Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amanita']. Cały czas kibicuję psiakom, które, jak na moje oko, są z tej samej parafii;), co moja osobista Azulia Sasetka;) I proszę, Forrest i Szmaragd mają już swoje nowe domy. .

ja też tak mam :lol: - jak tylko widzę w tytule: szorstkowłosy - to od razu tracę głowę z zachwytu :loveu:

( oczywiście jako właścicielka szorstkowłosej suki :p - nie mylić z bernardynką w awatarku ;) )

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga witamy na wątku:)
Bianeczka nie cieszy się powodzeniem, a jej siostra Figa nadal się nie odnalazła... Już straciliśmy nadzieję, nie ma jej prawie miesiąc....

Posted

[quote name='Gonitwa']kinga witamy na wątku:)
Bianeczka nie cieszy się powodzeniem, ....

podejrzewam :cool3:
jakoś tym szorstkowłosym znacznie sie trudniej przebić - tak samo u nas w schronie - szorściaki wcale nie schodzą jak świeże bułeczki :shake:

Posted

madzia828 napisał(a):
cieszę się bardzo jakoś pusto była na wątkach bez Ciebie:cool3:

Ja też się cieszę, że wróciłam, co jak co, ale Dogomanii mi brakowało!

Posted

Rybc!a Biance skończyło się allegro nie miałą za dużo wejść:shake: czy można ja pod jakaś rasę podciągnąć zeby wpisać w tytule aukcji wtedy bedzie wieksza oglądalność :razz: jest podobna do teriera?

Posted

madzia828 napisał(a):
Rybc!a Biance skończyło się allegro nie miałą za dużo wejść:shake: czy można ja pod jakaś rasę podciągnąć zeby wpisać w tytule aukcji wtedy bedzie wieksza oglądalność :razz: jest podobna do teriera?

Ojej nie, absolutnie nie terrier, dwie różne bajki.
Może trzeba wymyślić bardzo poruszający tekst, np.
"Pomóż Biance,ona odchodzi w zapomnieniu.Od urodzenia w schronie..."

Posted

W kwestii psich ras jestem totalnym laikiem, ale ponieważ moja Azula jest podobna do Bianki, napiszę, że wet na pierwszym spotkaniu powiedział, że Aza jest podobna do wilczarza irlandzkiego;) A kiedy wkleiłam zdjęcia Azy na wątku "Kim są jej rodzice" wiele osób stwierdziło, że ona ma dużo właśnie z teriera;) Może by jednak napisać, że terierowata. Bianka terierem nie jest, ale może jednak terierowata:cool3: Bianka jest podobna do Foresta, a Forest zdaniem dogomaniaczek jest mieszańcem owczarka z terierem.

Posted

Czy to może wreszcie już ty?
Wiesz, tak bardzo długo tu czekam...
W klatkach wszystkich wielkie poruszenie - chyba lepiej będzie, jak zaszczekam.
Ty na pewno rozpoznasz mój głos, zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję. Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem - bo ja tego już nie przeżyję.
Tutaj zawsze w misce coś jest, wszystkie psy tutaj raczej są miłe. Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze.
Ale czemu mnie tu zostawiłeś?