Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, czy daloby sie zrobic chociaz 1 zdjecie Mongolka takie "portrecikowe"?
Duze, wyrazne?
Ja wiem ze Mongolek szaleje (przynajmniej wyglada na zywego psiaka;)) ale moze da sie go jakos uchwycic blizej w kadrze?;)

Igorek znalazl dom, byl pokazany na zdjeciu w ub.wtorek (wklejam link tak na wszelki wypadek zebyscie mogly zobaczyc jak to wygladalo, zdjecie Igora stalo na stoliku w TV:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/uderzenie-lomem-krew-przerazliwy-skowyt-psa-126503/index35.html

Posted

Portreciki z tych ostatnich fot wychodzą takie:

na tym wygląda najstarzej...

Skołuję teleobiektyw, może Mongoł nie zauważy... a poza tym przy mniejszej głębi ostrości to i tło będzie nieostre - to zawsze plus przy "portrecie". Mój facet już obiecał, że mnie podzwiezie, żeby tylko pogoda wytrzymała... Mysiu a Ty jesteś codziennie? Mogłabym wpaść np. w piątek?

Posted

[quote name='Bjuta']Portreciki z tych ostatnich fot wychodzą takie:

na tym wygląda najstarzej...

Ale powiem Ci ze akurat to ostatnie wyszlo najlepiej - bo widac mu dobrze pyszczek i kawalek ciałka

Posted

Oj łatwo nie było! Automat mnie rozleniwił na maxa i z łapaniem ostrości było kiepsko... Ale może coś się uda wybrać? (tu wklejam fotki pomniejszone do 12% oryginału).

Posted

[quote name='Bjuta']A z fotek, to ewentualnie ta?

Fantastyczne ujecie
Bjutko, wyslij mi to zdjecie w duzej rozdzielczosci na maila

A Ciebie Mysiu poprosze o tresc ogloszenia na pw - takiego w telegraficznym skrocie, nie moze byc za dlugie oczywiscie:-(
Musze tez miec dokladna nazwe schroniska, adres i nazwisko z tel kontaktowym

I ruszamy powoli z akcja szukania domu dla Murzynka, musze Wam powiedziec ze zrobilo mi sie b.smutno jak zobaczylam ten filmik...:oops: