Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamika powiem szczerze, że jestem troche Norką zdesperowana...bo wiem do czego są zdolni tacy ludzie. :shake:

a Norka to taki nie wadzący nikomu piesek... tak jakby jej nie było :oops:

Nienawidze tego miasta:angryy:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy moge prosic o banerek dla Norki?

Nie moge już prosić puchatka bo go ciągle zawalam prośbami... a potrzebny mi jeszcze banerek z puszkiem :(

Posted

O Boże tylko nie to! Że też na takich nie ma lekarstwa! Dziewczyny błagam ratujcię tę sunię! :modla: :modla: :modla:
Ja niestety mogę wspomóc tylko finansowo.
Podnoszę do góry, bardzo ważne i pilne!

Posted

Zapytałam o ten tymczas u menela, bo myślałam, że może menel, ale ma resztki sumienia i można do niego dotrzeć. Babę trzeba unieszkodliwić, ale tego nie zrobi się bez świadków. Będę pytała o sunię. Sądząc ze zdjęcia, dlo kotów jest przyjażnie nastawiona, a jaka jest do psów?

Posted

Basiu bardzo dzekuje za chęć finansowej pomocy ale na razie potrzebny jest chociaz tymczas nawet płatny a w ostrowcu takowych nie ma...:shake:

Posted

Trzeba poogłaszać tę sunieczkę.I może wykupić od tego menela??? Tak bardzo mi jej żal, gdybym mogła natychmiast bym ją zabrała! To mi się po prostu w głowie nie mieści, żeby przerabiac psy na smalec, czy to sredniowiecze ??:mad: :mad: :mad: Takich ludzi to kroić i solić i przerobić na smalec!:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Ja mogę pomóc tylko finansowo ( np. na hotelik) nie mogę jej wziąć, mam 2 koty, jestem sama i pracuję od rana do nocy. Mój domek nie nadaje się dla żadnego pieska. Może jak pójdę na emeryture, ale to jeszcze dosyć odległy czas. Bardzo bardzo trzymam kciuki za uratowanie sunieczki, ona jest taka słodka...

Posted

O co chodzi z tym smalcem z psów???:crazyeye:
Ja to jakaś zacofana jestem, pierwszy raz o tym przeczytałam na forum...:oops: Gdyby to było średniowiecze to jeszcze jakoś bym sobie to wytłumaczyła ale w dzisiejszych czasach?????????? :mad:Po co komu smalec z psów????

Posted

czy nie mozna cos przeciw tej babie zrobic?gdzie jest TOZ,gdzie jest przestrzganie ustawy o ochronie zwierzat?Ten makabryczny preceder nalezy ukrucic!Co to za okrutni ludzie,jakie to miasto???
:mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy:

Posted

I już na dogo były takie przypadki, że w jakieś wsi zabijano pieski, a psi smalec był traktowany jako wielki rarytas i panaceum na wszelkie choroby ( przez wiejskie baby oczywiście !) Też uważm ,że taki proceder powinien być ścigany i karalny.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ale tę sunię najbezpieczniej odebrać od tego menela, bo menel jak menel, jak mu zabraknie kasy na piwko jest zdolny do różnych rzeczy ( nie ma nic gorszego niż "niedopity" menel! ) :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

mysle ,ze nalezaloby tej babie na kark wyslac straz miejska i ToZ z kontrola,Pieska uprowadzic i bezpicznie schowac(hotelik,dom osoby prywatnej)
jaki on jest wysoki do grzbietu?

Posted

xxxxx52 - Toz interweniował, policja wie - trzeba jeszcze takie rzeczy udowodnic. Nie chce mi sie wkółko opisywac sytuacji w ostrowcu. :shake:

JESTEM SAMA Z KOLEZANKĄ. Uważasz, że mam zabrac te wszystkie psy do siebie do domu? mam swoje zwierzetą. ciągle jakis nowy tymczas. od soboty collie wyrzucony z samochodu - w ciągu ostatniego tygodnia 4 nowe psy, Z KTÓRYMI ja sama COŚ MUSZE ZROBIC.
HOTELU W OSTROWCU NIE MA, tymczasów nie ma.