops: Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 no to może koto neris jak u niej ma byc Norka? Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iwop']no to może koto neris jak u niej ma byc Norka?[/quote] [B]Neris [/B]napewno trzeba będzie zwrócić pieniązki za pobyt Norki (jeszcze nie wiem ile) i jeśłi będzie możliwość zaczipowania jej tam i zrobienia paszportu-i za to wpłacimy na konto do niej. [U]Teraz jeśli [B]Neris [/B]ma możliwość dysponowania kontem to jak najbardziej można wszystkie pieniądze wysłać na jej konto wtedy ona by dysponowała tymi pieniędzmi i komu trzeba by było wysyłała....Jeśli tylko sie zgodzi na to :oops:[/U] [B]Kochani koniecznie trzeba szukać transportu do Oleśnicy!!!!!![/B] Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='iwop']Ja nie mam kontaktu z Neris...:shake:[/quote] Ja wysłałam wiadomość na gg ;) Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dobrze ja już musze uciekać.... Wieczorkiem zobacze co dalo się zdzialać a Wy cioteczki,prosze myśłcie o transporcie Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 romenka wrzucilam na transportowy - pytajcie o transport płatny - w ostrowcu jakoś uzbieramy Quote
agusiazet Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wiem, że kiedyś zamojską Zulkę z nieudanej adopcji z Warszawy do Zamościa lub Lublina wiozła Pidzej, chciała tylko zwrotu kosztów podróży. To młoda osóbka, może i tym razem się zgodzi!!! Napiszcie jej pytanie na PW. Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kochani jeśli jeszcze zdąrzę to zaraz podam nr konta na pw do neris i na to konto wpłacajcie pieniązki na Norkę ;) Quote
Recommended Posts