Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no nifuroksazyd i royal też potrzebują czasu żeby zadziałać - i nic innego jej nie dawaj do jedzenia[/QUOTE]

Zero zainteresowania co tam znalazłam, zero:eviltong:

Posted

Rano mąż mi napisał, że zrobiła w miarę.Jak przyszłam do domu to znalazłam siki i kupę, może nie jakąś elegancką, ale mozna ją nazwać kupą.Teraz znowu leciałyśmy i była brzydka, ale nadal kupa.

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']no to jeszcze nieśmiało zapytowuję (bo mniemam, że karma działa i kupujemy?) - namyśliłaś się już co do adresu? :D[/QUOTE]

dubelek :p

Edited by WATACHA
Posted

[quote name='malawaszka']no to jeszcze nieśmiało zapytowuję (bo mniemam, że karma działa i kupujemy?) - namyśliłaś się już co do adresu? :D[/QUOTE]

Tak, ten co ostatnio przy maszynce, na Bartka.A tak w ogóle to :obrazic:, bo nikt nie zauważył, że niunia "pod kosiarkę wpadła".

Posted

No przecież się zachwycaliśmy jak ładnie wygląda ... :) Wasia dobrze gada - nitro... działa inaczej niz stoperan. Ale jak widac idzie w dobrym kierunku :)

Posted

Wczoraj wieczorem znów biegunka.Przy kolacji marudziła i Bartek ją karmił z ręki.Dziś odmówiła śniadania mimo, ze jest głodna.Przyszła do kuchni w poszukiwaniu żarcia.Wcale jej się nie dziwię, śmierdzi nimi od niej na metr ble.

Posted

Po tym antybiotyku może być dodatkowo wyjałowiona. Probiotyki bym jej dała, choćby takie do wody sypane. Dawno jej podałaś nifuroksazyd?

Czym śmierdzi?

Posted

[quote name='malawaszka']czym od niej śmierdzi?[/QUOTE]

Tą karmą.:evil_lol:
Znalazłam wczorajszy nifuroksazyd koło miski:angryy:

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']probiotyk przyjdzie razem z karmą[/QUOTE]
Zibi był długi czas na tym własnie royalu, a i tak przy i jakiś czas po antybiotyku wet kazał dawać jemu dodatkowe dobre bakterie.

Edited by ulana