Mysia_ Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Mongołku trzymaj się na samej górze... Masz być tym czwartym, który znajdzie dom :roll: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak tu dawno nikogo nie było:shake: Mongołku w górę Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mongolku gdy przechodze kolo twojego boksu przypomina mi sie twoja historia...chce by skonczyla sie szczesliwie...;) Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Mongołek o bardzo smutnej historii już traci nadzieje na jej szczęsliwe zakończenie :-( Quote
Asia_Klero Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Bidulek kochany:(:(Tak mi go zal..... Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 strasznie niesprwiedliwe jest to życie :-( Quote
dona20 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jak jeździłam do schronu to nie raz próbowałam Mongołka zabrać na spacerek niestety bezskutecznie(on bardzo się mnie bał), jego koledzy wybiegały szczęśliwe z boksu, a on zostawał (bardzo było mi z tego powodu przykro).Bidulek tyle w życiu przeszedł.On potrzebuje spokoju, duzo miłości i zainteresowania ze strony człowieka, w schronisku jest to niestety nie możliwe.Macie racje, życie jest bardzo niesprawiedliwe. Quote
Mysia_ Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 dona20 napisał(a):Jak jeździłam do schronu to nie raz próbowałam Mongołka zabrać na spacerek niestety bezskutecznie(on bardzo się mnie bał), jego koledzy wybiegały szczęśliwe z boksu, a on zostawał (bardzo było mi z tego powodu przykro).Bidulek tyle w życiu przeszedł.On potrzebuje spokoju, duzo miłości i zainteresowania ze strony człowieka, w schronisku jest to niestety nie możliwe.Macie racje, życie jest bardzo niesprawiedliwe. Taki właśnie jest Mongołek :-( Teraz daje mi się pogłaskac, czasem nawet na mnie skoczy.... Ale jedenszybkszy ruch i już mongołek lezy do góry brzuszkiem :-( Quote
Asia_Klero Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wiem Mysiu jak to jest z takimi psiakami..gdyby byl czas codziennie z nim przebywac napewno bylby inny:(Przykladem niech bedzie moj słynny Klero:) Quote
Asia_Klero Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A wogole zadzwonimy do Klerusia?:DBo Sara mi obiecala ze pojdzie ale nie poszla!!Za ta ja skopie oczywiscie:Pale zadzwonic mozemy...;) Quote
Mysia_ Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Klero naszczęście był o wiele ufniejszy niż Mongołek i nie taki dziki.... :-( Mongoł nigdy nie będzie zupełnie normalnym psiakiem :shake: Quote
Asia_Klero Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ehh...nie mozna od razu go skreslac....zalezy od ludzi....wszystko od nich zalezy;(;(Ja chce zeby Mongolek znalazl dom wiec szybciutko W GÓRĘ!!:( Quote
Asia_Klero Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Moj Klero....on byl cudowny:PCiekawe jak mu sie powodzi:D Quote
Asia_Klero Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jest rozmazany.....jak jego radosc.....ktora na spacerze niby jest ale tak naprawde wie,ze wroci do boksu wiec nie dokonca jest szczesliwy.....:( Quote
Mysia_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Czy przez to, że kiedyś ktoś go skrzywdził ma spędzić całe życie w schronisku? :roll::-( Quote
Asia_Klero Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Miejmy nadzieje,ze nie...trzeba w to wierzyc;) Quote
Mysia_ Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ehhh... Ta nadzieja to czasem za mało :-( Quote
Sabina02 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wlasnie widzialam dzisiaj wczesniej ze nikt tu dlugo nie pisal... Powinnam byla chociaz ja cos napisac, a nie zrobilam tego...:oops: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Sabinko, Ty ogłaszasz Mongolka? :cool3: Quote
Sabina02 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Mysia_']Sabinko, Ty ogłaszasz Mongolka? :cool3: Tak, oglaszam...:lol: Zaraz wkleje wszystkie moje aukcje Allegro... Dawniej mialam tak ok. 10 aukcji na raz, to moglam je wszystkie wyrozniac (pamietasz czasy Pluta?) W tej chwili, mam 26 aukcji i niestety nie moge caly czas robic wyroznionych aukcji. Wyrozniam aukcje tak na zmiane. Mongolek ma w tej chwili zwykla aukcje. Nie wszystkie psiaki sa Wasze, ale kilka mam, to sobie mozesz sprawdzic... Moje aukcje Allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3956536 Quote
Recommended Posts