kinga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Amanita']. Cały czas kibicuję psiakom, które, jak na moje oko, są z tej samej parafii;), co moja osobista Azulia Sasetka;) I proszę, Forrest i Szmaragd mają już swoje nowe domy. . ja też tak mam :lol: - jak tylko widzę w tytule: szorstkowłosy - to od razu tracę głowę z zachwytu :loveu: ( oczywiście jako właścicielka szorstkowłosej suki :p - nie mylić z bernardynką w awatarku ;) ) Quote
Gonitwa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 kinga witamy na wątku:) Bianeczka nie cieszy się powodzeniem, a jej siostra Figa nadal się nie odnalazła... Już straciliśmy nadzieję, nie ma jej prawie miesiąc.... Quote
madzia828 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 biedna Figa ciekawe co sie znią stało:shake: Quote
Gonitwa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Żadnych wieści, ogłoszenia wiszą- nikt się nie zgłosił.... Quote
kinga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Gonitwa']kinga witamy na wątku:) Bianeczka nie cieszy się powodzeniem, .... podejrzewam :cool3: jakoś tym szorstkowłosym znacznie sie trudniej przebić - tak samo u nas w schronie - szorściaki wcale nie schodzą jak świeże bułeczki :shake: Quote
Gonitwa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 U nas suczki obojętnie czy kudłate, szorstkie, duże czy małe nie cieszą się powodzeniem.... Raczej wyadoptowywane są psy-samce.... Quote
madzia828 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 u Bianki tez pusto:shake: hoopaj malutka:multi::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Witaj Kinga! Miło mi cię zawitać na moim wątku. Dzięki za odwiedziny, a tymczasem podnoszę szorściaczkę. Quote
Amanita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Podnoszę Biankę na dobranoc. Może jutro... może jutro zaświeci dla Ciebie słońce maleńka... Quote
Rybc!a Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia828 napisał(a):ooo Rybc!a wróciła :loveu::loveu: A no wróciłam, wróciłam! Quote
madzia828 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 cieszę się bardzo jakoś pusto była na wątkach bez Ciebie:cool3: Quote
Rybc!a Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia828 napisał(a):cieszę się bardzo jakoś pusto była na wątkach bez Ciebie:cool3: Ja też się cieszę, że wróciłam, co jak co, ale Dogomanii mi brakowało! Quote
madzia828 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Rybc!a Biance skończyło się allegro nie miałą za dużo wejść:shake: czy można ja pod jakaś rasę podciągnąć zeby wpisać w tytule aukcji wtedy bedzie wieksza oglądalność :razz: jest podobna do teriera? Quote
Rybc!a Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia828 napisał(a):Rybc!a Biance skończyło się allegro nie miałą za dużo wejść:shake: czy można ja pod jakaś rasę podciągnąć zeby wpisać w tytule aukcji wtedy bedzie wieksza oglądalność :razz: jest podobna do teriera? Ojej nie, absolutnie nie terrier, dwie różne bajki. Może trzeba wymyślić bardzo poruszający tekst, np. "Pomóż Biance,ona odchodzi w zapomnieniu.Od urodzenia w schronie..." Quote
madzia828 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 oki zaaktualizuje aukcje po wekendzie bo wyjezdzam:p Quote
Amanita Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 W kwestii psich ras jestem totalnym laikiem, ale ponieważ moja Azula jest podobna do Bianki, napiszę, że wet na pierwszym spotkaniu powiedział, że Aza jest podobna do wilczarza irlandzkiego;) A kiedy wkleiłam zdjęcia Azy na wątku "Kim są jej rodzice" wiele osób stwierdziło, że ona ma dużo właśnie z teriera;) Może by jednak napisać, że terierowata. Bianka terierem nie jest, ale może jednak terierowata:cool3: Bianka jest podobna do Foresta, a Forest zdaniem dogomaniaczek jest mieszańcem owczarka z terierem. Quote
Gonitwa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Taka terierowata to ona trochę jest... Piąta woda po kisielu ale zawsze.... Quote
Rybc!a Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam... W klatkach wszystkich wielkie poruszenie - chyba lepiej będzie, jak zaszczekam. Ty na pewno rozpoznasz mój głos, zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję. Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem - bo ja tego już nie przeżyję. Tutaj zawsze w misce coś jest, wszystkie psy tutaj raczej są miłe. Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze. Ale czemu mnie tu zostawiłeś? Quote
madzia828 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 no to co pisać ze terrierowata czy tekst ?Pomóz Biance od urodzenia w schronie" albo Bianka-terierowata sunia od urodzenia w schronie Quote
Rybc!a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 No dobra, to niech będzie "Bianka- terrierowata sunia od urodzenia w schronie". Dzięki serdeczne! Quote
madzia828 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 oki zaraz daje Bianke na allegro:p Bianka na allegro www.allegro.pl/item209618732_bianka_terrierowata_sunia_od_urodzenia_w_schronie.html Quote
Recommended Posts