KWL Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Następny wspaniały pies poszukuje pilnie domu. Przyjaciel Koni tak go opisała: Ten psiak również do super pilnej adopcji ! Wyrwany z jakiegoś piekła. Skatowany do nieprzytomności przez byłego właściciela, ludzie z okolicy nie chcą powiedzieć, który to człowiek (!). Wylądował w klinice w bardzo kiepskim stanie. Nieco nieufny, ale miły psiak - typowo do domu z ogrodem (wg. mnie). Chyba kończy leczenie. Nie ma gdzie się podziać. Pierwsze dwa zdjęcia są wcześniejsze (sprzed tygodnia), pozostałe z niedzieli. Chwilowo przebywa przy pewnej stajni. Nie na długo. Zwróć uwagę jak strasznie wygląda po tygodniu pobytu w tej stajni ! To ze względu na warunki i nieczęste spacery. Teren jest podmokły - grozi mu choroba stawów ! Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 napiszcie jaki ma charakter i co się da to wstwie go na allegro i do kogo dac kontakt?do joanny? Quote
paros Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Biały Kieł to chwilowe imię psiaka, bo Przyjaciel_koni zapomniała jego imię.:cool3: A psiak ma na imię Romulus :eviltong: KWL popraw w tytule wątku :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wrzuce go na forum białego owczarka... Czy wiadomo cos więcej o jego charakterze-jak do innych psów, kotów... Quote
kasiaprodex Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nastepny mix białego owczarka :-( gdzie on teraz jest ,kto sie nim zajmuje? Quote
paros Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Romulus na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=196704799 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
beka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wygląda na mixa podhalana (trochę). Może na adopcjach podhalanów go umieścić?? Quote
KWL Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Może być podhalanem, może owczaekiem szwajcarskim, może słodkim kundlem, ale niech go ktoś pokocha niezależnie jak nazwie :-) Oczywiście Beka prosimy bardzo :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ważne-w jakim wieku może byc psiak????? Jest zapytanie z forum białego owczarka...moze ktos jest zainteresowany..... Quote
KWL Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Moim zdaniem kilkuletni, niestary jeszcze. Spróbuje się dowiedzieć więcej. Napisze jak czegoś się dowiem. Już wiem :-) Dobrze mi się wydawało 2-3 lata. Quote
marie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Chodzi na smyczy? Jaki jest jego stosunek do innych psow? I do ludzi? Quote
KWL Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Co do smyczy nie wiem, agresywny raczej nie jest, co do innych zwierząt - teraz jest przy koniach :-) Sprawdzę co jeszcze mogę i odpiszę. Quote
_beatka_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 co u bialego kla?:razz: kto ma z nim bezpośredni kontakt?pani joanna? Quote
kasiaprodex Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kto sie w tej stadninie nim opiekuje. A gdzie on jest? bo może trzeba pare naszych rad dać Quote
kasiaprodex Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kto sie w tej stadninie nim opiekuje. A gdzie on jest? bo może trzeba pare naszych rad dać Quote
kasiaprodex Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kto sie w tej stadninie nim opiekuje. A gdzie ona jest? bo może trzeba pare naszych rad dać Quote
KWL Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Można to określić jako DT przy stadninie (w Zielonce), ale warunki jak napisała w pierwszym poście przyjsciel koni ma tam kiepskie niestety, więc potrzebuje choćby lepszego DT :-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Potrzebne sa jakies informacje o charakterze psiaczka....cos więcej niz tylko,że jest spokojny.... Quote
plamka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 biały romulus - prawie owczarek szwajcarski szuka domu Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Co u psiaka-kto może jakis informacji na jego temat udzielić???????? Czy ktos jeździ do niego????? Nikt psa w ciemno nie weźmie, trzeba cos o nim napisać-moge go na allegro wystawic, ale musze miec jakies informacje o charakterze!!!! Quote
_beatka_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 narazie nie ma ani przyjaciel koni-jest chora, ani KWL-nie ma netu w domu, tylko w tygodniu pisze z pracy:razz: a o piesku mają wieści tylko oni, na pewno się odezwa jak tylko zobaczą, ja sama jestem ciekawa charakterku psiaczka;) Quote
Recommended Posts