psiulka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dziękuję wszystkim. :loveu: Byłam dzisiaj na wystawie w Krośnie z koleżanką Dunkierką LOFTY, w skrócie Dunką. Mam oczywiście zdjęcia. Trochę byłam zawiedziona, bo widziałam tylko jednego niufka. Zdjęcia tragiczne, mój obiektyw chyba na prawdę za niedługo zakończy swój prawie dwuletni żywot. :diabloti: Ten pies był słitaśny. :evil_lol: Takie fafelki ma słodkie. (Ach, te moje trafne kadry!) Dunia :loveu: Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dunka robi za posąg :cool3: Kolega/żanka :eviltong: Quote
Izuuus Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 I Ty mówisz,że te fotki są tragiczne ? :-o A spanielków nie ma :placz: Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A pogoda była okropna. Całą noc przed wystawą lało, w drodzę troszeczkę, na ringach na szczęście nie, kiedy byliśmy. Zaraz po ocenie Dunki się strasznie rozpadało, ale akurat już wracaliśmy (i całe szczęście) :evil_lol: Więcej jutro. ;) Quote
Kisses Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale świetne foty :loveu: http://p.web-album.org/43/02/430239e0089d529dc5685e196147c377a,4,0.jpg http://p.web-album.org/7c/bc/7cbc4fc8992ddfb92aa9797ae7a482eda,4,0.jpg :loveu: Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 http://p.webalbum.org/1b/d0/1bd0f6f1d25c84a2d06901c99f2ca12aa,4,0.jpg jak ja lubie bernardyny:evil_lol: http://p.webalbum.org/e4/e9/e4e99ffedfadb39b1d163b599184a75aa,4,0.jpg mhm jakie widoczki:diabloti: http://p.webalbum.org/46/7f/467f3b9b39d0e8a57110aaf88968ec1ca,4,0.jpg o łiii:multi::loveu: Kochana następnym, razem jadem z Tobą:cool3::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nie no faktycznie jakie brzydkie foty:evil_lol: Wez Ty sie Lonka postukaj w leb i popatrz na moje:eviltong: Sliczne sa:multi: http://p.web-album.org/b7/85/b7858857299842ee075ab1feaea2686ca,4,0.jpg Ale pychol:loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Śliczne fotki, czekam z niecierpliwością na resztę! :D Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='psiulka']Kaya93 - Nie było miejsca dla Ciebie.... :diabloti: Planuję teraz w najbliższym czasie, tylko muszę jeszcze ustalić coś z rodzicami, ale jak wypali to jedziesz bankowo! :D Aha tak wogóle, bo gg mi się psuje, a nie będę na Ciebie tyle kasy tracić na kom. (:diabloti:) Od następnego tygodnia jedździmy codziennie na rowerze(!) do schroniska, zrozumiano? I to się też tyczy tej babki na M. :cool3: PS. Prezent dla Ciebie coraz bardziej mi się podoba! Podziękuj Monice! :diabloti: Jakieś by sie znalazło:cool3: siadłabym Ci na kolana :evil_lol: juhuuu:evil_lol: No to gites:multi::loveu: a ten kolega też będzie:razz:? Właśnie widze, weź sobie jakieś inne gadu ściągnij:mad: Taa nie będzie tracić kasy jak dziś chyba z 10 smsów napisała, a ja na Ciebie chyba z 10 zeta straciłam:evil_lol: Ok ja siem zgadzam XD:multi: rower:multi: Ps Kurka a ja sie coraz bardziej boje tego prezentu:evil_lol:, Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Izuuus - Bo są tragiczne. AF mnie coraz bardziej denerwuje. Są spanielki, ale nie cockery. :evil_lol: Domka_Czika - A ktoś zamawiał? :cool: Kaya93 - Nie było miejsca dla Ciebie.... :diabloti: Planuję teraz w najbliższym czasie, tylko muszę jeszcze ustalić coś z rodzicami, ale jak wypali to jedziesz bankowo! :D Aha tak wogóle, bo gg mi się psuje, a nie będę na Ciebie tyle kasy tracić na kom. (:diabloti:) Od następnego tygodnia jedździmy codziennie na rowerze(!) do schroniska, zrozumiano? I to się też tyczy tej babki na M. :cool3: PS. Prezent dla Ciebie coraz bardziej mi się podoba! Podziękuj Monice! :diabloti: Moniek193 - Nom, rację masz, Twoje są śliczne :loveu: Bewarka, Kisses - dziękuję! Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kaya93 napisał(a):Jakieś by sie znalazło:cool3: siadłabym Ci na kolana :evil_lol: juhuuu:evil_lol: No to gites:multi::loveu: a ten kolega też będzie:razz:? Właśnie widze, weź sobie jakieś inne gadu ściągnij:mad: Taa nie będzie tracić kasy jak dziś chyba z 10 smsów napisała, a ja na Ciebie chyba z 10 zeta straciłam:evil_lol: Ok ja siem zgadzam XD:multi: rower:multi: Ps Kurka a ja sie coraz bardziej boje tego prezentu:evil_lol:, To ja bym tam w całości na pewno nie dojechała. Byłabym zgniecionym plackiem. Chyba będzie, a co? Tylko jak na tym rowerze nie będziesz trzymać tempa, to.. :mad: Tam pod górkę nie jest tak łatwo dojechać. :evil_lol: Ja bym chciała taki dostać, ucieszysz się z niego chyba najbardziej (skromność)! Taak, on jest świetny, jeszcze nie skończony, ale to co Monika dziś zrobiła to przekraczaj granice.. :D Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 psiulka napisał(a):To ja bym tam w całości na pewno nie dojechała. Byłabym zgniecionym plackiem. Chyba będzie, a co? Tylko jak na tym rowerze nie będziesz trzymać tempa, to.. :mad: Tam pod górkę nie jest tak łatwo dojechać. :evil_lol: Ja bym chciała taki dostać, ucieszysz się z niego chyba najbardziej (skromność)! Taak, on jest świetny, jeszcze nie skończony, ale to co Monika dziś zrobiła to przekraczaj granice.. :D :diabloti: Ja tam lubie Romłełowe placki:loveu: A nic to dobrze, że będzie^^ Ja tam na rowerze umiem jeździć:mad: zobaczymy kto tępa nie będzie dotrzymywał:evil_lol: O mamo! to tym Monika była dziś tak zajęta:hmmmm::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='psiulka'] PS. Prezent dla Ciebie coraz bardziej mi się podoba! Podziękuj Monice! :diabloti: Moniek193 - Nom, rację masz, Twoje są śliczne :loveu: Jak Cie zabic hmm pociac, pokroic, udusic:razz: Moje sa brzydkie bleee, a Twoje som piekne:multi: No dziekuj mi dziekuj:cool3:Jutro mnie w szkole wycalujesz:evil_lol::diabloti: Jezeli to ja jestem pania na M to zgoda bo wlasnie wczoraj postanowlima jezdzic do schronu rowerem:-o Czytamy se w myslach :hmmmm: :multi: ROWER ROWER tralallalalal:loveu: Quote
C&B Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To ty jeszcze nie wiesz, że ja pekince zawsze chcę?:diabloti: Ale ci wybaczę, bo jest tam pewna rasa, którą też kocham:loveu: Quote
Recommended Posts