Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wszystkim. :loveu:

Byłam dzisiaj na wystawie w Krośnie z koleżanką Dunkierką LOFTY, w skrócie Dunką. Mam oczywiście zdjęcia. Trochę byłam zawiedziona, bo widziałam tylko jednego niufka. Zdjęcia tragiczne, mój obiektyw chyba na prawdę za niedługo zakończy swój prawie dwuletni żywot. :diabloti:

Ten pies był słitaśny. :evil_lol: Takie fafelki ma słodkie. (Ach, te moje trafne kadry!)

Dunia :loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A pogoda była okropna. Całą noc przed wystawą lało, w drodzę troszeczkę, na ringach na szczęście nie, kiedy byliśmy. Zaraz po ocenie Dunki się strasznie rozpadało, ale akurat już wracaliśmy (i całe szczęście) :evil_lol:

Więcej jutro. ;)

Posted

[quote name='psiulka']Kaya93 - Nie było miejsca dla Ciebie.... :diabloti: Planuję teraz w najbliższym czasie, tylko muszę jeszcze ustalić coś z rodzicami, ale jak wypali to jedziesz bankowo! :D Aha tak wogóle, bo gg mi się psuje, a nie będę na Ciebie tyle kasy tracić na kom. (:diabloti:) Od następnego tygodnia jedździmy codziennie na rowerze(!) do schroniska, zrozumiano? I to się też tyczy tej babki na M. :cool3:
PS. Prezent dla Ciebie coraz bardziej mi się podoba! Podziękuj Monice! :diabloti:

Jakieś by sie znalazło:cool3: siadłabym Ci na kolana :evil_lol: juhuuu:evil_lol:
No to gites:multi::loveu: a ten kolega też będzie:razz:?
Właśnie widze, weź sobie jakieś inne gadu ściągnij:mad:
Taa nie będzie tracić kasy jak dziś chyba z 10 smsów napisała, a ja na Ciebie chyba z 10 zeta straciłam:evil_lol:
Ok ja siem zgadzam XD:multi: rower:multi:
Ps Kurka a ja sie coraz bardziej boje tego prezentu:evil_lol:,

Posted

Izuuus - Bo są tragiczne. AF mnie coraz bardziej denerwuje. Są spanielki, ale nie cockery. :evil_lol:
Domka_Czika - A ktoś zamawiał? :cool:
Kaya93 - Nie było miejsca dla Ciebie.... :diabloti: Planuję teraz w najbliższym czasie, tylko muszę jeszcze ustalić coś z rodzicami, ale jak wypali to jedziesz bankowo! :D Aha tak wogóle, bo gg mi się psuje, a nie będę na Ciebie tyle kasy tracić na kom. (:diabloti:) Od następnego tygodnia jedździmy codziennie na rowerze(!) do schroniska, zrozumiano? I to się też tyczy tej babki na M. :cool3:
PS. Prezent dla Ciebie coraz bardziej mi się podoba! Podziękuj Monice! :diabloti:
Moniek193 - Nom, rację masz, Twoje są śliczne :loveu:
Bewarka, Kisses - dziękuję!

Posted

Kaya93 napisał(a):
Jakieś by sie znalazło:cool3: siadłabym Ci na kolana :evil_lol: juhuuu:evil_lol:
No to gites:multi::loveu: a ten kolega też będzie:razz:?
Właśnie widze, weź sobie jakieś inne gadu ściągnij:mad:
Taa nie będzie tracić kasy jak dziś chyba z 10 smsów napisała, a ja na Ciebie chyba z 10 zeta straciłam:evil_lol:
Ok ja siem zgadzam XD:multi: rower:multi:
Ps Kurka a ja sie coraz bardziej boje tego prezentu:evil_lol:,

To ja bym tam w całości na pewno nie dojechała. Byłabym zgniecionym plackiem.
Chyba będzie, a co?
Tylko jak na tym rowerze nie będziesz trzymać tempa, to.. :mad: Tam pod górkę nie jest tak łatwo dojechać. :evil_lol:
Ja bym chciała taki dostać, ucieszysz się z niego chyba najbardziej (skromność)! Taak, on jest świetny, jeszcze nie skończony, ale to co Monika dziś zrobiła to przekraczaj granice.. :D

Posted

psiulka napisał(a):
To ja bym tam w całości na pewno nie dojechała. Byłabym zgniecionym plackiem.
Chyba będzie, a co?
Tylko jak na tym rowerze nie będziesz trzymać tempa, to.. :mad: Tam pod górkę nie jest tak łatwo dojechać. :evil_lol:
Ja bym chciała taki dostać, ucieszysz się z niego chyba najbardziej (skromność)! Taak, on jest świetny, jeszcze nie skończony, ale to co Monika dziś zrobiła to przekraczaj granice.. :D

:diabloti: Ja tam lubie Romłełowe placki:loveu:
A nic to dobrze, że będzie^^
Ja tam na rowerze umiem jeździć:mad: zobaczymy kto tępa nie będzie dotrzymywał:evil_lol:
O mamo! to tym Monika była dziś tak zajęta:hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']

Moniek193 - Nom, rację masz, Twoje są śliczne :loveu:

Jak Cie zabic hmm pociac, pokroic, udusic:razz:
Moje sa brzydkie bleee, a Twoje som piekne:multi:

No dziekuj mi dziekuj:cool3:Jutro mnie w szkole wycalujesz:evil_lol::diabloti:

Jezeli to ja jestem pania na M to zgoda bo wlasnie wczoraj postanowlima jezdzic do schronu rowerem:-o Czytamy se w myslach :hmmmm: :multi:
ROWER ROWER tralallalalal:loveu:

Posted

To ty jeszcze nie wiesz, że ja pekince zawsze chcę?:diabloti:
Ale ci wybaczę, bo jest tam pewna rasa, którą też kocham:loveu: