Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo u mnie są niedożywione :niewiem:

No ale nie ma tragedii, zresztą się nie czepiam, bo Pan zawsze mi odpisuje na moje zapytania o nią

A tu wiadomości o Luce :)

"

witam
No cóż,Lusia żyje sobie bezstresowo,cieszy się ze wszystkiego, jest>
wyszczekana aż za bardzo.Myślę,że już doszła do siebie, chociaż
są> momenty,że ma jakieś nieuzasadnione lęki bez powodu(to się
zdarza ale> już bardzo rzadko).
Jest taką małą ciekawską spryciulą ,przyzwyczaiła się do
strzyżenia> i kąpania ,potrafi sama wskoczyć do wanny i czekać na
prysznic, boi się> panicznie brania na ręce i na to chyba nie ma rady.
Po za tym wszystko jest w porządku,jest czyściutka ( na początku był
z> tym problem)śpi,je i prowadzi 
"pieskie" życie.
pozdrawiam i dziękuje za uratownie Luki

ps.jakby pani była kiedyś w okolicy Bielska to serdecznie zapraszam do>
złożenia nam wizyty 
"
Posted

Ale teraz są dowody :laugh2_2:

Nie ma , 4 na papierze jest? Jest :eviltong:

Sandra jak pióropusz

Mycha dziś czuje się całkiem nieźle , mimo, ze chrycha dalej.Wczoraj i przedwczoraj ciągle spała i była nieprzytomna.Jutro ostatni zastrzyk.Dziś lata, zaczepia, upomina się o głaskanie.

Posted
Mycha dziś czuje się całkiem nieźle , mimo, ze chrycha dalej.Wczoraj i przedwczoraj ciągle spała i była nieprzytomna.Jutro ostatni zastrzyk.Dziś lata, zaczepia, upomina się o głaskanie.

Po tych zastrzykach dostała takiego kopa?

Posted

Po tych zastrzykach dostała takiego kopa?

Nie, po zastrzykach cały dzień spała i jak ja budziłam była niekumata.Ożywiła się po 2 dniach.Dziś był ostatni, czekamy dwa tygodnie, powinno jej się poprawić.

Posted

No niby 2 tygodnie mamy czekać, ale ja nie wyrobię psychicznie.Od 3 rano tak chrychała właściwie do godziny 8, pomijając, że mąż musi wstać rano do pracy to najzwyczajniej nam jej szkoda.Może poszukamy jakiegoś specjalisty od chorób układu oddechowego, bo w końcu jej się coś poważnego stanie?

Przede wszystkim chciałabym wiedzieć co jej jest, bo nienawidzę takiego leczenia na pałę.Może są jekieś specjalistyczne badania, nie wiem

Posted

najdziwniejsze jest to , że po śniadaniu się uspokaja :niewiem: .Jak ją w nocy wzięliśmy do łóżka, położyliśmy i głaskaliśmy też było lepiej.Jednak wiadomo o 3 oko się przymyka, a ona nie poleży w łóżku pod kołderka bez miziania, więc poszła i dalej sobie chrychała.

Posted

Nie, nie sądzę.Wcześniej było bardziej na sucho, teraz bardziej "gruźlicowo".Ja naprawdę nie wiem co z nią robić?Może jakaś endoskopia , czy jak?

Posted

A drogie takie badanie, bo nie mogę znaleźć?Tak pytam z ciekawości.

Spostrzegawcza jesteś Sandra, bo ja nie zwróciłam uwagi.

No szkoda i człowiek jest bardzo bezsilny w takich sytuacjach, bo nie wie jak pomóc.I jak ja mam dwa tygodnie siedzieć i czekać aż jej przejdzie to przepraszam sama zejdę pięć razy.Oprócz tego czuć od niej mimo , że ją kąpałam.Nie cała, tylko przy pysku.