Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie wiem czy nikt, ale ja tak! :eviltong:

Bade w Polsce w sobote... mowilam wam? :multi:

Wiemy, wiemy... Bójcie się ciotki, bo Sabinka na inspekcję wpadnie:eviltong: Trawka na zielono i podopiecznych też proszę wypucować.:evil_lol:

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dopiero przylecialam do Polski wczoraj popoludniu. :lol: Chcialabym odwiedzic zabrzanskie schronisko, ale nie wiem czy dam rade w tym roku, bo nie mam samochodu. A juz pozyczam od wujka samochod dwa razy, bo juz dawno obiecalam ze bede w schonisku mieleckim, no i jade tez do hoteliku w Janowie Lubelskim po sunie, ktora mam adoptowac...

...ale do Polski jezdze dosc czesto, wiec jesli nie teraz, to napewno nastepnym razem jak przyjade, to Was odwiedze. :lol:

Posted

No dobrze mówiłam, żeby ciotki miały się na baczności, bo Sabinka w każdej chwili do jakiegoś schroniska może wpaść. Cioteczko, a która sunia ma takie szczęście?

Posted

[quote name='niteczka']Cioteczko, a która sunia ma takie szczęście?[/quote]

Aaaa... Kasiula, ktora czeka od kilku miesiecy na mnie w hotelu u Murki, a wczesniej spedzila kilka ladnych lat w mieleckim schronisku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-sabinka-za-tm-kasia-czeka-na-ds-w-hoteliku-u-murki-kto-chce-maluszka-125760/[/URL]

Posted

[quote name='Sabina02']Aaaa... Kasiula, ktora czeka od kilku miesiecy na mnie w hotelu u Murki, a wczesniej spedzila kilka ladnych lat w mieleckim schronisku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-sabinka-za-tm-kasia-czeka-na-ds-w-hoteliku-u-murki-kto-chce-maluszka-125760/[/URL][/quote]
Ślicznotka, ta to ma szczęście, że ją Sabinka wypatrzyła :lol:. Oby dobrze się chowała.

Posted

Mysia_ napisał(a):
:eviltong:ojjjj Sabinko... nie wiem czy Ci wybaczymy, że nas nie odwiedziłaś :eviltong:

Blagam, wybaczcie! :modla: Okazuje sie, ze do Mielca chyba tez nie jade. Nie mam samochodu i nie znam polskich zasad jazdy i znakow... :oops: A rodzinka zajeta. Nastepnym razem przylece do Polski z TZ-em, to wypozyczymy samochod i Was odwiedzimy.

W tym roku jade tylko po mielecka Kasie do hotelu w Janowie Lubelskim, bo ja adoptuje. Wymeczylam kuzyna zeby mnie zawiozl. :razz:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ojjj nie dobra ciotka nie dobra :eviltong: :shake: ale wybaczamy ;):loveu:

Kobieta zmienną jest. :lol: Zobaczcie na ogólnym zabrzańskim wątku... :cool3:

• 2 weeks later...