Sabina02 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czas na ogloszonka dla Mongolka:lol:... Czy wiecie czy ma jakies juz jakies? PS. Napewno sie nie zniechece do wystawiania pieskow, choc dostalam dzisiaj brzydki e-mail (chodzilo o psiaka z Mielca)...:shake: Cytuje: "a dlaczego ty nie chcesz wziąść tych piesków do siebie tylko kogoś chcesz uszcześliwić starym kundlem? zaśmiecasz tylko serwis." Ludzie sa naprawde beznadziejni! :angryy: Quote
Mysia_ Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Sabina02 ja też ostatnio dostałam beznadziejenego maila, ale się tym nie przejmuję :roll: :mad: Mongołek nie ma ogłoszeń, oprócz tego: http://www.adopcje.org/adopcja5346.html ;) Quote
sara_rokitnica Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 tacy ludzie mają zdrowo naklupane we łbie :shake: Mongoł na pierwszą! Quote
Mysia_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Sabinko, udało i się już jakieś ogłoszonka porobić? :) Quote
sara_rokitnica Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 miejmy nadzieję że tak ;) na pierwszą Mongołku! Quote
Sabina02 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Sabinko, udało i się już jakieś ogłoszonka porobić? :) Mysia, wybacz mi, ale w zeszly poniedzialek stracilam (tzn. rzucilam) prace. Mialam juz dosc! Jednak nie moge sobie pozwolic na siedzenie w domu. Musze teraz szukac nowej pracy, i to bardzo intensywnie. W zwiazku z tym, niestety nie moge teraz robic ogloszen, nie mam poprostu na to czasu... Przykro mi... Dlatego tez i na dogo wchodze rzadziej... Jak tylko zaczne pracowac (mam nadzieje ze do konca sierpnia cos znajde), to wroce do Was pelna para... Quote
sara_rokitnica Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 i ja też... ;) a Ty Mongołku na pierwszą! Quote
Mysia_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 prosi o szanse, prosi o dom...Czy to tak wiele? :-( Quote
sara_rokitnica Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 najwidoczniej dla ludzi i tak za dużo... :shake: :mad: Quote
Recommended Posts