Rybc!a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Taaak? Nie zauważyłam... Mało tego rozumku jak na te 18 lat... Nie dodawaj sobie kochanie! Młoda, inteligentna dziewczyna a tak mało zalet w sobie widzi, no kto to widział? Quote
Gonitwa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ej do 17.10.2007 zostało jeszcze niespełna 5 miesięcy. Minie szybko, może nawet za szybko... Ja jestem jedną wielką zaletą;) Quote
Rybc!a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Gonitwa napisał(a): Ja jestem jedną wielką zaletą;) Cóż za megaszybka zmiana myśli o sobie! Quote
Rybc!a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Gonitwa napisał(a):No Ba W Końcu To Ja! Tak na przyszłość: nie pisz CAPS LOCKIEM bo każdy wyraz będzie się zaczynał na wielką literę- a to nie jest mile widziane na forum ;) Quote
Gonitwa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ups... Sorki, ale to z przyzwyczajenia.... Bianko skarbie co u Ciebie? Postów mało... Quote
Gonitwa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Bianeczka ciągle czeka w schronisku... Może ktoś ją pokocha? Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Amanita napisał(a):Podnoszę kudłatą księżniczkę. Amanitko, pies w twoim avatarku jest bardzo podobny do Bianki, czyż nie? Quote
Amanita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tak Rybc!u, Bianka jest bardzo podobna do mojej Azulki;) Mam straszną słabość do takich pięknych włochaczy:loveu: Azę też pokochałam właściwie patrząc tylko na zdjęcia i już wiedziałam, że zrobię wszystko, żeby mogła być ze mną na zawsze. Może to zabrzmi nieskromnie;):cool3:, ale wielu ludzi zachwyca się Azą, zaczepiają na ulicy, pytają, co to za rasa:lol: Myślę, że warto byłoby się postarać, o ile to możliwe, o fotki Bianki, na których jest sama. Ona jest piękna, młodziutka i sądzę, że nowy dom dla takiej śliczności powinien znaleźć się bardzo szybko. Cały czas trzymam kciuki za maleńką! Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Amanita napisał(a):Tak Rybc!u, Bianka jest bardzo podobna do mojej Azulki;) Mam straszną słabość do takich pięknych włochaczy:loveu: Azę też pokochałam właściwie patrząc tylko na zdjęcia i już wiedziałam, że zrobię wszystko, żeby mogła być ze mną na zawsze. Może to zabrzmi nieskromnie;):cool3:, ale wielu ludzi zachwyca się Azą, zaczepiają na ulicy, pytają, co to za rasa:lol: Myślę, że warto byłoby się postarać, o ile to możliwe, o fotki Bianki, na których jest sama. Ona jest piękna, młodziutka i sądzę, że nowy dom dla takiej śliczności powinien znaleźć się bardzo szybko. Cały czas trzymam kciuki za maleńką! Niestety w naszym schronisku to nie jest możliwe, nie pozwalają nam robić zdjęć, a o wyprowadzeniu psa z boksu mogę sobie tylko pomarzyć :( Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale spróbujemy coś zrobić, prawda Aniu? Spróbuję zrobić zdjęcia, ale przecież sama wiesz, że szanse są minimalne. A tym bardziej, że najlepiej byłoby gdyby była na zdjęciu sama, a tam pchają się do człowieka wszystkie! Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Dla chcącego nic trudnego;) Tak, łatwo ci mówić bo to ja śmigam i cykam fotki! Quote
Rybc!a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Ejj.... Możemy się zamienić;) Tiaaa...jasne... ;) Quote
Rybc!a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak dasz mi aparat to nie ma sprawy;) Przecież masz swój! Quote
Gonitwa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale on jest głupi i strasznie długo ładuje zdjęcia... ale postaram się go następnym razem zabrać... Quote
Rybc!a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale on jest głupi i strasznie długo ładuje zdjęcia... ale postaram się go następnym razem zabrać... Przecież ja tylko żartowałam głuptasie! Już jestem przyzwyczajona, że latam jak szpieg i robię zdjęcia! Quote
Gonitwa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale na 2 aparaty zawsze było by ich więcej... Spróbuję w ustawieniach pomajsterkować i zmienić czas oczekiwania... Quote
Recommended Posts