Mysia_ Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 czy jeszcze ma szanse na domek? :roll: Quote
jusstyna85 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mam nadzieje, że wyróżnienie pomoże... Quote
Mysia_ Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Sabinko dziękujemy Ci dobra kobietko :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mysia_ napisał(a):Sabinko dziękujemy Ci dobra kobietko :evil_lol: Zawsze do uslug...;) Choc dobrze by bylo zeby jeszcze te ogloszenia cos dawaly :roll:... Dawniej to jakos szybciej to szlo... np. Pluto, Stefuś... Nie musialam ich tak dlugo oglaszac. Mysle ze poprostu w Allegro jest coraz wiecej ogloszen i ludzie maja wiekszy wybor... :roll: Ale ja sie nie poddaje... Pare dni temu poszedl do adopcji moj "beznadziejny przypadek", psiak ze schroniska w Rzeszowie, ktory byl moim Allegrowym weteranem... I ktos go w koncu wypatrzyl wlasnie w Allegro po dluuuugim moim oglaszaniu go... :multi:. Nigdy zadnego psa tak dlugo nie oglaszalam i w koncu udalo sie! Wierze ze Sabci tez sie w koncu uda... :lol: Quote
jusstyna85 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Sabina02 napisał(a):Zawsze do uslug...;) Choc dobrze by bylo zeby jeszcze te ogloszenia cos dawaly :roll:... Dawniej to jakos szybciej to szlo... np. Pluto, Stefuś... Nie musialam ich tak dlugo oglaszac. Mysle ze poprostu w Allegro jest coraz wiecej ogloszen i ludzie maja wiekszy wybor... :roll: Ale ja sie nie poddaje... Pare dni temu poszedl do adopcji moj "beznadziejny przypadek", psiak ze schroniska w Rzeszowie, ktory byl moim Allegrowym weteranem... I ktos go w koncu wypatrzyl wlasnie w Allegro po dluuuugim moim oglaszaniu go... :multi:. Nigdy zadnego psa tak dlugo nie oglaszalam i w koncu udalo sie! Wierze ze Sabci tez sie w koncu uda... :lol: Mnie też sie wydaje, ze jeszcze rok temu wszystko lepiej szło...więcej adopcji,więcej zapytań...wtedy było chyba mniej psiaków na allegro, teraz jest taki wybór, że ja chyba odpuściłabym sobie,bo nie potrafiłabym wybrac spo.śród tylu... Quote
Mysia_ Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 w końcu nadzieja umiera ostatnia :-( Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 żadnego zainteresowania Sabcią :-( Quote
Sabina02 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Znowu wyroznilam Sabci Allegro... ;) Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Sabina02 napisał(a):Znowu wyroznilam Sabci Allegro... ;) dzięki Sabinko :cool3: Quote
Sabina02 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):dzięki Sabinko :cool3: Prosze bardzo... :lol: Quote
Mysia_ Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Zrobiłam Sabci ogloszonko na cafeanimal ;) Saba - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Sabina02 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wyroznilam Sabci ogloszenie w Allegro... :lol: Quote
Asia_Klero Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Super:loveu:tylko gdzie ten domek:roll: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Sabina02 napisał(a):Wyroznilam Sabci ogloszenie w Allegro... :lol: dzięki kochana :razz: Quote
Sabina02 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a):dzięki kochana :razz: Do uslug... :lol: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 dobrze Sabciu, że nie jesteś sama.... :roll: Quote
Sabina02 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a):dobrze Sabciu, że nie jesteś sama.... :roll: No wlasnie, dobrze ze nie jestem... :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Sabina02 napisał(a):No wlasnie, dobrze ze nie jestem... :evil_lol: hehe :evil_lol: no tak w tym wątku można to róznie odbierać :eviltong: Quote
Recommended Posts