Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z jednej strony się ją kocha z drugiej nienawidzi ;). Ciężko czasami opisać co ona wyprawia.Teraz np mąż usiadł na łóżku, ona koło niego i opiera się o niego jak pijak o latarnie.Ona wszystko kuma tylko jest uparta i musi po swojemu, chce by ostatnie zdanie do niej należało.Ja jedno zdanie ona pięć, a jak mnie już totalnie wkurzy to idę na nią, a ona ucieka, w końcu jak nie ma gdzie to podchodzi do mnie i grzecznie siada przede mną. Wtedy wie, że zostanie pochwalona, nieważne co wcześniej zrobiła.

Posted

Tak się zastanawiam czy to drapanie nie od robaków, bo czasem sobie ogon podgryza i wącha tyłek.No i ta jej chudość.Z tym, że kupy ma ładne.Odrobaczę ją i zobaczymy.

Posted

Gruczoły to chyba nie.Zresztą wczoraj Leo też się podobno drapał, a dziś już taką średnia kupę zrobił.Wczoraj mąż mi powiedział, że ona w niedzielę taką nie bardzo zrobiła.

Posted

[quote name='ania0112']Jak tam czorcik? A kiedy fryzjer? bo wiem, ze coś się umawiałyście z Janka i z fryzjerka :)[/QUOTE]

A raz ma lepsze , a raz gorsze dni.Jednak pyskata jak zawsze ;). Nie wiem czy ją ktokolwiek zechce:roll:.Może jakiś głuchy i ślepy :lol:.
Z fryzjerem jeszcze nic nie wiadomo.Od wczoraj ją porządnie odrobaczam, nasze też.Tylko dla niej chciałam coś ekstra co by wybiło wsio w razie co i zobaczymy czy w tym był problem.Jak to nie pomoże to wyślę na ferie do Sandy :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Znaczy gdzie te ferie?[/QUOTE]

Do takiej rodzinki, gdzie oddaliśmy nasz podopieczną.Jak była u mnie wyglądała tak (to było zaraz po fryzjerze ;))
[url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/408505_332973053482476_926152926_n.jpg[/url]
a u nich po niedługim czasie tak (razem ze swoim podobnej postury "braciszkiem")

[url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/310029_654613714554049_1134205185_n.jpg[/url]

Posted

[quote name='AnkaG']Ale kluseczki ha ha :)[/QUOTE]

No, najlepsze, że oni mi powiedzieli, że ten ich sznup ma genetycznie tą nadwagę, bo jego brat taki sam.W chwili przyćmienia mózgowego w to uwierzyłam:evil_lol:, a za jakiś czas się okazało, że i Sandy ma genetycznie, bo ona w sumie je mało :evil_lol:.No ale kochają te psiaki na swój sposób
[quote name='ania0112']tym to się chyba wczasy odchudzające by przydały ;)[/QUOTE]

Moglibyśmy się wymienić na miesiąc i wszyscy by byli zadowoleni :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale ja upaśli :crazyeye: A taka ładna suka była :shake: Moze by się Nikita rozleniwiła i tak nie psociła jakby [B]aż tak ja nafutrowac [/B]:lol:[/QUOTE]

No na pewno nie u mnie, bo ja nie umiem.W tej chwili jest chyba chudsza niż była, normalnie tak jej sterczą kości na dupie jakby była bezdomna:shake:.Moje psy jedzą to samo, a wyglądają normalnie, a Leo chyba przytył (albo obrósł:lol:). Więc nie wiem co ja źle robię, szczególnie, że wszystkie moje tymczasy szczupłe i nie chciały tyć.No jedynie Luka zaczęła przybierać na wadze.

Posted

[quote name='wilczy zew']głodzisz je :evil_lol:[/QUOTE]

Na bank ktoś tak powie jak ją oddamy:oops:, więc muszę skłamać, że ona tydzień u mnie siedzi :roll: