Bjuta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj nieładnie, z naszej strony....:oops: Quote
Sabina02 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ale na Allegro za to zagladaja... Sabcia ma nawet obserwatora (co niestety zazwyczaj nic wiele nie znaczy :roll:). Quote
Bjuta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Obserwator zawsze cieszy!!! Znaczy, że dla takiego psiaczka jest nadzieja. Quote
Mysia_ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Sabuniu pamiętamy o Tobie... Tylko szkoda, że nic więcej nie możemy :( Quote
Bjuta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja jej chyb nigdy nie widziałam. W którym boksie Sabcia mieszka? Quote
Mysia_ Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Sabcia od momentu zabiegu nie mieszka już w boksie ;) Mieszka od strony kotłowni i kuchni.... Quote
Mysia_ Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ona raczej jest inwidualistką, nie ma dużej potrzeby kontaktu z ludźmi, dlatego mało kiedy się pokazuje ;) Quote
Sabina02 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mysia_ napisał(a):ona raczej jest inwidualistką, nie ma dużej potrzeby kontaktu z ludźmi, dlatego mało kiedy się pokazuje ;) Potwierdzam... :razz: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 raz nawet mialam telefon w sprawie Sabci... ale nic z tego telefonu nie wynikło :-( Quote
Sabina02 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mysia_ napisał(a):raz nawet mialam telefon w sprawie Sabci... ale nic z tego telefonu nie wynikło :-( Dawno to bylo? Asia_Klero napisał(a):oj te kochane Sabinki:):) No a jakze by nie? :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Sabina02']Dawno to bylo? [/QUOTE] może z 3-4 tygodnie temu.... Quote
Sabina02 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Mysia_']może z 3-4 tygodnie temu....[/QUOTE] A czemu nic nie wyszlo? Nie odezwala sie wiecej? Quote
Mysia_ Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 to miał być psiak do pilnowania.... i większy. Quote
Bjuta Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Przeleciałam wątek Sabki (szybko idzie, bo głównie hopki...) żeby zobaczyć, czy się jakieś fotki nie czają. albumik Sabci - za dużo zdjęć to ona nie ma. http://bjuta.fotosik.pl/albumy/761136.html Znalazłam takie infa, czy to aktualne?: Panikuje przy czesaniu, boi się burzy, w 2008 miała operację (potem zamieszkała przy budynku) i siadały jej stawy, pomógł metacam. Czasem rozrabia i jakiegoś psiaka pogoni, generalnie ma swój świat. (Co to znaczy?) Mysia coś takiego napisała: ja ją miziam realnie, ale nie zawsze jest tym zachwycona, ona tam woli miec święty spokój, albo dostać jakiś smakołyk Czyli ona na pieszczoty nie jest łasa, tak? No i jaka ona jest duża? i ciekawostka Popatrz co napisałaś Sabinko, w 2008 roku...: [quote name='Sabina02']Zawsze do uslug...;) Choc dobrze by bylo zeby jeszcze te ogloszenia cos dawaly :roll:... Dawniej to jakos szybciej to szlo... np. Pluto, Stefuś... Nie musialam ich tak dlugo oglaszac. Mysle ze poprostu w Allegro jest coraz wiecej ogloszen i ludzie maja wiekszy wybor... :roll: Ale ja sie nie poddaje... Pare dni temu poszedl do adopcji moj "beznadziejny przypadek", psiak ze schroniska w Rzeszowie, ktory byl moim Allegrowym weteranem... I ktos go w koncu wypatrzyl wlasnie w Allegro po dluuuugim moim oglaszaniu go... :multi:. Nigdy zadnego psa tak dlugo nie oglaszalam i w koncu udalo sie! Wierze ze Sabci tez sie w koncu uda... :lol: Quote
Mysia_ Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Sabcia to Sabcia, ona ludzi do szczęścia nie potrzebuje, byle by jedzonko było i święty spokój :D chcociaż moze by w domu było inaczej....A teraz muszę się szybciutko ewakuowac, bo na dworze błyski i grzmoty, a raz przy burzy liveboxa mi szlag trafił, to teraz wolę uważać :D Quote
Sabina02 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bjuta napisał(a):i ciekawostka Popatrz co napisałaś Sabinko, w 2008 roku...: No i nadal sie nie poddaje... Caly czas ja oglaszam w Allegro. :lol: Z tego wynika, ze conajmniej od 2 lat... :-( Quote
Mysia_ Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Sabcia odeszła dzisiaj za Tęczowy Most :-( W ostatnich dniach dziwnie sie zachowywała, było coraz gorzej, traciła równowagę, drżała... W klinice stwioerdzono poważne problemy neurlogiczne wskazujące na uszkodzonie móżdżka :-(:-(:-( Żegnaj Sabuniu... [*] Ponad 9 lat w schronisku... :placz: Quote
Sabina02 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 O Jezu!!!! :placz::placz::placz: Nigdy nie dostala szansy... :-( Badz szczesliwa za TM Sabciu ... Quote
Bjuta Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No nie... Co za straszny dzień na dogo... I Kamelek i Saba. Mam dość. Niech się zdarzy coś dobrego... Quote
Sabina02 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Myslalam ze Sabcia znajdzie domek... :-( Sabciu... Piosenka z dedykacja dla Ciebie... http://www.youtube.com/watch?v=RsUQUAfj9QQ Quote
Recommended Posts