wilczy zew Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 GENIALNA!! Lopatologicznie wyjaśniła o co jej chodzi :-) Quote
JankaBezZiemii Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 e tam genialna GŁOOOOODNA :diabloti: Quote
WATACHA Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Z jednej strony się ją kocha z drugiej nienawidzi ;). Ciężko czasami opisać co ona wyprawia.Teraz np mąż usiadł na łóżku, ona koło niego i opiera się o niego jak pijak o latarnie.Ona wszystko kuma tylko jest uparta i musi po swojemu, chce by ostatnie zdanie do niej należało.Ja jedno zdanie ona pięć, a jak mnie już totalnie wkurzy to idę na nią, a ona ucieka, w końcu jak nie ma gdzie to podchodzi do mnie i grzecznie siada przede mną. Wtedy wie, że zostanie pochwalona, nieważne co wcześniej zrobiła. Quote
WATACHA Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Tak się zastanawiam czy to drapanie nie od robaków, bo czasem sobie ogon podgryza i wącha tyłek.No i ta jej chudość.Z tym, że kupy ma ładne.Odrobaczę ją i zobaczymy. Quote
WATACHA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Gruczoły to chyba nie.Zresztą wczoraj Leo też się podobno drapał, a dziś już taką średnia kupę zrobił.Wczoraj mąż mi powiedział, że ona w niedzielę taką nie bardzo zrobiła. Quote
ania0112 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Jak tam czorcik? A kiedy fryzjer? bo wiem, ze coś się umawiałyście z Janka i z fryzjerka :) Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='ania0112']Jak tam czorcik? A kiedy fryzjer? bo wiem, ze coś się umawiałyście z Janka i z fryzjerka :)[/QUOTE] A raz ma lepsze , a raz gorsze dni.Jednak pyskata jak zawsze ;). Nie wiem czy ją ktokolwiek zechce:roll:.Może jakiś głuchy i ślepy :lol:. Z fryzjerem jeszcze nic nie wiadomo.Od wczoraj ją porządnie odrobaczam, nasze też.Tylko dla niej chciałam coś ekstra co by wybiło wsio w razie co i zobaczymy czy w tym był problem.Jak to nie pomoże to wyślę na ferie do Sandy :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='AnkaG']Znaczy gdzie te ferie?[/QUOTE] Do takiej rodzinki, gdzie oddaliśmy nasz podopieczną.Jak była u mnie wyglądała tak (to było zaraz po fryzjerze ;)) [url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/408505_332973053482476_926152926_n.jpg[/url] a u nich po niedługim czasie tak (razem ze swoim podobnej postury "braciszkiem") [url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/310029_654613714554049_1134205185_n.jpg[/url] Quote
ania0112 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 tym to się chyba wczasy odchudzające by przydały ;) Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='AnkaG']Ale kluseczki ha ha :)[/QUOTE] No, najlepsze, że oni mi powiedzieli, że ten ich sznup ma genetycznie tą nadwagę, bo jego brat taki sam.W chwili przyćmienia mózgowego w to uwierzyłam:evil_lol:, a za jakiś czas się okazało, że i Sandy ma genetycznie, bo ona w sumie je mało :evil_lol:.No ale kochają te psiaki na swój sposób [quote name='ania0112']tym to się chyba wczasy odchudzające by przydały ;)[/QUOTE] Moglibyśmy się wymienić na miesiąc i wszyscy by byli zadowoleni :lol: Quote
zerduszko Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Ale ja upaśli :crazyeye: A taka ładna suka była :shake: Moze by się Nikita rozleniwiła i tak nie psociła jakby aż tak ja nafutrowac :lol: Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='zerduszko']Ale ja upaśli :crazyeye: A taka ładna suka była :shake: Moze by się Nikita rozleniwiła i tak nie psociła jakby [B]aż tak ja nafutrowac [/B]:lol:[/QUOTE] No na pewno nie u mnie, bo ja nie umiem.W tej chwili jest chyba chudsza niż była, normalnie tak jej sterczą kości na dupie jakby była bezdomna:shake:.Moje psy jedzą to samo, a wyglądają normalnie, a Leo chyba przytył (albo obrósł:lol:). Więc nie wiem co ja źle robię, szczególnie, że wszystkie moje tymczasy szczupłe i nie chciały tyć.No jedynie Luka zaczęła przybierać na wadze. Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='wilczy zew']głodzisz je :evil_lol:[/QUOTE] Na bank ktoś tak powie jak ją oddamy:oops:, więc muszę skłamać, że ona tydzień u mnie siedzi :roll: Quote
malawaszka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Lilka to może zamówimy dla niej karmę energetyczną??? Quote
Recommended Posts