Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Psiul napisał(a):A na tym tynipic czy jak to tam? :razz: A to banalne. :-P *tinypic ;) Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cambel napisał(a):A to banalne. :-P *tinypic ;) No wkoncu chociaz jedna wie :D Naucz Psiulke zeby pozniej umiala nam tu dawac filmiki :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):Wiesz co? To jest zrged i tyle :shake: :turn-l: :turn-l: :roflt: Pfff :lol: Ja przeczytam go migiem i wszystko Ci opowiem tak jak z PzK3 :evil_lol: Co Ty tam wiesz :loveu: Zablokuję Cie na gg :mad: Po otrzymaniu od Ciebie smsa skorzystam od razu z opcji USUŃ :diabloti: Nie bede odwiedzać Twojego fb i zerwę kontakt z moim, w razie gdyby podkusiło Cie coś i zapragnęłabyć cokolwiek zdradzić :evilbat: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Co Ty tam wiesz :loveu: Zablokuję Cie na gg :mad: Po otrzymaniu od Ciebie smsa skorzystam od razu z opcji USUŃ :diabloti: Nie bede odwiedzać Twojego fb i zerwę kontakt z moim, w razie gdyby podkusiło Cie coś i zapragnęłabyć cokolwiek zdradzić :evilbat: A Ty nie wiesz co ja wiem :razz: A ja mam inny sposób, o :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):A Ty nie wiesz co ja wiem :razz: A ja mam inny sposób, o :evil_lol: Nie chcę wiedzieć co ty wiesz że ja nie wiem :cool3: Telepatia? :evil_lol: Będziesz śpiewać serdnady pod moim oknem? :evil_lol: Bo jak inaczej możesz do mnie dotrzeć? :eviltong: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie chcę wiedzieć co ty wiesz że ja nie wiem :cool3: Telepatia? :evil_lol: Będziesz śpiewać serdnady pod moim oknem? :evil_lol: Bo jak inaczej możesz do mnie dotrzeć? :eviltong: No ja wiem więcej o tym czego Ty nie wiesz, że ja wiem :razz: Zdradzę Ci jak przeczytam :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 http://video.tinypic.com/player.php?v=6btexdg Filmik z Agą i Dżekim :multi: Biedna Agusia na łańcuchu.. :( Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Dziękuję!! :calus: Mam jeszcze dłuższy jeden 8) Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):No ja wiem więcej o tym czego Ty nie wiesz, że ja wiem :razz: Zdradzę Ci jak przeczytam :loveu: Nie mów, wolę pozostac w błogiej nieświadomości :eviltong: A zamierzasz psuć sobie niespodziankę i czytać streszczenie na necie? Bo mnie wczoraj kusiło, ale się powstrzymałam :oops::oops: Odetnę sie od swiata, w sumie to i tak nie mam po co jeszcze utrzymywać z nim kontakt :roll: Mogę wyrzucić komórkę, już mi nie jest potrzebna... hmmm co by tu jeszcze :hmmmm: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ilona wejdz do Jackiego galeri czeka tam cos na ciebie :D O widze ze Megulcowa filmik wgrala:loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cambel napisał(a):http://video.tinypic.com/player.php?v=6btexdg Filmik z Agą i Dżekim :multi: Biedna Agusia na łańcuchu.. :(Dzeki świetnie bawi się piłęczką :loveu::loveu: A Aga dlaczego na łańcuchu? :( Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie mów, wolę pozostac w błogiej nieświadomości :eviltong: A zamierzasz psuć sobie niespodziankę i czytać streszczenie na necie? Bo mnie wczoraj kusiło, ale się powstrzymałam :oops::oops: Odetnę sie od swiata, w sumie to i tak nie mam po co jeszcze utrzymywać z nim kontakt :roll: Mogę wyrzucić komórkę, już mi nie jest potrzebna... hmmm co by tu jeszcze :hmmmm: Powiem powiem :multi: Ja tam z internetu niet. Tylko książka :razz: Ale ja słyszałam, że PONOĆ HARRY'EGO NIE UŚMIERCI I ŻE ZGINĄ DWIE PIERWSZOPLANOWE POSTACIE :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Ilona wejdz do Jackiego galeri czeka tam cos na ciebie :D O widze ze Megulcowa filmik wgrala:loveu::loveu: Już się wgrywa drugi :multi: :: FiGa :: napisał(a):Dzeki świetnie bawi się piłęczką :loveu::loveu: A Aga dlaczego na łańcuchu? :( Bo uciekała za ogrodzenie, a Dżeki za nią. Sam Dżeki rzadko ucieka, tylko z nią zawsze... Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ILONA!!!! OBRAZIŁAM SIĘ, ZIGNOROWAŁAS MOJĄ PROŚBĘ :obrazic: Żegnam. Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Zabijcie mnie! Wgrałam filmik, który Kamila już wgrała :mdleje: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Nie, jednak to dobry filmik :multi: http://video.tinypic.com/player.php?v=681zk3s Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Mogę wiedzieć, dlaczego w Twoim podpisie jest galeria mojej Megi? :hmmmm: I czemu mi na gadu nie odpisujesz? Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 A tak sobie dałam, żeby ludzie bardziej przychodzili do Ciebie :loveu: Ja Ci nie odpisuje? Ty mi nie odpisujesz oO Chyba, że mi się tlen zwalił do końca... Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):A tak sobie dałam, żeby ludzie bardziej przychodzili do Ciebie :loveu: Ja Ci nie odpisuje? Ty mi nie odpisujesz oO Chyba, że mi się tlen zwalił do końca... Mmm....Napisz chociaz, że to moja Megi, moja. :lol: :evil_lol::evil_lol: No ja nie widzę Twoich wiadomości, a Ty moich..Buahaha, włącz jeszcze raz tlena, ja uczynię to samo. :cool3: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Super filmik wkoncu sie melduje :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 No wreszcie :D Teraz ja idę się pomeldować ^^ Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dobry szeregowy melduje ze u nas fotki "makr" z dedykacja dla pani pzdr :):evil_lol: Quote
psiulka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry szeregowy melduje ze u nas fotki "makr" z dedykacja dla pani pzdr :):evil_lol: Łaa, już lecę :multi: Cambel napisał(a):Dzień Dobry :calus: Dzień doberek :multi: My właśnie wpadliśmy po extremalnym spacerze z Agą, Cziką, Dżekim i Nelą nad potokami :mdleje: Ale szły bardzo ładnie wszystkie jedynie Czika oddalała się niebezpiecznie :shake: Mam zdjęcia ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 psiulka napisał(a): Dzień doberek :multi: My właśnie wpadliśmy po extremalnym spacerze z Agą, Cziką, Dżekim i Nelą nad potokami :mdleje: Ale szły bardzo ładnie wszystkie jedynie Czika oddalała się niebezpiecznie :shake: Mam zdjęcia ;) No to czekam na fotki :loveu: Quote
Recommended Posts