Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślałam, że po prostu w kąciku adopcyjnym, obok fotek, można by takie 30 sekund wyemitować... ? Bo to jest coś w rodzaju programu telewizyjnego? Ktoś opowiada jest taki a taki wspaniały pies i widać go na zdjęciach (czy na filmiku)

Posted

Bjuta napisał(a):
Myślałam, że po prostu w kąciku adopcyjnym, obok fotek, można by takie 30 sekund wyemitować... ? Bo to jest coś w rodzaju programu telewizyjnego? Ktoś opowiada jest taki a taki wspaniały pies i widać go na zdjęciach (czy na filmiku)

:)
Ale nie ma tego w zalozeniach akurat tego kacika - ja nie mam na to wplywu
Oni nawet nie pokazuja zdjec na plazmie, mimo ze zawsze prosi sie o to wydawce, final jest taki ze pokazuje sie tylko zdjecie, no coz - dobre i to, w koncu to TV publiczna, trzeba lapac sie kazdej szansy

Posted

Maszaberla napisał(a):
:)
Ale nie ma tego w zalozeniach akurat tego kacika - ja nie mam na to wplywu
Oni nawet nie pokazuja zdjec na plazmie, mimo ze zawsze prosi sie o to wydawce, final jest taki ze pokazuje sie tylko zdjecie, no coz - dobre i to, w koncu to TV publiczna, trzeba lapac sie kazdej szansy

A no tak... Trzymam kciuki!

Posted

Asia_Klero napisał(a):
napewno cieszyl sie ze spaceru:roll:Tobie Mysiu pewnie juz bardzo ufa:roll:

w porównaniu do tego co było kiedyś postepy są bardzo dużo.. Kiedyś by np. po mnie nie skakał :roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
Trzymamy kciuki! Monoł! Proszę ładnie pozować! Słoneczko, proszę świecić!

dokładnie :razz: prosze słuchać się cioci Bjuty, i słoneczko i Mongołek :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
byłam wczoraj z Mongołkiem na spacerze, ale ciężko mu zrobić fajne zdięcia :roll:

Na pewno sie uda, niech tylko sie zrobi zielono:multi:
Nie wiem jak u Was ale u mnie padal dzisiaj snieg:angryy:

Posted

u nas też dzisiaj śnieg padał, a potem deszcz lał :angryy:

Mongołek z soboty... jak pisałam fotki nieciekawe, bo on na spacerze jest ciągle w ruchu :roll:

buziak Mongołka z Rózią

a tu się za krzakiem chowa :evil_lol:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Mongolek kochany, cala "kawalerka" tez fajna, szkoda ze nie macie mozliwosci przyjechania z nim do TV mimo wszystko;)

a no szkoda :roll: