niteczka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sabina02 napisał(a):Nie wiem czy nikt, ale ja tak! :eviltong: Bade w Polsce w sobote... mowilam wam? :multi: Wiemy, wiemy... Bójcie się ciotki, bo Sabinka na inspekcję wpadnie:eviltong: Trawka na zielono i podopiecznych też proszę wypucować.:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 i jak i jak?bylas w schronisku sabinko?:loveu: Quote
niteczka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Asia_Klero napisał(a):i jak i jak?bylas w schronisku sabinko?:loveu: Chyba nie. Ja tak tylko ciotki postraszyłam. Quote
Sabina02 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ja dopiero przylecialam do Polski wczoraj popoludniu. :lol: Chcialabym odwiedzic zabrzanskie schronisko, ale nie wiem czy dam rade w tym roku, bo nie mam samochodu. A juz pozyczam od wujka samochod dwa razy, bo juz dawno obiecalam ze bede w schonisku mieleckim, no i jade tez do hoteliku w Janowie Lubelskim po sunie, ktora mam adoptowac... ...ale do Polski jezdze dosc czesto, wiec jesli nie teraz, to napewno nastepnym razem jak przyjade, to Was odwiedze. :lol: Quote
niteczka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No dobrze mówiłam, żeby ciotki miały się na baczności, bo Sabinka w każdej chwili do jakiegoś schroniska może wpaść. Cioteczko, a która sunia ma takie szczęście? Quote
Sabina02 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='niteczka']Cioteczko, a która sunia ma takie szczęście?[/quote] Aaaa... Kasiula, ktora czeka od kilku miesiecy na mnie w hotelu u Murki, a wczesniej spedzila kilka ladnych lat w mieleckim schronisku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-sabinka-za-tm-kasia-czeka-na-ds-w-hoteliku-u-murki-kto-chce-maluszka-125760/[/URL] Quote
niteczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Sabina02']Aaaa... Kasiula, ktora czeka od kilku miesiecy na mnie w hotelu u Murki, a wczesniej spedzila kilka ladnych lat w mieleckim schronisku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-sabinka-za-tm-kasia-czeka-na-ds-w-hoteliku-u-murki-kto-chce-maluszka-125760/[/URL][/quote] Ślicznotka, ta to ma szczęście, że ją Sabinka wypatrzyła :lol:. Oby dobrze się chowała. Quote
Mysia_ Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 :eviltong:ojjjj Sabinko... nie wiem czy Ci wybaczymy, że nas nie odwiedziłaś :eviltong: Quote
siekowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jak to możliwe, że taka cudowna sunia czeka na dom prawie 8 lat :( Dodałam ją do profilu starszych psów na nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Sabina02 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mysia_ napisał(a)::eviltong:ojjjj Sabinko... nie wiem czy Ci wybaczymy, że nas nie odwiedziłaś :eviltong: Blagam, wybaczcie! :modla: Okazuje sie, ze do Mielca chyba tez nie jade. Nie mam samochodu i nie znam polskich zasad jazdy i znakow... :oops: A rodzinka zajeta. Nastepnym razem przylece do Polski z TZ-em, to wypozyczymy samochod i Was odwiedzimy. W tym roku jade tylko po mielecka Kasie do hotelu w Janowie Lubelskim, bo ja adoptuje. Wymeczylam kuzyna zeby mnie zawiozl. :razz: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 ojjj nie dobra ciotka nie dobra :eviltong: :shake: ale wybaczamy ;):loveu: Quote
Sabina02 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mysia_ napisał(a):ojjj nie dobra ciotka nie dobra :eviltong: :shake: ale wybaczamy ;):loveu: Kobieta zmienną jest. :lol: Zobaczcie na ogólnym zabrzańskim wątku... :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Sabina02 napisał(a):Kobieta zmienną jest. :lol: Zobaczcie na ogólnym zabrzańskim wątku... :cool3: juz widziałam :loveu: Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Sabciu, Sabinka cię odwiedzi! I pewnie obfoci! A już na pewno wymizia!!! Quote
niteczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Sabciu, daj lizka Sabince, bo to dobra kobieta:lol: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 znając Sabcie to się ciotce nawet nie pokaże :lol::evil_lol: Quote
Sabina02 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mysia_ napisał(a):znając Sabcie to się ciotce nawet nie pokaże :lol::evil_lol: Swojej imienniczce by się nie pokazała??? :cool3: Quote
Sabina02 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Asia_Klero napisał(a):i jak?sabinka widziala sabcie?:evil_lol: Tak, ale z daleka... :sad: Nie dalo rady zrobic fotek... :niewiem: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 no mówiłam, że Sabcia jest trochę antyspołeczna :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 oj tam od razu aspoleczna..nie lubi sie narzucac:oops: Quote
Sabina02 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Bjuta napisał(a):No może być aspołeczna, ale antysabinkowa nie! Ona byla poprostu zajeta ciekawszymi rzeczami i nawet mnie nie zauwazyla... ;) Quote
Recommended Posts