Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że Murka już jest chociaż trochę bardziej radosna :) Ale lepiej, żeby się do was już bardziej nie przywiązywała, tylko ruszyła do swojego domku ;)

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Murka była ze mną na spacerku, bo Marcin w pracy. Ale chyba nie rozpaczała aż tak bardzo :eviltong:
Jak tylko mnie zobaczyła przed swoim boksem bardzo się ucieszyła ale grzecznie stała i czekała aż zapnę ją na smycz. Potem poszłyśmy sobie na spacerek do parku i jeszcze trochę dalej :) Psinka jak zawsze zachowywała się wzorowo, nie ma na co narzekać, cały czas chodziła przy nodze, a oddalała się tylko troszkę dalej jak coś chciała powąchać. Poza tym oczywiście były przerwy na głaskanko i przytulanko co Mura po prostu uwielbia :) W schronisku grzecznie powąchała się z Siwkiem, a następnie stała chwilkę z Magdą i nie obyło się bez skomlenia (tylko nie wiem, czy to za mną, czy tak po prostu :D :D :D). Do boksu Mura dostała parówki, które smacznie zajadała :)

Posted

[quote name='ania91sc'] a następnie stała chwilkę z Magdą i nie obyło się bez skomlenia (tylko nie wiem, czy to za mną, czy tak po prostu :D :D :D).[/QUOTE]
Myślę, że po trochę tego i tego, bo bardzo chciała do Ciebie podejść, ale też jej się trochę nudziło w jednym miejscu plus ja ją nakręciłam zabawą i drapaniem:D

Posted

Wczoraj niestety nie mogłam pójść na wspólny spacerek z Murką, Marcinem i resztą towarzystwa ale wiem, że Murka była i się dobrze bawiła :D
Na spacerze była z Neronem i Sansą. Magda zrobiła jej kilka zdjęć za które bardzo dziękujemy :) Jak Marcin wrócił z nią do schroniska to ucieszyła się na mój widok :D

Posted

Niestety telefon nadal milczy...
A dziś za Marcinem i Murką kolejny czwartkowy spacerek. Mura jak zawsze usłuchana i grzeczniutka. Była na spacerze z Centkiem i Neronem, bo Sansa szybko Nas opuściła. Ale jej najbardziej podobna się czas, który może spędzić na głaskanku, to ewidentnie kanapowy psiak. Kiedy oddałam Centka do boksu to miałam okazję pogłaskać i wyściskać Murę, dziewczyna bardzo się nakręciła i mruczała z radości :D Potem Marcin Murkę dokarmił, bo apetyt dziś naprawdę dopisywał.

Posted

To fakt, Mura jest po prostu przekochana :) Wczoraj dowiedziałam się, że Pani, która adoptowała od Nas Arię zakochała się w Murze i chce jej zasponsorować ogłoszenie w DZ w tym piątkowym wydaniu na cały Śląsk (z tego co kojarzę to koszt takie ogłoszenia wynosi około 40 zł), naprawdę ogromnie dziękujemy :loveu:

A teraz o spacerku wczorajszym...
Mura na początku poszła w towarzystwie nowego kolegi - Bugiego na spacerek i muszę Wam powiedzieć, że nowy kolega jej się chyba bardzo spodobał, bo ciągle chciała iść przy nim i tylko go wąchała, nie było żadnych zgrzytów :) Mura na spacerze jak idzie to ciągle się tylko ogląda i sprawdza, czy wszyscy idą no i oczywiście musi być co jakiś czas pogłaskana :D To taki wielki pieszczoch.
Potem Murka udała się już w towarzystwie Sansy i Nerona na spacerek "prawie na Borki" :D Do boksu dostała paróweczki, które zniknęły raz dwa :)
Niestety wczoraj Murka nie załapała się na zdjęcia :(

Posted

Witam, tak to prawda ta sunia jakoś SPECJALNIE mnie ujęła. Zadzwonię do Pani w tygodniu i uzgodnimy "co i jak" DZ to bardzo poczytna gazeta myślę, że to dobry pomysł aby Murę poznało sporo osób a wśród nich TEN JEDYNY CZŁOWIEK DLA NIEJ. Do usłyszenia;)

Posted

Beti-Buba napisał(a):
Witam, tak to prawda ta sunia jakoś SPECJALNIE mnie ujęła. Zadzwonię do Pani w tygodniu i uzgodnimy "co i jak" DZ to bardzo poczytna gazeta myślę, że to dobry pomysł aby Murę poznało sporo osób a wśród nich TEN JEDYNY CZŁOWIEK DLA NIEJ. Do usłyszenia;)

Dziękujemy Pani serdecznie :Rose::Rose::Rose:
W piątek ukaże się Murki ogłoszenie :)

Posted

sporo ich, ale mnie się podoba to:

to

choć może Murka nie pozuje na nich idealnie, to jakoś przyciągają moją uwagę, a wydaje mi się, że do gazety to takie w sam raz :) ale nie znam się na takim ogłaszaniu, więc moge nie mieć racji :roll:

Posted

Ja bym za to postawiła na wyglądy suni, ale kurcze ciężko coś wybrać, bo w sumie wszystko zależy właśnie od zdjęcia, czy lepiej żeby psa było widać całego czy na przykład błagające spojrzenie... Trudne masz zadanie Ania, może Marcin Ci pomoże:p

albo

lub