Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']No fajnie, ze sie rozkręca. Zresztą przy takich cud chłopakach :)
A jak Ciupirynda?[/QUOTE]
Ciupyrynda troszkę rozrabia, ale Pani cały czas z nią ćwiczy i uczy ją.No i już nie boją się jej warczenia.

Posted

a ja mam wrażenie ze to takie babciowe dreptanie ale moze się jeszcze rozwinie jak Figa i też będzie lepiej :)
Widze, że ktoś tu tłumaczy pieskowi " tam się nie chodzi bo tam marchewkę się sieje" :evil_lol: tez tak tłumacze tym moim a one jak myszka - no nic nie rozumieją... ciekawe dlaczego:hmmmm:;)

Posted

Ja też na początku myślałam, że ona ma problem z przednimi łapami.Jednak nie, tylko tylne, a nawet chyba tylko jedna tylna.

Posted

Zrobiłam zakupy w jednym sklepie, po tygodniu spytałam czy wysłali produkt.Pomijając prostactwo sprzedającego nie uzyskałam odpowiedzi.Parę dni temu spytałam ponownie, bo paczka powinna już dojść.Okazało się , że odesłano z powrotem jako , ze adresat nieodnaleziony.Z tym, że oni wpisali niepełną nazwę.Facet twierdzi, że taką dostali na allegro.Ja mam w swojej karcie sprzedażowej czy jak ona się tam nazywa poprawnie to jakim cudem oni dostali inną?Chyba muszę napisać "podanie" o ten spór sprzedażowy, bo oni mi mogą wysłać powtórnie na mój koszt.A dwie opłaty za przesyłkę to właściwie cena produktu.

Posted

[quote name='wilczy zew']Pisz do allegro na tego sprzedawcę i to już.[B] Centrum sporów[/B].[/QUOTE]

Wiem, napisałam wyżej.Myślałam, że można jakoś inaczej.Nie lubię :(.

Posted

[quote name='wilczy zew']Czasami tak trzeba. Raz też tak załatwiałam a innym razem sprzedawca pięknie odkręcił swoją pomyłkę.[/QUOTE]

I jak poszło?Ten to cham i prostak, więc łatwo nie będzie ;). Zbiorę się w czwartek i napiszę jakąś powieść tam ;).

Myszek biedny chrząka czasami bardziej, czasami wcale.Najmniej jak leży.Więcej jak się denerwuje i łazi.Odgłos jest taki porywający serce :(.

Posted

Jak chrząka? a nie ma kaszlu kenelowego?

[quote name='wilczy zew']

Przesyłka do mnie nie dotarła a była opcja listu zwykłego. Sprzedający się rzucał więc napisałam i przysłał podobny towar.[/QUOTE]

Jak mi na bazarku wybeirają list zwykły to na swoją odpowiedzialnośc jak nie dojdzie bo nie ma żadnego potwierdzenia nadania...

Posted

[quote name='Saththa']
Jak mi na bazarku wybeirają list zwykły to na swoją odpowiedzialnośc jak nie dojdzie bo nie ma żadnego potwierdzenia nadania...[/QUOTE]

sprzedający dał tylko taką opcję