Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonitwa napisał(a):
Taaak? Nie zauważyłam...
Mało tego rozumku jak na te 18 lat...

Nie dodawaj sobie kochanie! Młoda, inteligentna dziewczyna a tak mało zalet w sobie widzi, no kto to widział?

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
No Ba W Końcu To Ja!

Tak na przyszłość: nie pisz CAPS LOCKIEM bo każdy wyraz będzie się zaczynał na wielką literę- a to nie jest mile widziane na forum ;)

Posted

Tak Rybc!u, Bianka jest bardzo podobna do mojej Azulki;) Mam straszną słabość do takich pięknych włochaczy:loveu: Azę też pokochałam właściwie patrząc tylko na zdjęcia i już wiedziałam, że zrobię wszystko, żeby mogła być ze mną na zawsze. Może to zabrzmi nieskromnie;):cool3:, ale wielu ludzi zachwyca się Azą, zaczepiają na ulicy, pytają, co to za rasa:lol: Myślę, że warto byłoby się postarać, o ile to możliwe, o fotki Bianki, na których jest sama. Ona jest piękna, młodziutka i sądzę, że nowy dom dla takiej śliczności powinien znaleźć się bardzo szybko. Cały czas trzymam kciuki za maleńką!

Posted

Amanita napisał(a):
Tak Rybc!u, Bianka jest bardzo podobna do mojej Azulki;) Mam straszną słabość do takich pięknych włochaczy:loveu: Azę też pokochałam właściwie patrząc tylko na zdjęcia i już wiedziałam, że zrobię wszystko, żeby mogła być ze mną na zawsze. Może to zabrzmi nieskromnie;):cool3:, ale wielu ludzi zachwyca się Azą, zaczepiają na ulicy, pytają, co to za rasa:lol: Myślę, że warto byłoby się postarać, o ile to możliwe, o fotki Bianki, na których jest sama. Ona jest piękna, młodziutka i sądzę, że nowy dom dla takiej śliczności powinien znaleźć się bardzo szybko. Cały czas trzymam kciuki za maleńką!

Niestety w naszym schronisku to nie jest możliwe, nie pozwalają nam robić zdjęć, a o wyprowadzeniu psa z boksu mogę sobie tylko pomarzyć :(

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ale spróbujemy coś zrobić, prawda Aniu?

Spróbuję zrobić zdjęcia, ale przecież sama wiesz, że szanse są minimalne.
A tym bardziej, że najlepiej byłoby gdyby była na zdjęciu sama, a tam pchają się do człowieka wszystkie!

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ale on jest głupi i strasznie długo ładuje zdjęcia... ale postaram się go następnym razem zabrać...

Przecież ja tylko żartowałam głuptasie!
Już jestem przyzwyczajona, że latam jak szpieg i robię zdjęcia!