izulkabu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 justynavege napisał(a): zal ze po operacji sunia nie moze byc we własnym domu tylko sama :( :shake: No włąsnie, domek i ktoś do pogłaskania tego ślicznego łebka by się przydał na już :-( Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dziś nie będzie mnie u Dzinki :shake: Quote
yewcia1 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 rotek_ napisał(a):justyna, dzina ma się swietnie;) Czyli teraz tylko domku potrzeba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 rotek_ napisał(a):justyna, dzina ma się swietnie;) dzięki Sylwia :) kamien spadl mi z serca moj zwariowany ping-pong :evil_lol: juz jutro bedziemy głaskać :) Quote
izulkabu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzinka nie chowaj się słoneczko :roll: domek gdzieś na Ciebie czeka Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 izulkabu napisał(a):Dzinka nie chowaj się słoneczko :roll: domek gdzieś na Ciebie czeka Właśnie Dzinka kolejny raz wędruj na początek kolejki Quote
uxmal Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a ja znowu wrócę go ogłoszeń gazetowych. Co myślicie o Dzienniku Zachodnim? nakłąd ma 429 500 egz. i jest dział zwierzęta Quote
rotek_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tak jak powiada mąż solito.... "dobre ogłoszenie nie jest złe":evil_lol: Quote
solito Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 rotek_ napisał(a):tak jak powiada mąż solito.... "dobre ogłoszenie nie jest złe":evil_lol: Widzę, że szybko się uczysz?!:evil_lol: Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 uxmal napisał(a):a ja znowu wrócę go ogłoszeń gazetowych. Co myślicie o Dzienniku Zachodnim? nakłąd ma 429 500 egz. i jest dział zwierzęta ależ owszem czemu nie :loveu: Dzina dzis zabawiała się swoim misiem pluszakiem dziewczyna szybciutko wraca do zdrowka :multi: a apetyt ze ho ho az się boję ze sie zadławi..... Quote
uxmal Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzinka jest na gazecie : ogłoszenia z 4.09 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,36815,4088218.html Quote
solito Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='uxmal']Dzinka jest na gazecie : ogłoszenia z 4.09 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,36815,4088218.html dzięki, Ux!:loveu: Quote
justynavege Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ux :) w imieniu dzinki dziękuję :loveu: ( widzę ze nie tylko Dzina zagoscila w ogloszeniach :multi: :multi: ) alez ona jest przekochana dzis wzielam ja do biura sprawdzic jak szew brzusio sie slicznie goi a dzinka daje łapkę siada i przykro mi tylko ze nie ma domu :shake: Quote
uxmal Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Na ogłoszeniach jest jeszcze Reksio, i Dingo. Czekam jeszcze na Pokerka:) Quote
uxmal Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Skończyło się allegro, wystawię Dzinkę dalej tylko muszę troszkę odświezyć treść głoszenia i tytuł, bo za często było takie samo :) Quote
uxmal Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wysłałam dzisiaj maile do klubów Obedience. :) Quote
yewcia1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 uxmal Ty kobito to jesteś zdolna - komp opanowany na 5 ( jak u hakera) oblatana w necie jak mało kto - chylę czoła Quote
justynavege Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ux się nie czerwień :loveu: a dzinu moje słonko tak bardzo potrzebuje kogoś do zabawy do grania w piłeczkę przeciagania sznurka szarpania misia..... ja tak mało czasu mogę jej poświecić :shake: a tak bardzo ta sunia w moim sercu tkwi........ Quote
uxmal Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Muszę usunąć z ogłoszenia Dżinki "w typie Basenji" bo wyrzucą mi aukcję:( Ehhh a pseudohodowcy sprzedają sobie dowoli swoje pieski "w typie" Quote
justynavege Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dlaczego kazali Ci usunac ?? przeciez Dzina taki sam basenji jak te po 300 peelenów :evil_lol: a Dzina czy w typie czy nei w typie wrocila z boksow posterylkowych do najładniejszego boksu w Uciechowie jeszcze nei widzieliscie go bo ciotka rotek zapomniala aparata :evil_lol: obwąchalą wlosci i zajęła się swoimi zabawkami Quote
uxmal Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 justynavege napisał(a):dlaczego kazali Ci usunac ?? przeciez Dzina taki sam basenji jak te po 300 peelenów :evil_lol: a Dzina czy w typie czy nei w typie wrocila z boksow posterylkowych do najładniejszego boksu w Uciechowie jeszcze nei widzieliscie go bo ciotka rotek zapomniala aparata :evil_lol: obwąchalą wlosci i zajęła się swoimi zabawkami Wole huhać na zimne. Jak mi Kenie wywalili. Przypuszczam, że ktoś zgłosił, że mixy się sprzedaje. A te wszystkie "po rodzicach rasowych lecz bez rodowodu"są OKI :( Na watku Boni parę tygodni temu Yonie też allegro wywaliło ogłoszenie Quote
yewcia1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Bo admini na alegro znają się jak wili na gwiazdach - pewnie jakbyś napisała, ze za 300 plnów i to basnji z new mexyko to było by oki - bo tak mało kto mało czym ma pojęcie Quote
Recommended Posts