Mysia_ Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 cudowny psiak, który zaznał w zyciu zbyt wiele złego :-( Quote
Maszaberla Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cioteczki, czy daloby sie zrobic chociaz 1 zdjecie Mongolka takie "portrecikowe"? Duze, wyrazne? Ja wiem ze Mongolek szaleje (przynajmniej wyglada na zywego psiaka;)) ale moze da sie go jakos uchwycic blizej w kadrze?;) Igorek znalazl dom, byl pokazany na zdjeciu w ub.wtorek (wklejam link tak na wszelki wypadek zebyscie mogly zobaczyc jak to wygladalo, zdjecie Igora stalo na stoliku w TV: http://www.dogomania.pl/forum/f28/uderzenie-lomem-krew-przerazliwy-skowyt-psa-126503/index35.html Quote
Mysia_ Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 on niestety boi się aparatu, moge mu robić tylko takie fotki na odległość :-( Jak coś to mam je też w dużej rozdzielczości... Quote
Maszaberla Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Mysia_ napisał(a):on niestety boi się aparatu, moge mu robić tylko takie fotki na odległość :-( Jak coś to mam je też w dużej rozdzielczości... Hmmm, zaraz dam znac na pw Quote
Bjuta Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Spróbuję pożyczyć aparat z dobrym teleobiektywem, ale najwcześniej pod koniec tygodnia... Quote
Maszaberla Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bjuta napisał(a):Spróbuję pożyczyć aparat z dobrym teleobiektywem, ale najwcześniej pod koniec tygodnia... Oooo dobry pomysl, tylko czy uda sie "zapolowac" na Mongolka?:roll: Quote
Mysia_ Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 z nim to jest jest cięzka sprawa.... ale coś pomyślimy :roll: Quote
Bjuta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Portreciki z tych ostatnich fot wychodzą takie: na tym wygląda najstarzej... Skołuję teleobiektyw, może Mongoł nie zauważy... a poza tym przy mniejszej głębi ostrości to i tło będzie nieostre - to zawsze plus przy "portrecie". Mój facet już obiecał, że mnie podzwiezie, żeby tylko pogoda wytrzymała... Mysiu a Ty jesteś codziennie? Mogłabym wpaść np. w piątek? Quote
Bjuta Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Słoneczko zamówione! Brat pożyczył super aparat, kamera się ładuje. Przyjedziemy koło 10! ;) Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Bjuta']Portreciki z tych ostatnich fot wychodzą takie: na tym wygląda najstarzej... Ale powiem Ci ze akurat to ostatnie wyszlo najlepiej - bo widac mu dobrze pyszczek i kawalek ciałka Quote
Bjuta Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Będziemy jutro próbować! (Ale nie wiem co z tego wyjdzie, odzwyczaiłam się od lustrzanek i samodzielnego szukania ostrości...) Quote
Asia_Klero Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 to czekam na fotki ciotki Bjutki:razz:ciekawe jak tam dowiedziny w schronisku-ja bede w poniedzialek rano..mialam byc dzisiaj ale oczywiscie TRZEBA SPRZATAC:angryy: Quote
Bjuta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Oj łatwo nie było! Automat mnie rozleniwił na maxa i z łapaniem ostrości było kiepsko... Ale może coś się uda wybrać? (tu wklejam fotki pomniejszone do 12% oryginału). Quote
Bjuta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mongołek jest przesympatyczny! Nawet jadł mi z ręki :lol: (ale jak już poszłam za płot i podawałam przez kraty...) :evil_lol: Quote
Bjuta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 YouTube - Schronisko dla zwierząt w Zabrzu - MONGO Quote
Mysia_ Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 jaki on śliczny :cool3: http://images6.fotosik.pl/452/1c13c3f8c00929d9.jpg ta najlepsza :loveu: Quote
Maszaberla Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Bjuta']A z fotek, to ewentualnie ta? Fantastyczne ujecie Bjutko, wyslij mi to zdjecie w duzej rozdzielczosci na maila A Ciebie Mysiu poprosze o tresc ogloszenia na pw - takiego w telegraficznym skrocie, nie moze byc za dlugie oczywiscie:-( Musze tez miec dokladna nazwe schroniska, adres i nazwisko z tel kontaktowym I ruszamy powoli z akcja szukania domu dla Murzynka, musze Wam powiedziec ze zrobilo mi sie b.smutno jak zobaczylam ten filmik...:oops: Quote
Maszaberla Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Mysia_'] To zdjecie tez mi jest KONIECZNIE potrzebne w duzym powiekszeniu - kto ma? Quote
Recommended Posts