Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Jak tam Ciupirynda?[/QUOTE]

Jak to ona dziś szaleństwa zaczęła od 3 rano :cool3:.Wcale jej się nie dziwię, bo w tym tygodniu psiaki miały bardzo mało ruchu.Trzy razy siedziały po 9, 5.A ona jeszcze sama w kuchni, nawet nie miała jak psiaków pozaczepiać :-(.Czasami wytrzymuje tyle czasu, ale wczoraj była kupa, a dziś 2 razy siki.
Przed chwilą mąż ja nadepnął niechcący to go prawie pogryzła ze złości:p

Posted

[quote name='WATACHA']Przed chwilą mąż ja nadepnął niechcący to go prawie pogryzła ze złości:p[/QUOTE]
A co Ty byś zrobiła jakby po Tobie deptał jakiś wielkolud, hehe?

Posted

[quote name='ulana']A co Ty byś zrobiła jakby po Tobie deptał jakiś wielkolud, hehe?[/QUOTE]

Jak Mentor ją nadepnął to też się na niego "rzuciła":evil_lol:
[quote name='Saththa']od 3? O matko... wystawiłabym za okno ;)[/QUOTE]

Zazwyczaj zaczyna o szóstej :diabloti:
[quote name='ania0112']i co? ikogo nie ma chętnego na sportową śliczną nikitkę?[/QUOTE]

No nie, a w opisie nie ma żadnych pikantnych szczegółów :lol:

Posted

[quote name='Margi']Nie wiem czy tekst ma być ten sam,czy coś dodać ?
[/QUOTE]

WATASZKI wypowiadać się tu szybciorem - jakies nowe spostrzeżenia? może całkiem nowy tekst ktoś ułoży skoro z tym co był nie ma odzewu, a i bezpieczniej będzie z innym bo nie pousuwają na portalach jako powtórki

Posted

[quote name='Saththa']ale to jest jeden bryk i idzie spac dalej czy jak zacznie to do wieczora?:)[/QUOTE]

No jeden bryk to to nie jest, ale są przerwy.Czeka aż przyśniesz, żeby cię znowu obudzić:p

Myślę, że tekst jest dobry i nic nowego nie zaobserwowałam.

Posted

[quote name='malawaszka']WATASZKI wypowiadać się tu szybciorem - jakies nowe spostrzeżenia? może całkiem nowy tekst ktoś ułoży skoro z tym co był nie ma odzewu, a i bezpieczniej będzie z innym bo nie pousuwają na portalach jako powtórki[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']No jeden bryk to to nie jest, ale są przerwy.Czeka aż przyśniesz, żeby cię znowu obudzić:p

Myślę, że tekst jest dobry i nic nowego nie zaobserwowałam.[/QUOTE]

mam pakiet ogloszeń i dwa dni na realizację

dajcie tekścik plis abo innego źwierza

Posted

NIKITA - szczeniak mix sznaucera - Pozytywna Energia, która odmieni Twoje życie
Nikita ma około 10 miesięcy, została porzucona jakiś czas temu, błąkała się, pomieszkiwała w jakiejś budzie... nikt nie poświęcał jej czasu, nie wychowywał, nie kochał... Udało się jej pomóc i zabrać do domu tymczasowego, gdzie nabiera ogłady i czeka na odpowiedzialnych opiekunów.
Niki to wulkan energii - kocha biegać, bawić się - jak każdy szczeniak musi się jeszcze sporo nauczyć. Nie hałasuje i nie niszczy w domu, odpowiednio często wyprowadzana i motywowana będzie zachowywała czystość.
Uwielbia kontakt z człowiekiem i ktoś, kto ją pokocha i przygarnie, popracuje nad posłuszeństwem i zachowaniem na spacerach, zyska wspaniałą psią przyjaciółkę na długie lata. Na pewno świetnie byłoby, gdyby nowy opiekun udał się z nią na szkolenie - byłaby to świetna okazja do nawiązania więzi i połączenia przyjemnego z pożytecznym. Nikita MUSI się wybiegać - ma w sobie dużo energii, która szuka ujścia
Najlepiej jakby zamieszkała z psem większym od siebie i wyrozumiałym, bo mniejszym psom potrafi dokuczać - jest zazdrośnicą i nie lubi się dzielić swoim człowiekiem.
Niki jest mieszańcem sznaucerka miniaturki (umaszczenie czarno-srebrne), ale jest większa - w tej chwili ma 42 cm w kłębie, być może odrobinę urośnie jeszcze.
Warunkiem adopcji jest podpisanie zobowiązania do wysterylizowania suczki w odpowiednim wieku.
Niki przebywa w Warszawie
kontakt w sprawie adopcji:
608 464 683
[email][email protected][/email]

Posted

[url]http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/757[/url] tu jest tekst i zdjęcia, ale zmień tekst jakoś co? bo portale pousuwają jak wykryją że jest dubel, a ona miała już jakiśczas temu robione i ze starymi fotami

Posted

[quote name='malawaszka'][URL]http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/757[/URL] tu jest tekst i zdjęcia, ale zmień tekst jakoś co? bo portale pousuwają jak wykryją że jest dubel, a ona miała już jakiśczas temu robione i ze starymi fotami[/QUOTE]

pozmieniam

a fotky nowe gdzie? tutaj szukać?
i na mazowieckie ją dać?

Posted

[quote name='malawaszka']na Warszawę najlepiej
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247088-Moje-tymczasy-od-A-do-Z?p=21863536#post21863536[/URL][/QUOTE]

na stronie też są tylko ja pipa :diabloti:

oki to na łorsoł poleci

• 2 weeks later...