psiulka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Przyszła dziś paczka z Telezoo i miły Pan przyniósł kilka rzeczy dla schroniskowców: Zdezorientowany kurczak :evil_lol:: A to przyniósł Czikowej: Quote
Cambel&Megi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kamila - No umiem, umiem się obsłużyć, ale ja pracuję na Sony'm, a on się pewnie różni trochę od Nikona. No ale możemy się spotkać, Ty się pobawisz moim pudłem. :evil_lol: Proponuję tak po testach, bo wtedy będzie więcej luzu. ;-) Skoro robisz takie zdjęcia Tamronem, jak te, które są w Twojej galerii, to dlaczego uważasz ma wolny AF? Ciekawe, co powiesz, jak mój wypróbujesz. :diabloti: Nie wiedziałam, że rolkujesz, nawet się nie przyznałaś. :eviltong: A o której byłaś? Ja byłam ok.16-17, straszny wysyp ludzi, ale trasa super, jedzie się i jedzie i jedzie. :-DW każdym razie mając kontakt z aparatami, wie się o co chodzi w "te klocki", więc damy radę... :grins: mam nadzieję, że jakoś kiedyś uda nam się spotkać [może przy okazji jakiegoś dgm spaceru, o ile uda się takowy zorganizować], ale faktycznie po testach...teraz jeszcze nauka do nich, bierzmowanie, ja dodatkowo tworzenie stron www, nie wspominając o szkoleniu z lisicą....ambitnie qrczee...chyba aż za bardzo :mdleje: Czasem udaje się tammiemu trafiać z ostrością :eviltong: Ja rolkuję bardzo amatorsko :lol:, i z reguły jeżdzę rano, tzn. ok 9, wtedy jeszcze niewiele osób jest... ;) http://p.web-album.org/37/a9/37a91dfae9f9c81a6e2156bf90977b2da,4,0.jpg jakie oczęta :loveu::loveu: i jaki uśmiech :D http://p.web-album.org/e6/48/e648f55c16f90403954abf8579eb0a89a,4,0.jpg a Czika nie powinna Seniora wcinać? :oops: http://p.web-album.org/34/86/348688c4df2dcbec0cf1f8490f05ae57a,4,0.jpg Quote
psiulka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dzisiaj byłam z kolegą i jego psem Fidem i z Kaktusem na górnej Słocinie, w lesie, na samych słocińskich wyżynach. Kierowaliśmy się w strone stawów-bagien, ale oczywiście na nasze szczęście zanim do nich doszliśmy zaczął padać deszcz. Jednak było już blisko, dlatego postanowiliśmy iść dalej. No i nagle nie wiadomo skąd wyrosła taka dziura w ziemii, a w niej 2 stawy-bagna i wokoło drzewa i zielona trawa. Widok prawie jak z bajki. Prawie. Poszliśmy na brzeg jednego z tych bagienek i Czika wlazła do niego i zaczęła pić wodę, tak samo zrobił Fidek. Gdy już wyszli, kolega zobaczył... psią czaszkę w tej wodzie! Mną wstrząsnęło jak to zobaczyłam! To było tuż prz brzegu i razem stwierdziliśmy, że ktoś tutaj utopił psa ( [*]). Stwierdziliśmy już, że lepiej będzie wrócić.... Paranoja jednym słowem, liczyłam, że Czika może coś sobie popływa, bo nie ma koło nas jakiegoś jeziorka, a tu coś takiego! Raczej już tamtędy nie będę przechodzić, chociaż tereny są na prawdę ładne... Quote
psiulka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Cambel&Megi']W każdym razie mając kontakt z aparatami, wie się o co chodzi w "te klocki", więc damy radę... :grins: mam nadzieję, że jakoś kiedyś uda nam się spotkać [może przy okazji jakiegoś dgm spaceru, o ile uda się takowy zorganizować], ale faktycznie po testach...teraz jeszcze nauka do nich, bierzmowanie, ja dodatkowo tworzenie stron www, nie wspominając o szkoleniu z lisicą....ambitnie qrczee...chyba aż za bardzo :mdleje: Czasem udaje się tammiemu trafiać z ostrością :eviltong: Ja rolkuję bardzo amatorsko :lol:, i z reguły jeżdzę rano, tzn. ok 9, wtedy jeszcze niewiele osób jest... ;) http://p.web-album.org/37/a9/37a91dfae9f9c81a6e2156bf90977b2da,4,0.jpg jakie oczęta :loveu::loveu: i jaki uśmiech :D http://p.web-album.org/e6/48/e648f55c16f90403954abf8579eb0a89a,4,0.jpg a Czika nie powinna Seniora wcinać? :oops: http://p.web-album.org/34/86/348688c4df2dcbec0cf1f8490f05ae57a,4,0.jpg Tragedia, wszystko jest na jedną chwilę. Mogliby to bierzmowanie zrobić np. w tamtym roku i byłby spokój. A tak to trzeba się uczyć tych pytań, które na nic nam się nie przydadzą i chodzić na spotkania.. A tak wogóle, to jeszcze 2 tyg do egzaminu :placz: Najbardziej się boję mat-przyr., bo nigdy nie wiadomo co oni tam dadzą. Z humanem sobie poradzę, na próbnych mi zawsze dobrze wychodził, ale ten mat-przyr. mnie trochę przeraża. :diabloti: Mam nadzieję, że się dostanę do jakiegoś LO, heheh :eviltong: 'Czasem'? Z tego co widzę, to bardzo często. U mnie odwrotnie - bardzo rzadko. :evil_lol: Nawet przy mojej powolnej Czice rzadko kiedy nadąża, no ale coż, innego nie mam i jak na razie nie planuję.. :eviltong: Ja też amatorsko, umiem tylko slalom normalny i taki ósemkowy pomiędzy kubeczkami i skakanie na chodniki (to już mniej, ostatnio na takim wyglebałam :lol:). Poszłabym do "Wodza" na jakieś lekcje, ale on ma chyba bardziej zaawansowaną grupę. :evil_lol: A co do seniora, to owszem, powinna, ale w telezoo nie mieli, a chciałam spróbować Eukanuby. Jak jej posmakuje to się przejdę do sklepu zoologicznego i zobaczę, czy się bardzo różnią składami, jeśli nie, to zostanie Adult. Chociaż to bardzo wątpliwe. :evil_lol: Wymiziaj Lisiczkę :calus: Quote
Cambel&Megi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 psiulka napisał(a):Tragedia, wszystko jest na jedną chwilę. Mogliby to bierzmowanie zrobić np. w tamtym roku i byłby spokój. A tak to trzeba się uczyć tych pytań, które na nic nam się nie przydadzą i chodzić na spotkania.. A tak wogóle, to jeszcze 2 tyg do egzaminu :placz: Najbardziej się boję mat-przyr., bo nigdy nie wiadomo co oni tam dadzą. Z humanem sobie poradzę, na próbnych mi zawsze dobrze wychodził, ale ten mat-przyr. mnie trochę przeraża. :diabloti: Mam nadzieję, że się dostanę do jakiegoś LO, heheh :eviltong: 'Czasem'? Z tego co widzę, to bardzo często. U mnie odwrotnie - bardzo rzadko. :evil_lol: Nawet przy mojej powolnej Czice rzadko kiedy nadąża, no ale coż, innego nie mam i jak na razie nie planuję.. :eviltong: Ja też amatorsko, umiem tylko slalom normalny i taki ósemkowy pomiędzy kubeczkami i skakanie na chodniki (to już mniej, ostatnio na takim wyglebałam :lol:). Poszłabym do "Wodza" na jakieś lekcje, ale on ma chyba bardziej zaawansowaną grupę. :evil_lol: A co do seniora, to owszem, powinna, ale w telezoo nie mieli, a chciałam spróbować Eukanuby. Jak jej posmakuje to się przejdę do sklepu zoologicznego i zobaczę, czy się bardzo różnią składami, jeśli nie, to zostanie Adult. Chociaż to bardzo wątpliwe. :evil_lol: Wymiziaj Lisiczkę :calus:Ja też boję się mat-przyr..., tam trzeba mieć jakąś wiedzę, a z tym u mnie ciężko :diabloti:, na humanie da się coś zawsze wymyślić..:eviltong: Mam plany na poszerzenie mojej kolekcji słoików :grins: tylko moja skarbonka, /nie wiem dlaczego/, mówi NIE na te moje pomysły :hmmmm: :evil_lol: oj to ze mnie bardzo amatorski amator, jakby mi ktoś jakieś slalomy czy inne takie kazał na rolkach robić..mogłoby to być opłakane w skutkach....opanowałam sztukę jazdy prosto na tyle, żeby się nie zabić, a jednocześnie wybiegać psa czy spędzić czas ze znajomymi :evil_lol: i miź dla Czikuli :calus: Quote
C&B Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://p.web-album.org/13/89/1389159086d4d2c036e8b70cc623a297a,4,0.jpg Cóż za spojrzenie...:loveu: Takie czikowskie:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jaka paczka:cool3:Ile fot:multi: A tu masz zyczonka:loveu:: Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cicho WESOŁEGO ALLELUJA!!! Quote
Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witamy:loveu: http://p.webalbum.org/13/89/1389159086d4d2c036e8b70cc623a297a,4,0.jpg jaka grzeczna dziewucha ze mnie:evil_lol::loveu::loveu: http://p.webalbum.org/a5/fc/a5fcb1e8f026f4480288805cc2dd3278a,4,0.jpg Jakie słodkie :loveu: A ja wiem dla kogo ten kurczak będzie :eviltong: dla Reksora :evil_lol: prawda:p zgadłam?:cool3: :diabloti: -------------------------------------------------- **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego ---------------------------------------------------- Quote
Kisses Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Padało? A gdzie tam, kropiło lekko :diabloti: I błyskało :crazyeye: Ekhem. Taaaka ładna pogoda, a ja się nie obrażę, jak się zgubisz i trafisz na Podgórskiego :loveu::evil_lol: A tak w ogóle to dobry. ;) Quote
Cambel&Megi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 wysłałam wprawdzie emaila ale wkleję Wam życzenia i tu :oops: Quote
Cambel&Megi Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kamila, u mnie z tą wiedzą jest podobnie. :evil_lol: Też bym chętnie poszerzyła swoje zbiory, no ale moje konto mówi temu stanowcze "Nie" i nie ma co poradzić. :diabloti: Na rolkach się da wszystkiego wyuczyć. Pamiętam moje początki, były gorzej niż tragiczne. :diabloti: A e-mail doszedł, dziękujemy :loveu:Hmm moja skarbonka po prostu wybrała bankructwo przez psa, nie przez fotografię :grins: A pewnie, że się da wyuczyć, tylko trzeba chcieć i się przełamać, żeby zacząć te różne triki robić, a ja jestem boidu*a w takich sprawach :lol: A gdzie Czikowa na Twojej kartce? :cool3: Quote
psiulka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Kamila, u mnie z tą wiedzą jest podobnie. :evil_lol: Też bym chętnie poszerzyła swoje zbiory, no ale moje konto mówi temu stanowcze "Nie" i nie ma co poradzić. :diabloti: Na rolkach się da wszystkiego wyuczyć. Pamiętam moje początki, były gorzej niż tragiczne. :diabloti: A e-mail doszedł, dziękujemy :loveu: Kisses - No padało tak z 5-10min i też coś błyskało, ale wydawało się nam raczej, że to jakieś petardy, bo za nic to nie przypominało takich zwykłych bysków. :eviltong: A Podgórskiego to tam na końcu trasy 16 i w prawo, dobrze mówię? Bo jeśli tam, to niedaleko mojej kol. z klasy. I witamy w galerii :loveu: Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i składamy Wam najlepsze życzenia! :multi: Quote
Kisses Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='psiulka'] Kisses - No padało tak z 5-10min i też coś błyskało, ale wydawało się nam raczej, że to jakieś petardy, bo za nic to nie przypominało takich zwykłych bysków. :eviltong: A Podgórskiego to tam na końcu trasy 16 i w prawo, dobrze mówię? Bo jeśli tam, to niedaleko mojej kol. z klasy. I witamy w galerii :loveu: Noo to były blyski, ale przeszło :evil_lol: Tak, dokładnie tam :loveu: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hejo dziewuszki:loveu: Co tam?:cool3: Kiedy do mnie wpadacie?:cool3: Quote
psiulka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ewa, dziękujemy za życzenia! :calus: Paulina, najpierw ja zapraszam do siebie. :D Po testach w sobote, może być? :cool: Oczywiście z Moniką (i jak chcesz to z K.) :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='psiulka']Ewa, dziękujemy za życzenia! :calus: Paulina, najpierw ja zapraszam do siebie. :D Po testach w sobote, może być? :cool: Oczywiście z Moniką (i jak chcesz to z K.) :evil_lol: Nie mow mi o testach dobrze:mad: No a tak to owszem wpadniemy:loveu: Quote
psiulka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie mow mi o testach dobrze:mad: No a tak to owszem wpadniemy:loveu: Nie mówię do Ciebie ślepoto i łysa pało! :evil_lol: Już muszę zacząć przygotowywać dom do Waszego nalotu, o nie! :placz: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 psiulka napisał(a):Nie mówię do Ciebie ślepoto i łysa pało! :evil_lol: Już muszę zacząć przygotowywać dom do Waszego nalotu, o nie! :placz: Bylam wymieniona w Twoim poscie wiec uznalam ze to tez do mnie:loveu: Kup duzo zarcia apropo naszego nalotu:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Czesc :razz: http://p.web-album.org/37/a9/37a91dfae9f9c81a6e2156bf90977b2da,4,0.jpg Ślicznaa :loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No sobota po testach ...hmmm myślę, czekaj... musze, sprawdzić czy mam wolny termin ....hmmmm no tak cos sie wolnego tajmu na ta sobote znajdzie :evil_lol: trzeba jakoś odreagować :diabloti: ale Ilona duuużo duuuużo duuuużo tzn chciałam powiedzieć żebyś pęłną lodówke miała xD :evil_lol: A o panu K nie wspominaj bo nie przyjade, znów mnie denerwujesz!:angryy: nie ma żadnego p K i koniec weź uczep sie tak Moniki a mnie zostaw co?:cool3::evil_lol: No to branoc :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Kaya93 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Moniek193 napisał(a):No niestety ale obawiam sie ze Ty i p K jestescie dla Ilony inspiracja:evil_lol::diabloti: Ale co do lodowki to sie zgadzam:loveu: Ja jej dam inspiracje:mad: mogłaby se kogoś innego do mnie dopasowac :loveu: a nie takiego gnojka :angryy: a poza tym Ty byś była lepszym modelem do pisania powieści i tych głupot xD:eviltong: Zaraz wykombinuje coś z Twej ''przeszłości'' (jeszcze nie wiem co ale cos znajde) i jej opowiem a wtedy sie ode mnie odczepi xD:eviltong: ....No ale jak lodówka będzie pusta to nie mamy po co przyjeżdzać nie :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kaya93 napisał(a):No sobota po testach ...hmmm myślę, czekaj... musze, sprawdzić czy mam wolny termin ....hmmmm no tak cos sie wolnego tajmu na ta sobote znajdzie :evil_lol: trzeba jakoś odreagować :diabloti: ale Ilona duuużo duuuużo duuuużo tzn chciałam powiedzieć żebyś pęłną lodówke miała xD :evil_lol: A o panu K nie wspominaj bo nie przyjade, znów mnie denerwujesz!:angryy: nie ma żadnego p K i koniec weź uczep sie tak Moniki a mnie zostaw co?:cool3::evil_lol: No to branoc :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: No niestety ale obawiam sie ze Ty i p K jestescie dla Ilony inspiracja:evil_lol::diabloti: Ale co do lodowki to sie zgadzam:loveu: Quote
Recommended Posts