Mysia_ Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 zanim trafił do schroniska zył w koszmarnych warunkach wraz z kilkoma innymi psami :roll: Całe zycie musiał dzielić sie ze swoim towarzyszami, przez swoje całe zycie jedynym szczęściem jakie dostał są spacery w schronisku... Czy juz nigdy nie zazna prawdziwego szczęścia? :roll: Quote
sara_rokitnica Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 czy już nigdy ma się nie dowiedzieć co to znaczy mieć dom i serce człowieka tylko dla siebie?? :(:(:( Quote
sara_rokitnica Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 czemu nikt nie chce Cię pokochać? :( Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 dlatego, że panicznie boi się ludzi ma spędzić w schronisku resztę swojego życia? :roll: Quote
Mysia_ Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 i o Tobie tez zapomnieli? :placz: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Mongolku pamietam o Tobie..... :cool3: Quote
Patikujek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja też pamietam, tylko szkoda że pamięć mu domku nie da:shake: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 już tyle lat czeka.... :-( Oprócz niego do schroniska trafiło wtedy z ul. Podleśnej 6 psów... Trzy znalazły domy, trzy już nie żyją (odeszły za TM w schronisku)... a Mongołek? :roll: Quote
Mysia_ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Kiedys nie mogłam nawet dotknąć Mongołka, bo zaraz uciekał... :-( A teraz daję mi się pogłaskac, ostatnio nawet dostałam buziaka :loveu: Strasznie smutne to jego życie :placz: Quote
Sabina02 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mysia_ napisał(a):już tyle lat czeka.... :-( Oprócz niego do schroniska trafiło wtedy z ul. Podleśnej 6 psów... Trzy znalazły domy, trzy już nie żyją (odeszły za TM w schronisku)... a Mongołek? :roll: ...a Mongolek bedzie tym czwartym, ktory znajdzie dom... Musimy w to wierzyc! Quote
Recommended Posts