Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Jak się czuje Żwirek w te upały? 2 lipca przelałam deklarację, ale nie widać jej, więc nie wiem czy doszła. Mizianka dla Żwirusia :calus:

Posted

[quote name='sybisia']Jak się czuje Żwirek w te upały? 2 lipca przelałam deklarację, ale nie widać jej, więc nie wiem czy doszła. Mizianka dla Żwirusia :calus:[/QUOTE]
Zaraz uzupełnię wpłaty:)
Żwirek żyje sobie pomalutku:) za chwilkę wstawię też zdjęcia z wizyty u Żwirka:)

• 3 weeks later...
Posted

Kochane futrzaki, pewnie najlepszym okresem w życiu Żwirka jest jego jesień, może wreszcie odpoczywać i nie martwić się o jedzonko i spanie :calus:

Posted

Oj nie miał łatwego życia:( Najpierw mieszkał z Panem, który pił i chyba bił.... ale Żwirek go kochał. Potem dwa lata sam...w opuszczonym domu.... Chodził ścieżkami Pana...
Pani Żwirka mieszkała w innym domu, byli po rozwodzie. Żwirek ją odwiedzał, ale nie przygarnęła go.
Przechlapane to życie miał:(

Posted

I nasz dzielny staruszek pozdrawia:)
[IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10599636_679988578742824_64847880307139788_n.jpg[/IMG]

• 1 month later...
Posted

Pamiętają, Żwirku, tylko nie piszą, bo Ty też rzadko pokazujesz się na dogo :calus: . Dobrze Ci tam, wiedziesz spokojne życie staruszka (chociaż na staruszka nie wyglądasz :jumpie: ). Chyba nigdy wcześniej nie miałeś tak spokojnego i bezpiecznego życia. Jutro wyślę grosiki :loveu: .

• 3 weeks later...
Posted

po tułaczce takie fotki Zwirka na wyrciu  sa powalające ,wzruszające i bardzo ciesza :) .

Oj tak:) Tyle czasu sam musiał dbać o siebie:( W sumie sporo osób mu kibicowało, sporo dokarmiało,ale przygarnąć nikt nie chciał