Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, gdybym mogła, to miałabym cztery psy. Wpakowałbym Azę do samochodu i pojechałbym na północ - po Foresta z Koszalina, po Szmaragda z Suwałk i po Waszą Biankę (wszystkim tym piesom cały czas kibicuję). Ale niestety, nie mogę:-( Za małe mieszkanie, TŻ, który nie chce nawet słyszeć o drugim psie (nawet takim mikroskopijnym:shake:). Ehhh, może kiedyś, za x lat uda mi się spełnić marzenie o własnym domu z ogródkiem, a wtedy... TŻ nie będzie miał nic do gadania:diabloti:
A co do Bianki - dziewczyny koniecznie róbcie jej kampanię reklamową - allegro, gratka i wszystkie inne możliwe portale z ogłoszeniami. Ona jest śliczna, młoda i na pewno ma ogromne szanse na normalny dom. Napiszcie króciutko wszystko, co o niej wiecie - postaram się ułożyć o Biance jakiś poruszający tekst.
No i cały czas trzymam kciuki i myślę o tej piękności...

Posted

Tylko my niewiele o niej wiemy... Jest łagodna nawet bardzo, z psami się dogaduje, w schronisku jest od urodzenia... Do tej pory była wraz ze swoją siostrą Figą, ale tamta jest już w DT....

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska, Bianka niestety nadal tam jest.
Wydaje mi się, że jest bardzo smutna. No i pozatym- strasznie, strasznie, strasznie gruba! Nie wiem, czy to może być ciąża, skoro jest w schronisku od urodzenia?
Jejku, głowa mnie już boli od tego myślenia.
W każdym bądź razie miałam wspaniałą szansę na zrobienie zdjęć, ale...
APARAT MI SIĘ WYŁADOWAŁ, jasny gwint! Jestem zła.

Posted

Gonitwa napisał(a):
Może być, przecież Figa miała cieczkę po wyjęciu ze schronu a one są siostrami więc cieczkę mają mniej więcej w tym samym czasie...

Tylko, że Figę ze schroniska zabierałałyśmy z Agatą jakieś 3 tygodnie temu, a Bianka wygląda jak bomba!

Posted

Nie wiem, trudno mi cokolwiek powiedzieć.
Jest w schronisku od urodzenia.
A boooombaaa z niej ogromna, inne psy, choć niewychudzone to przy niej szkieletory!