Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='temikotka'] Widząc na wątku, że jest naprawdę dramatyczna sytuacja, bo dla mnie poród w takim schronie oraz potem niechciane szczenięta to naprawdę dramat, zdecydowałam się jakoś pomóc tym suniom, szczególnie, ze Fundacja również zaoferowała się pomóc. za te pieniądze mogłabym wysterylizować np.6 kotek u siebie... [B]Osoba, która wyciągała suki, ani razu nie wypowiedziała się na wątku, a wielka szkoda, bo kilka rzeczy oczekuje wyjaśnień..[/B]. Czekam na wieści co z pozostałymi suniami, bo raz powiedzmy można się pomylić, ale w przypadku 2 czy 3 suk to już by było co najmniej dziwne.[/QUOTE] To codziennosc na dogo, poleciala juz zapewne robic nastepny dramat, z pytaniem kto pomoze, a pozniej jak zwykle porzuci uratowane psy pod opieke innym, ona juz swoje zrobila. Skontaktuj sie prosze z Elik, za okazanie tak wspanialego serca jestem za oplaceniem dla Ciebie na twoim terenie 3 sterylizacje kotek. Quote
elik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Kama202']Podajcie proszę konto do wpłat z bazarku facebookowego. Wolałabym nie wpłacać na swoje konto:shake:. Bazarek kończy się 9 września. gdyby jeszcze ktoś mógł być razem ze mną adminem tego bazarku....[/QUOTE] Witaj :) jeśli nikt nie zgłosi się na admina, to możesz na mnie liczyć :) A czy mogłabyś wkleić tu link do tego bazarku ? Quote
elik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Ada-jeje']... za okazanie tak wspanialego serca jestem za oplaceniem dla Ciebie na twoim terenie 3 sterylizacje kotek.[/QUOTE] Aż mnie ręce świerzbią, żeby Cię uściskać. Masz szczęście, że jesteś tak daleko :) Quote
Kama202 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Eluniu, już wstawiałam na samym początku. Zaraz Cię dodam. Prosimy zaglądać i podrzucać bazaruś:lol:[quote name='Kama202']Chyba zapomniałam wstawić namiarów na bazarek na Fb:oops:. [URL]https://www.facebook.com/events/383976721728150/383994638393025/?notif_t=event_mall_comment[/URL] Na jakie konto wpłacać pieniądze? Może na naszą kochaną Elik? Na razie mamy ok. 200zł. Postaram się uzbierać do 9 września chociaż 400zł.[/QUOTE] Quote
elik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Kama202']Eluniu, już wstawiałam na samym początku. Zaraz Cię dodam. Prosimy zaglądać i podrzucać bazaruś:lol:[/QUOTE] Soreczki, jakosik przeoczyłam ;) Już byłam, zrobiłam co mogłam - udostępniłam i zaprosiłam wszystkich znajomych, którzy jeszcze zaproszeni nie byli. Co do konta, to rozmawiałam z Elą J. zastanowię się. Quote
temikotka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 co do pytania Ada-jeje, odnośnie tego czy Pani Marta wie, o tym, że Fundacja pokrywa weta(szczepienia i odrobaczenia też?) to chyba nikt jej nie poinformował, trzeba by to doprecyzować, bo ona już faktycznie bardzo wiele robi dla suniek. Dziękuję pięknie za propozycję opłacenia sterylek dla 3 kotek :loveu: powiem tak, dopóki jakoś sobie radzę, to nie będę prosić Fundacji o pomoc, ale czasem jest tak, że nie mam już zupełnie z czego sterylizować, a kotki czekać nie mogą, szczególnie ciężarne, na taką chwilę zostawię sobie poproszenie Fundacji o pomoc.Jeszcze raz dziękuję z całego serca za chęć pomocy :) Skoro ajw nie chciałaby za bardzo zbierać na swoje konto, to faktycznie super by było jakby Pani Ela się zgodziła :lol: Quote
zozola77 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 przychodze zbazarku cegiełkowego ..zapisuję wątek...poczytam... Quote
elik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='temikotka']co do pytania Ada-jeje, odnośnie tego czy Pani Marta wie, o tym, że Fundacja pokrywa weta(szczepienia i odrobaczenia też?) to chyba nikt jej nie poinformował...[/QUOTE] Zrobiłam to na poprzedniej stronie :) [quote name='Ada-jeje']Nikt nie poinformowal Marty ze uslugi weta ponosi Fundacja?[/QUOTE] [quote name='elik']Rozmawiałam z Nią wczoraj i potwierdziłam (pytała) Twoją propozycję w kwestii sterylek. Ma przysłać faktury na dniach.[/QUOTE] Quote
temikotka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='elik']Zrobiłam to na poprzedniej stronie :)[/QUOTE] Ale telefonicznie(chodzi o szczepienia, odrobaczenia)? Bo Pani Marta mówiła, że nie ma czasu zaglądać na dogo. Quote
Beatkaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Witam,razem z Iwonamaj zajęłyśmy się wydarzeniem na FB prosimy kogoś o przejęcie lub utworzenie nowego gdyż nie jesteśmy na bieżąco i najlepiej gdyby zajęły się tym osoby z wątku. Dziękuję. Quote
elik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='temikotka']Ale telefonicznie(chodzi o szczepienia, odrobaczenia)? Bo Pani Marta mówiła, że nie ma czasu zaglądać na dogo.[/QUOTE] Tak, telefonicznie. Wczoraj mówiłam o pokryciu kosztów sterylizacji i szczepień przez Fundację, ale P. Marta powiedziała, że sterylizacje owszem, a szczepienie i odrobaczenie ze zbiórki na dogo. Quote
elik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [h=5][SIZE=3]Na konto Fundacji, za pośrednictwem PayPal, na rzecz 3 suczek z Olkusza wpłynęło od Pani Elżbiety K. 500,00 zł. Po pobraniu prowizji na konto Fundacji wpłynęła kwota 484,70 zł. Iwona i Arkadiusz P. z Wodzisławia Śląskiego przysłali dla suniek 15,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy [/SIZE]:Rose::Rose::Rose:[/h] Quote
ajw Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Elik a u Sarci wszystko w porządku??? Ogromnie się cieszę, że sunie już bezpieczne:multi: I przyznam, że cały czas myślę też o tej białej, która zniknęła... strasznie mi jej szkoda:shake: Quote
beataczl Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='ajw']Elik a u Sarci wszystko w porządku??? Ogromnie się cieszę, że sunie już bezpieczne:multi: I przyznam, że cały czas myślę też o tej białej, która zniknęła... strasznie mi jej szkoda:shake:[/QUOTE] na fejsie czytalam,ze biala sunia sie znalazla i ma 5 szczeniakow...jest propozycja zabrania Jej do hoteliku za 400 zl/mc . Sunia dostala imie Bialka /o ile cos nie pokrecilam... Quote
ajw Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='beataczl']na fejsie czytalam,ze biala sunia sie znalazla i ma 5 szczeniakow...jest propozycja zabrania Jej do hoteliku za 400 zl/mc . Sunia dostala imie Bialka /o ile cos nie pokrecilam...[/QUOTE] Znalazła się???? Naprawdę??? To wspaniale, ale co teraz... Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) [quote name='beataczl']na fejsie czytalam,ze biala sunia sie znalazla i ma 5 szczeniakow...jest propozycja zabrania Jej do hoteliku za 400 zl/mc . Sunia dostala imie Bialka /o ile cos nie pokrecilam...[/QUOTE] [B]Zaznaczam ze ostatni raz zobowiazalam sie do pomocy psom z Olkusza, poinformuje rowniez o tym Marte, jest to celowe dzialanie osob, ktore dobrze znam ktore zabraly sunie po to zeby nie robic sterylki aborcyjnej, koniec z oszolomami, moherowymi beretami, to nie jest pierwszy raz. Nie bede wspierac rozmnazaczek. [/B] Edited September 4, 2013 by Ada-jeje Quote
róża35 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Może wszystkiego nie doczytałam,więc pytam, gdzie teraz znajduje się biała sunia ze szczeniakami? Quote
beataczl Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='róża35']Może wszystkiego nie doczytałam,więc pytam, gdzie teraz znajduje się biała sunia ze szczeniakami?[/QUOTE] zdjecie na fejsie widzialam z Ol. [URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=393414070780779&set=gm.489878334440683&type=1&relevant_count=1&ref=nf"][IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1229996_393414070780779_1368890485_n.jpg[/IMG] [/URL] Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='malawaszka']ja po prostu nie wierzę w spisek czy "mistyfikację" - mam do tego prawo :p[/QUOTE] [B]Tylko ze w tej chwili jest dowod na spisek i mistyfikacje. [/B] Quote
malawaszka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Ada-jeje'][B]Tylko ze w tej chwili jest dowod na spisek i mistyfikacje. [/B][/QUOTE] ale gdzie? tu na wątku jest ten dowód? bo czytam i niczego nie rozumiem... na innych wątkach piszesz, że biała sunia została sprytnie ukryta - przez kogo????, ktoś napisał, że jest dla niej propozycja hotelu za 400 zł - ale gdzie ona teraz jest? w Olkuszu? kto ją ukrył i gdzie? i co? po porodzie podrzucił z powrotem do Pałki??? :mdleje: Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='malawaszka']ale gdzie? tu na wątku jest ten dowód? bo czytam i niczego nie rozumiem... na innych wątkach piszesz, że biała sunia została sprytnie ukryta - przez kogo????, ktoś napisał, że jest dla niej propozycja hotelu za 400 zł - ale gdzie ona teraz jest? w Olkuszu? kto ją ukrył i gdzie? i co? po porodzie podrzucił z powrotem do Pałki??? :mdleje:[/QUOTE] pewnie pala tak kocha szczeniaki ze ukryl sunie zeby sie mogla oszczenic :angryy: bo wiadomo pro animals zrobilby sterylke aborcyjna lub uspil slepy miot. trzeba bylo utrzymywac w tajemnicy tak dlugo dopoki maluchy nie beda mogly byc uspione. Marta tez juz stracila zaufanie i dla niej tez koniec z olkuszakami, na dodatek nikt jednak nie powiadomil ja do konca ze fundacja pokrywa wszystkie uslugi weta a dziewucha jest juz pod kreska. Bezwstydne i bezczelne dzwonily do Marty ale uspienie slepego miotu nie wchodzilo w gre :angryy::angryy::angryy: Na psy ktore zabrala po ich telefonach od ktorych nie mogla sie opedzic, nie pomyslaly o zbieraniu kasy choc na karme, zapewne probowaly wcisnac jej biala z szczeniakami. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Tak się pienisz, że nadal nic nie rozumiem, ale nic to... może ktoś inny wie o co chodzi i napisze po ludzku. no a już w ogóle nie wiem co są winne olkuszaki???????????? psy, które trafią do tej mordowni zostaną przez Was ukarane za ludzkie błędy? Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='temikotka']Ale telefonicznie(chodzi o szczepienia, odrobaczenia)? Bo Pani Marta mówiła, że nie ma czasu zaglądać na dogo.[/QUOTE] juz zalatwilam. Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Beatkaa']Witam,razem z Iwonamaj zajęłyśmy się wydarzeniem na FB prosimy kogoś o przejęcie lub utworzenie nowego gdyż nie jesteśmy na bieżąco i najlepiej gdyby zajęły się tym osoby z wątku. Dziękuję.[/QUOTE] [B]same sie tym zajmijcie jak zescie namieszaly, :angryy: juz latacie po fb zeby nastepnych idotow szukac i zeby daly kase na biala z szczeniakami. I radze zbierac kase dla suk ktore sa u Marty.[/B] Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='malawaszka']Tak się pienisz, że nadal nic nie rozumiem, ale nic to... może ktoś inny wie o co chodzi i napisze po ludzku. no a już w ogóle nie wiem co są winne olkuszaki???????????? psy, które trafią do tej mordowni zostaną przez Was ukarane za ludzkie błędy?[/QUOTE] psow do pomocy nie brakuje, z oszolamami, moherowymi beretami, oszustkami wspolracowac wiecej nie bede BASTA. Quote
Recommended Posts