Rybc!a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 imię: Bianka płeć: suka wiek: 1/2 lata rasa: mieszaniec miasto: Elbląg /woj.warm.-maz./ sterylizacja: nie szczepienia: tak (wścieklizna) odrobaczenie: nie charakter i opis: Okazało się, że Bianka to siostra Figi, do której los się uśmiechnął. Całe życie były razem z sobą. Od szczeniaka były w schronisku. Bianka to średniej wielkości suczka, bardzo przyjazna i spragniona kontaktu z człowiekiem. W schronisku powiedziano, że siostry mają ok.2 lat, co nie wydaje mi się do końca prawdą, bo po pierwsze Figa urosła, a po drugie weterynarz określił ją na niespełna rok. Obie sięgają mniej więcej do kolana. Bianka jest bardzo wrażliwym psem. Ponad psy ceni sobie kontakt z człowiekiem- z psami też fantastycznie się dogaduje, nigdy nie byłam świadkiem bójki lub konfliktu w którym uczestniczyłaby Bianka. No cóż,jutro też zaczyna się dzień a wraz z nim budzi się nadzieja... nadzieja na lepsze życie dla Bianki. kontakt: Osoba zajmująca się adopcją: GG: Rybc!a:5722414 Gonitwa:7562027 E-mail: Rybc!a: [email protected] Gonitwa: [email protected] GSM: Rybc!a: 691364660 Gonitwa: 691804272 Bianka to pierwsza z lewej strony psinka. Biankę można tu dostrzec po prawej stronie, w drugim planie zdjęcia: Tu też mało ją widać, za głową siostry Figi, po lewej stronie: Bianka wraz z siostrą Figą, która została wyciągnięta (Bianka po lewej stronie): Tu widać Biankę z tyłu: A tu, z prawej strony: 13 czerwca: PS Sunia schudła, myślę, że wzdęcie brzucha spowodowane było najedzeniem się suchej karmy bez opamiętania, która ma właśnie taki skutek. Quote
Gonitwa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Tutaj też nikogo? Trzeba tego malucha stąd wyciągnąć. Wystarczy że najważniejsze miesiące życia spędziła za kratami schroniska! Quote
Rybc!a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Nie pozwólmy na to, by sunia musiała przebywać w schronisku kolejne dni, tygodnie, miesiące, lata... Quote
Gonitwa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Na wątku Melisy jest o babce co tymczas ma. Może Biankę? Albo Aszkę? Quote
Rybc!a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Gonitwa napisał(a):Na wątku Melisy jest o babce co tymczas ma. Może Biankę? Albo Aszkę? Wszystkich psów jej nie zaprezentuję, narazie wysłałam MOP'a. Jak z nim nie wyjdzie, to będę próbować dalej, co mi szkodzi? Quote
Rybc!a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Prawda, że piękna? A gdyby ją tak jeszcze wyszczotkować, umyć? Szkoda, że jedyne co Bianka ma to imię... Quote
Rybc!a Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Bianeczko nie poddawaj się złociutka! Jakoś cię uratuję, wyciągnę- tylko poczekaj i nie trać sił ! Quote
madzia828 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bianka na górę hoopaj cioteczki na pewno cię wyciągną ;) Quote
Gonitwa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pewnie, że tak! To tylko kwestia czasu ale ile to nie wiadomo.... Quote
Rybc!a Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Ja nie jestem aż tak pewna, ale na pewno będę się starać co sił w nogach i rękach ;) Quote
Gonitwa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja też pewna nie jestem... Tylko dobrze udaję;) Quote
Gonitwa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 wystawiłam na kupsprzedaj przed chwilą-teraz tylko czekać na odzew.... Quote
Rybc!a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Gonitwa napisał(a):wystawiłam na kupsprzedaj przed chwilą-teraz tylko czekać na odzew.... Myślisz, że od jednego ogłoszenia znajdzie się dom? Powystawiaj je ze mną, ja sama przy kilkunastu psiakach nie daję rady! Quote
Gonitwa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Tylko kurde nie mam czasu na siedzenie przy kompie.... Tyle ile mogę to robię:) Samo podbijanie zajmuje mi duuużo czasu...;) Quote
Rybc!a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Gonitwa napisał(a): Samo podbijanie zajmuje mi duuużo czasu...;) E tam, no co ty? Ja się uwijam w 10 minut i wszystkie wątki są na górze ;) Quote
Gonitwa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ja się wysilam.... umysłowo:) A wiesz że dla mnie to nie takie łatwe:):):) Quote
Rybc!a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Gonitwa napisał(a):Ja się wysilam.... umysłowo:) A wiesz że dla mnie to nie takie łatwe:):):) Nie mów tak, bo ludzie pomyślą sobie, że jesteś upośledzona umysłowo! Wcale tak nie jest, Gośka to bardzo inteligentna dziewczyna! Quote
Gonitwa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Taaak? Nie zauważyłam... Mało tego rozumku jak na te 18 lat... Quote
Recommended Posts