WATACHA Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='AnkaG']Jak tam Ciupirynda?[/QUOTE] Jak to ona dziś szaleństwa zaczęła od 3 rano :cool3:.Wcale jej się nie dziwię, bo w tym tygodniu psiaki miały bardzo mało ruchu.Trzy razy siedziały po 9, 5.A ona jeszcze sama w kuchni, nawet nie miała jak psiaków pozaczepiać :-(.Czasami wytrzymuje tyle czasu, ale wczoraj była kupa, a dziś 2 razy siki. Przed chwilą mąż ja nadepnął niechcący to go prawie pogryzła ze złości:p Quote
ulana Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='WATACHA']Przed chwilą mąż ja nadepnął niechcący to go prawie pogryzła ze złości:p[/QUOTE] A co Ty byś zrobiła jakby po Tobie deptał jakiś wielkolud, hehe? Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 od 3? O matko... wystawiłabym za okno ;) Quote
ania0112 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 i co? ikogo nie ma chętnego na sportową śliczną nikitkę? Quote
WATACHA Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [quote name='ulana']A co Ty byś zrobiła jakby po Tobie deptał jakiś wielkolud, hehe?[/QUOTE] Jak Mentor ją nadepnął to też się na niego "rzuciła":evil_lol: [quote name='Saththa']od 3? O matko... wystawiłabym za okno ;)[/QUOTE] Zazwyczaj zaczyna o szóstej :diabloti: [quote name='ania0112']i co? ikogo nie ma chętnego na sportową śliczną nikitkę?[/QUOTE] No nie, a w opisie nie ma żadnych pikantnych szczegółów :lol: Quote
zerduszko Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Chyba nei ma nowych ogłoszeń z nowymi fotami, co? ;) Quote
Margi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Oczywiście,że nie zrobiłam a bo to ktoś się wypowiedział? Nie wiem czy tekst ma być ten sam,czy coś dodać ? Zrobię jak coś orzekniecie. Quote
Saththa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ale to jest jeden bryk i idzie spac dalej czy jak zacznie to do wieczora?:) Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Margi']Nie wiem czy tekst ma być ten sam,czy coś dodać ? [/QUOTE] WATASZKI wypowiadać się tu szybciorem - jakies nowe spostrzeżenia? może całkiem nowy tekst ktoś ułoży skoro z tym co był nie ma odzewu, a i bezpieczniej będzie z innym bo nie pousuwają na portalach jako powtórki Quote
WATACHA Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='Saththa']ale to jest jeden bryk i idzie spac dalej czy jak zacznie to do wieczora?:)[/QUOTE] No jeden bryk to to nie jest, ale są przerwy.Czeka aż przyśniesz, żeby cię znowu obudzić:p Myślę, że tekst jest dobry i nic nowego nie zaobserwowałam. Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='malawaszka']WATASZKI wypowiadać się tu szybciorem - jakies nowe spostrzeżenia? może całkiem nowy tekst ktoś ułoży skoro z tym co był nie ma odzewu, a i bezpieczniej będzie z innym bo nie pousuwają na portalach jako powtórki[/QUOTE] [quote name='WATACHA']No jeden bryk to to nie jest, ale są przerwy.Czeka aż przyśniesz, żeby cię znowu obudzić:p Myślę, że tekst jest dobry i nic nowego nie zaobserwowałam.[/QUOTE] mam pakiet ogloszeń i dwa dni na realizację dajcie tekścik plis abo innego źwierza Quote
Margi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 NIKITA - szczeniak mix sznaucera - Pozytywna Energia, która odmieni Twoje życie Nikita ma około 10 miesięcy, została porzucona jakiś czas temu, błąkała się, pomieszkiwała w jakiejś budzie... nikt nie poświęcał jej czasu, nie wychowywał, nie kochał... Udało się jej pomóc i zabrać do domu tymczasowego, gdzie nabiera ogłady i czeka na odpowiedzialnych opiekunów. Niki to wulkan energii - kocha biegać, bawić się - jak każdy szczeniak musi się jeszcze sporo nauczyć. Nie hałasuje i nie niszczy w domu, odpowiednio często wyprowadzana i motywowana będzie zachowywała czystość. Uwielbia kontakt z człowiekiem i ktoś, kto ją pokocha i przygarnie, popracuje nad posłuszeństwem i zachowaniem na spacerach, zyska wspaniałą psią przyjaciółkę na długie lata. Na pewno świetnie byłoby, gdyby nowy opiekun udał się z nią na szkolenie - byłaby to świetna okazja do nawiązania więzi i połączenia przyjemnego z pożytecznym. Nikita MUSI się wybiegać - ma w sobie dużo energii, która szuka ujścia Najlepiej jakby zamieszkała z psem większym od siebie i wyrozumiałym, bo mniejszym psom potrafi dokuczać - jest zazdrośnicą i nie lubi się dzielić swoim człowiekiem. Niki jest mieszańcem sznaucerka miniaturki (umaszczenie czarno-srebrne), ale jest większa - w tej chwili ma 42 cm w kłębie, być może odrobinę urośnie jeszcze. Warunkiem adopcji jest podpisanie zobowiązania do wysterylizowania suczki w odpowiednim wieku. Niki przebywa w Warszawie kontakt w sprawie adopcji: 608 464 683 [email][email protected][/email] Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [url]http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/757[/url] tu jest tekst i zdjęcia, ale zmień tekst jakoś co? bo portale pousuwają jak wykryją że jest dubel, a ona miała już jakiśczas temu robione i ze starymi fotami Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='malawaszka'][URL]http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/757[/URL] tu jest tekst i zdjęcia, ale zmień tekst jakoś co? bo portale pousuwają jak wykryją że jest dubel, a ona miała już jakiśczas temu robione i ze starymi fotami[/QUOTE] pozmieniam a fotky nowe gdzie? tutaj szukać? i na mazowieckie ją dać? Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 na Warszawę najlepiej [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247088-Moje-tymczasy-od-A-do-Z?p=21863536#post21863536[/url] Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='malawaszka']na Warszawę najlepiej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247088-Moje-tymczasy-od-A-do-Z?p=21863536#post21863536[/URL][/QUOTE] na stronie też są tylko ja pipa :diabloti: oki to na łorsoł poleci Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 a jej to nie mozna już ciachnąć? Quote
JankaBezZiemii Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 hellop - co u ciupiryndy? telefon dzwoni? Quote
malawaszka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 no dajcie spokój - ZERO!!! zero telefonów ja nie mogę w to uwierzyć Quote
JankaBezZiemii Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='malawaszka']no dajcie spokój - ZERO!!! zero telefonów ja nie mogę w to uwierzyć[/QUOTE] nieprawdopodobne :crazyeye: taka ślicznota można ja już ciachnąć? Quote
JankaBezZiemii Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 nie znam się na sukach... musi mieć tę cieczkę? biedrona poszła przed cieczką i ma się świetnie - no ale to kot :p Quote
Saththa Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='malawaszka']no dajcie spokój - ZERO!!! zero telefonów ja nie mogę w to uwierzyć[/QUOTE] a moze zły numer podali... :siara: :scared: :) Quote
malawaszka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='Saththa']a moze zły numer podali... :siara: :scared: :)[/QUOTE] może!!! HALO! przyznawać się - PODALI DOBRY NUMER????? Quote
Recommended Posts