Jump to content
Dogomania

Romulus w typie owczarek szwajcarski/podhalan - Wawa - ma dom!

Recommended Posts

Posted

Następny wspaniały pies poszukuje pilnie domu.

Przyjaciel Koni tak go opisała:
Ten psiak również do super pilnej adopcji !
Wyrwany z jakiegoś piekła. Skatowany do nieprzytomności przez byłego
właściciela, ludzie z okolicy nie chcą powiedzieć, który to człowiek (!). Wylądował w klinice w bardzo kiepskim stanie.
Nieco nieufny, ale miły psiak - typowo do domu z ogrodem (wg. mnie). Chyba kończy leczenie. Nie ma gdzie się podziać.
Pierwsze dwa zdjęcia są wcześniejsze (sprzed tygodnia), pozostałe z niedzieli.
Chwilowo przebywa przy pewnej stajni. Nie na długo.
Zwróć uwagę jak strasznie wygląda po tygodniu pobytu w tej stajni !
To ze względu na warunki i nieczęste spacery. Teren jest podmokły -
grozi mu choroba stawów !

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biały Kieł to chwilowe imię psiaka, bo Przyjaciel_koni zapomniała jego imię.:cool3: A psiak ma na imię Romulus :eviltong:

KWL popraw w tytule wątku :roll:

Posted

Może być podhalanem, może owczaekiem szwajcarskim, może słodkim kundlem, ale niech go ktoś pokocha niezależnie jak nazwie :-) Oczywiście Beka prosimy bardzo :-)

Posted

Moim zdaniem kilkuletni, niestary jeszcze. Spróbuje się dowiedzieć więcej. Napisze jak czegoś się dowiem. Już wiem :-)
Dobrze mi się wydawało 2-3 lata.

Posted

Co do smyczy nie wiem, agresywny raczej nie jest, co do innych zwierząt - teraz jest przy koniach :-) Sprawdzę co jeszcze mogę i odpiszę.

Posted

Można to określić jako DT przy stadninie (w Zielonce), ale warunki jak napisała w pierwszym poście przyjsciel koni ma tam kiepskie niestety, więc potrzebuje choćby lepszego DT :-(

Posted

narazie nie ma ani przyjaciel koni-jest chora, ani KWL-nie ma netu w domu, tylko w tygodniu pisze z pracy:razz:
a o piesku mają wieści tylko oni, na pewno się odezwa jak tylko zobaczą, ja sama jestem ciekawa charakterku psiaczka;)