Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila - No umiem, umiem się obsłużyć, ale ja pracuję na Sony'm, a on się pewnie różni trochę od Nikona. No ale możemy się spotkać, Ty się pobawisz moim pudłem. :evil_lol: Proponuję tak po testach, bo wtedy będzie więcej luzu. ;-)
Skoro robisz takie zdjęcia Tamronem, jak te, które są w Twojej galerii, to dlaczego uważasz ma wolny AF? Ciekawe, co powiesz, jak mój wypróbujesz. :diabloti:
Nie wiedziałam, że rolkujesz, nawet się nie przyznałaś. :eviltong: A o której byłaś? Ja byłam ok.16-17, straszny wysyp ludzi, ale trasa super, jedzie się i jedzie i jedzie. :-D
W każdym razie mając kontakt z aparatami, wie się o co chodzi w "te klocki", więc damy radę... :grins:
mam nadzieję, że jakoś kiedyś uda nam się spotkać [może przy okazji jakiegoś dgm spaceru, o ile uda się takowy zorganizować], ale faktycznie po testach...teraz jeszcze nauka do nich, bierzmowanie, ja dodatkowo tworzenie stron www, nie wspominając o szkoleniu z lisicą....ambitnie qrczee...chyba aż za bardzo :mdleje:

Czasem udaje się tammiemu trafiać z ostrością :eviltong:

Ja rolkuję bardzo amatorsko :lol:, i z reguły jeżdzę rano, tzn. ok 9, wtedy jeszcze niewiele osób jest... ;)

http://p.web-album.org/37/a9/37a91dfae9f9c81a6e2156bf90977b2da,4,0.jpg jakie oczęta :loveu::loveu:
i jaki uśmiech :D http://p.web-album.org/e6/48/e648f55c16f90403954abf8579eb0a89a,4,0.jpg

a Czika nie powinna Seniora wcinać? :oops: http://p.web-album.org/34/86/348688c4df2dcbec0cf1f8490f05ae57a,4,0.jpg

Posted

Dzisiaj byłam z kolegą i jego psem Fidem i z Kaktusem na górnej Słocinie, w lesie, na samych słocińskich wyżynach. Kierowaliśmy się w strone stawów-bagien, ale oczywiście na nasze szczęście zanim do nich doszliśmy zaczął padać deszcz. Jednak było już blisko, dlatego postanowiliśmy iść dalej. No i nagle nie wiadomo skąd wyrosła taka dziura w ziemii, a w niej 2 stawy-bagna i wokoło drzewa i zielona trawa. Widok prawie jak z bajki. Prawie. Poszliśmy na brzeg jednego z tych bagienek i Czika wlazła do niego i zaczęła pić wodę, tak samo zrobił Fidek. Gdy już wyszli, kolega zobaczył... psią czaszkę w tej wodzie! Mną wstrząsnęło jak to zobaczyłam! To było tuż prz brzegu i razem stwierdziliśmy, że ktoś tutaj utopił psa (
[*]). Stwierdziliśmy już, że lepiej będzie wrócić.... Paranoja jednym słowem, liczyłam, że Czika może coś sobie popływa, bo nie ma koło nas jakiegoś jeziorka, a tu coś takiego! Raczej już tamtędy nie będę przechodzić, chociaż tereny są na prawdę ładne...

Posted

[quote name='Cambel&Megi']W każdym razie mając kontakt z aparatami, wie się o co chodzi w "te klocki", więc damy radę... :grins:
mam nadzieję, że jakoś kiedyś uda nam się spotkać [może przy okazji jakiegoś dgm spaceru, o ile uda się takowy zorganizować], ale faktycznie po testach...teraz jeszcze nauka do nich, bierzmowanie, ja dodatkowo tworzenie stron www, nie wspominając o szkoleniu z lisicą....ambitnie qrczee...chyba aż za bardzo :mdleje:

Czasem udaje się tammiemu trafiać z ostrością :eviltong:

Ja rolkuję bardzo amatorsko :lol:, i z reguły jeżdzę rano, tzn. ok 9, wtedy jeszcze niewiele osób jest... ;)

http://p.web-album.org/37/a9/37a91dfae9f9c81a6e2156bf90977b2da,4,0.jpg jakie oczęta :loveu::loveu:
i jaki uśmiech :D http://p.web-album.org/e6/48/e648f55c16f90403954abf8579eb0a89a,4,0.jpg

a Czika nie powinna Seniora wcinać? :oops: http://p.web-album.org/34/86/348688c4df2dcbec0cf1f8490f05ae57a,4,0.jpg

Tragedia, wszystko jest na jedną chwilę. Mogliby to bierzmowanie zrobić np. w tamtym roku i byłby spokój. A tak to trzeba się uczyć tych pytań, które na nic nam się nie przydadzą i chodzić na spotkania.. A tak wogóle, to jeszcze 2 tyg do egzaminu :placz: Najbardziej się boję mat-przyr., bo nigdy nie wiadomo co oni tam dadzą. Z humanem sobie poradzę, na próbnych mi zawsze dobrze wychodził, ale ten mat-przyr. mnie trochę przeraża. :diabloti: Mam nadzieję, że się dostanę do jakiegoś LO, heheh :eviltong:

'Czasem'? Z tego co widzę, to bardzo często. U mnie odwrotnie - bardzo rzadko. :evil_lol: Nawet przy mojej powolnej Czice rzadko kiedy nadąża, no ale coż, innego nie mam i jak na razie nie planuję.. :eviltong:

Ja też amatorsko, umiem tylko slalom normalny i taki ósemkowy pomiędzy kubeczkami i skakanie na chodniki (to już mniej, ostatnio na takim wyglebałam :lol:). Poszłabym do "Wodza" na jakieś lekcje, ale on ma chyba bardziej zaawansowaną grupę. :evil_lol:

A co do seniora, to owszem, powinna, ale w telezoo nie mieli, a chciałam spróbować Eukanuby. Jak jej posmakuje to się przejdę do sklepu zoologicznego i zobaczę, czy się bardzo różnią składami, jeśli nie, to zostanie Adult. Chociaż to bardzo wątpliwe. :evil_lol:

Wymiziaj Lisiczkę :calus:

Posted

psiulka napisał(a):
Tragedia, wszystko jest na jedną chwilę. Mogliby to bierzmowanie zrobić np. w tamtym roku i byłby spokój. A tak to trzeba się uczyć tych pytań, które na nic nam się nie przydadzą i chodzić na spotkania.. A tak wogóle, to jeszcze 2 tyg do egzaminu :placz: Najbardziej się boję mat-przyr., bo nigdy nie wiadomo co oni tam dadzą. Z humanem sobie poradzę, na próbnych mi zawsze dobrze wychodził, ale ten mat-przyr. mnie trochę przeraża. :diabloti: Mam nadzieję, że się dostanę do jakiegoś LO, heheh :eviltong:

'Czasem'? Z tego co widzę, to bardzo często. U mnie odwrotnie - bardzo rzadko. :evil_lol: Nawet przy mojej powolnej Czice rzadko kiedy nadąża, no ale coż, innego nie mam i jak na razie nie planuję.. :eviltong:

Ja też amatorsko, umiem tylko slalom normalny i taki ósemkowy pomiędzy kubeczkami i skakanie na chodniki (to już mniej, ostatnio na takim wyglebałam :lol:). Poszłabym do "Wodza" na jakieś lekcje, ale on ma chyba bardziej zaawansowaną grupę. :evil_lol:

A co do seniora, to owszem, powinna, ale w telezoo nie mieli, a chciałam spróbować Eukanuby. Jak jej posmakuje to się przejdę do sklepu zoologicznego i zobaczę, czy się bardzo różnią składami, jeśli nie, to zostanie Adult. Chociaż to bardzo wątpliwe. :evil_lol:

Wymiziaj Lisiczkę :calus:
Ja też boję się mat-przyr..., tam trzeba mieć jakąś wiedzę, a z tym u mnie ciężko :diabloti:, na humanie da się coś zawsze wymyślić..:eviltong:

Mam plany na poszerzenie mojej kolekcji słoików :grins: tylko moja skarbonka, /nie wiem dlaczego/, mówi NIE na te moje pomysły :hmmmm:

:evil_lol: oj to ze mnie bardzo amatorski amator, jakby mi ktoś jakieś slalomy czy inne takie kazał na rolkach robić..mogłoby to być opłakane w skutkach....opanowałam sztukę jazdy prosto na tyle, żeby się nie zabić, a jednocześnie wybiegać psa czy spędzić czas ze znajomymi :evil_lol:

i miź dla Czikuli :calus:

Posted

Jaka paczka:cool3:Ile fot:multi:

A tu masz zyczonka:loveu::

Malutki baranek ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
gdy nikt nie widzi chorągiewką buja
i beczy cicho WESOŁEGO ALLELUJA!!!

Posted

Witamy:loveu:
http://p.webalbum.org/13/89/1389159086d4d2c036e8b70cc623a297a,4,0.jpg jaka grzeczna dziewucha ze mnie:evil_lol::loveu::loveu:

http://p.webalbum.org/a5/fc/a5fcb1e8f026f4480288805cc2dd3278a,4,0.jpg
Jakie słodkie :loveu:

A ja wiem dla kogo ten kurczak będzie :eviltong: dla Reksora :evil_lol: prawda:p zgadłam?:cool3: :diabloti:

--------------------------------------------------
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego
----------------------------------------------------

Posted

Padało? A gdzie tam, kropiło lekko :diabloti: I błyskało :crazyeye:

Ekhem. Taaaka ładna pogoda, a ja się nie obrażę, jak się zgubisz i trafisz na Podgórskiego :loveu::evil_lol:

A tak w ogóle to dobry. ;)

Posted

Kamila, u mnie z tą wiedzą jest podobnie. :evil_lol:
Też bym chętnie poszerzyła swoje zbiory, no ale moje konto mówi temu stanowcze "Nie" i nie ma co poradzić. :diabloti:
Na rolkach się da wszystkiego wyuczyć. Pamiętam moje początki, były gorzej niż tragiczne. :diabloti:
A e-mail doszedł, dziękujemy :loveu:
Hmm moja skarbonka po prostu wybrała bankructwo przez psa, nie przez fotografię :grins:

A pewnie, że się da wyuczyć, tylko trzeba chcieć i się przełamać, żeby zacząć te różne triki robić, a ja jestem boidu*a w takich sprawach :lol:

A gdzie Czikowa na Twojej kartce? :cool3:

Posted

Kamila, u mnie z tą wiedzą jest podobnie. :evil_lol:
Też bym chętnie poszerzyła swoje zbiory, no ale moje konto mówi temu stanowcze "Nie" i nie ma co poradzić. :diabloti:
Na rolkach się da wszystkiego wyuczyć. Pamiętam moje początki, były gorzej niż tragiczne. :diabloti:
A e-mail doszedł, dziękujemy :loveu:

Kisses - No padało tak z 5-10min i też coś błyskało, ale wydawało się nam raczej, że to jakieś petardy, bo za nic to nie przypominało takich zwykłych bysków. :eviltong:
A Podgórskiego to tam na końcu trasy 16 i w prawo, dobrze mówię? Bo jeśli tam, to niedaleko mojej kol. z klasy.
I witamy w galerii :loveu:

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i składamy Wam najlepsze życzenia! :multi:

Posted

[quote name='psiulka']
Kisses - No padało tak z 5-10min i też coś błyskało, ale wydawało się nam raczej, że to jakieś petardy, bo za nic to nie przypominało takich zwykłych bysków. :eviltong:
A Podgórskiego to tam na końcu trasy 16 i w prawo, dobrze mówię? Bo jeśli tam, to niedaleko mojej kol. z klasy.
I witamy w galerii :loveu:

Noo to były blyski, ale przeszło :evil_lol:
Tak, dokładnie tam :loveu:

Posted

Ewa, dziękujemy za życzenia! :calus:

Paulina, najpierw ja zapraszam do siebie. :D Po testach w sobote, może być? :cool: Oczywiście z Moniką (i jak chcesz to z K.) :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Ewa, dziękujemy za życzenia! :calus:

Paulina, najpierw ja zapraszam do siebie. :D Po testach w sobote, może być? :cool: Oczywiście z Moniką (i jak chcesz to z K.) :evil_lol:
Nie mow mi o testach dobrze:mad:
No a tak to owszem wpadniemy:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie mow mi o testach dobrze:mad:
No a tak to owszem wpadniemy:loveu:

Nie mówię do Ciebie ślepoto i łysa pało! :evil_lol:
Już muszę zacząć przygotowywać dom do Waszego nalotu, o nie! :placz:

Posted

psiulka napisał(a):
Nie mówię do Ciebie ślepoto i łysa pało! :evil_lol:
Już muszę zacząć przygotowywać dom do Waszego nalotu, o nie! :placz:

Bylam wymieniona w Twoim poscie wiec uznalam ze to tez do mnie:loveu:
Kup duzo zarcia apropo naszego nalotu:diabloti:

Posted

No sobota po testach ...hmmm myślę, czekaj... musze, sprawdzić czy mam wolny termin ....hmmmm no tak cos sie wolnego tajmu na ta sobote znajdzie :evil_lol: trzeba jakoś odreagować :diabloti: ale Ilona duuużo duuuużo duuuużo tzn chciałam powiedzieć żebyś pęłną lodówke miała xD :evil_lol:
A o panu K nie wspominaj bo nie przyjade, znów mnie denerwujesz!:angryy: nie ma żadnego p K i koniec weź uczep sie tak Moniki a mnie zostaw co?:cool3::evil_lol:
No to branoc :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No niestety ale obawiam sie ze Ty i p K jestescie dla Ilony inspiracja:evil_lol::diabloti:

Ale co do lodowki to sie zgadzam:loveu:

Ja jej dam inspiracje:mad: mogłaby se kogoś innego do mnie dopasowac :loveu: a nie takiego gnojka :angryy: a poza tym Ty byś była lepszym modelem do pisania powieści i tych głupot xD:eviltong:
Zaraz wykombinuje coś z Twej ''przeszłości'' (jeszcze nie wiem co ale cos znajde) i jej opowiem a wtedy sie ode mnie odczepi xD:eviltong:

....No ale jak lodówka będzie pusta to nie mamy po co przyjeżdzać nie :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No sobota po testach ...hmmm myślę, czekaj... musze, sprawdzić czy mam wolny termin ....hmmmm no tak cos sie wolnego tajmu na ta sobote znajdzie :evil_lol: trzeba jakoś odreagować :diabloti: ale Ilona duuużo duuuużo duuuużo tzn chciałam powiedzieć żebyś pęłną lodówke miała xD :evil_lol:
A o panu K nie wspominaj bo nie przyjade, znów mnie denerwujesz!:angryy: nie ma żadnego p K i koniec weź uczep sie tak Moniki a mnie zostaw co?:cool3::evil_lol:
No to branoc :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

No niestety ale obawiam sie ze Ty i p K jestescie dla Ilony inspiracja:evil_lol::diabloti:

Ale co do lodowki to sie zgadzam:loveu: