Rybc!a Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Nie ma zdjęć, ostatnio w schronisku byłyśmy w piątek, a nie było czasu na cykanie zdjęć! Quote
Gonitwa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Niestety, a teraz niewiadomo kiedy do schronu.... Quote
Rybc!a Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Gonitwa napisał(a):Niestety, a teraz niewiadomo kiedy do schronu.... No właśnie, bo nie ma z kim... Quote
Gonitwa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No nie ma.. mój szwagier pracuje od pon do niedzieli więc nie ma go... kurde już sama nie wiem... Quote
Rybc!a Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Coś się kluje, coś się kluje- może Bianeczko kochana odwiedzę cię już niedługo! Quote
Rybc!a Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Jak był wieczorny, to spóźnialska ciocia Rybc!a wyprowadzi na nocny! Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Aniu biedaczko, pojedziesz beze mnie? Ja się będę musiała Orientem zająć.... Quote
Rybc!a Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dobra, spokojnie. Zanim ciebie poznałam też jeździłam tam sama i sobie świetnie radziłam ;) Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Toć ba, nie zaprzeczam, ale wątek jakoś podbić muszę;) Quote
Rybc!a Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Amanita napisał(a):To ja zapraszam Biankę na poranny spacerek;) Amanitko, nie myślałaś o drugiej suni do swojej "kolekcji"? Quote
Amanita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dziewczyny, gdybym mogła, to miałabym cztery psy. Wpakowałbym Azę do samochodu i pojechałbym na północ - po Foresta z Koszalina, po Szmaragda z Suwałk i po Waszą Biankę (wszystkim tym piesom cały czas kibicuję). Ale niestety, nie mogę:-( Za małe mieszkanie, TŻ, który nie chce nawet słyszeć o drugim psie (nawet takim mikroskopijnym:shake:). Ehhh, może kiedyś, za x lat uda mi się spełnić marzenie o własnym domu z ogródkiem, a wtedy... TŻ nie będzie miał nic do gadania:diabloti: A co do Bianki - dziewczyny koniecznie róbcie jej kampanię reklamową - allegro, gratka i wszystkie inne możliwe portale z ogłoszeniami. Ona jest śliczna, młoda i na pewno ma ogromne szanse na normalny dom. Napiszcie króciutko wszystko, co o niej wiecie - postaram się ułożyć o Biance jakiś poruszający tekst. No i cały czas trzymam kciuki i myślę o tej piękności... Quote
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tylko my niewiele o niej wiemy... Jest łagodna nawet bardzo, z psami się dogaduje, w schronisku jest od urodzenia... Do tej pory była wraz ze swoją siostrą Figą, ale tamta jest już w DT.... Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Właśnie wróciłam ze schroniska, Bianka niestety nadal tam jest. Wydaje mi się, że jest bardzo smutna. No i pozatym- strasznie, strasznie, strasznie gruba! Nie wiem, czy to może być ciąża, skoro jest w schronisku od urodzenia? Jejku, głowa mnie już boli od tego myślenia. W każdym bądź razie miałam wspaniałą szansę na zrobienie zdjęć, ale... APARAT MI SIĘ WYŁADOWAŁ, jasny gwint! Jestem zła. Quote
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Może być, przecież Figa miała cieczkę po wyjęciu ze schronu a one są siostrami więc cieczkę mają mniej więcej w tym samym czasie... Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Może być, przecież Figa miała cieczkę po wyjęciu ze schronu a one są siostrami więc cieczkę mają mniej więcej w tym samym czasie... Tylko, że Figę ze schroniska zabierałałyśmy z Agatą jakieś 3 tygodnie temu, a Bianka wygląda jak bomba! Quote
madzia828 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Bianka w gorę czy to możliwe ze ona jest w ciąży? Quote
Rybc!a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Nie wiem, trudno mi cokolwiek powiedzieć. Jest w schronisku od urodzenia. A boooombaaa z niej ogromna, inne psy, choć niewychudzone to przy niej szkieletory! Quote
Recommended Posts