Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Może można jakiś adres,na który ewentualnie przesłałabym jakąś paczuszkę dla psiaków? Sama jestem wolontariuszką w schronisku i wiem,że smycze,obroże i jakieś smakołyki zawsze się przydadzą :)

Posted

Witam po przerwie :) jeśli chodzi o ogłoszenia to najświeższe i wszystkie aktualne mają: 1.Ałtaj 2.Syriusz 3.Dexter (adoptowany?) 4.Gucio 5.Cezar (w domu:) i myślę,że już czas powolutku usuwać ogłoszenia) natomiast Milan,Rudi,Ozi i Mika mają już część ogłoszeń nieaktywnych.
Po Nowym Roku postaram się znowu pomóc :)

Posted

Od dawna podczytuję wątek i kibicuję psiakom. Cieszę się że poprawiają się ich warunki bytowe.
Chciałabym się zapytać o Milkę, ile ona może ważyć?

Posted

A wiadomo co się stało z Maxem????
[B]Wojtku[/B] czy domy dla psiaków są sprawdzane? Cezar i Dexter dobrze trafili??? I czy możesz podać adres do Was, prosiła o to truskawkab, chce podesłać dary:)

Posted

[quote name='Sara2011']Od dawna podczytuję wątek i kibicuję psiakom. Cieszę się że poprawiają się ich warunki bytowe.
Chciałabym się zapytać o Milkę, ile ona może ważyć?[/QUOTE] Milke czy Mikę?:P)

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Ja tego malenstwa nie podnosilam, ale jak ja przytulalam to czulam te wystajace drobne kosteczki, chyba bedzie wazyla tyle co moj jamnik ok 5-6 kg[/QUOTE]

Dziękuję. Gdyby udało się znaleźć transport do Gorzowa to mogłabym zabrać małą na DT i wtedy szukalibyśmy jej na spokojnie dobrego domku.

Posted

[quote name='Sara2011']Dziękuję. Gdyby udało się znaleźć transport do Gorzowa to mogłabym zabrać małą na DT i wtedy szukalibyśmy jej na spokojnie dobrego domku.[/QUOTE]
super, to dla małej wielka szansa:)

Posted

We wroclawiu bede dopiero jutro, wtedy tez bede miala normalny dostep do internetu, teraz pisze z telefonu i nie jest to ani szynkie ani wygodne, dlatego wiesci w skrocie.[quote name='truskawkab']Może można jakiś adres,na który ewentualnie przesłałabym jakąś paczuszkę dla psiaków? Sama jestem wolontariuszką w schronisku i wiem,że smycze,obroże i jakieś smakołyki zawsze się przydadzą :)[/QUOTE] Witaj na watku, mam nadzidzieje, ze z nami zostaniesz:-) propnuje, zeby rzeczy wyslac do Wojtek7, on jezdzi do przytuliska najczesciej. Jak pojawi sie na watku, poda adres albo powie co o tym sadzi :) bardzo dziekuje za propozycje! [quote name='halszka']Witam po przerwie :) jeśli chodzi o ogłoszenia to najświeższe i wszystkie aktualne mają: 1.Ałtaj 2.Syriusz 3.Dexter (adoptowany?) 4.Gucio 5.Cezar (w domu:) i myślę,że już czas powolutku usuwać ogłoszenia) natomiast Milan,Rudi,Ozi i Mika mają już część ogłoszeń nieaktywnych.Po Nowym Roku postaram się znowu pomóc :)[/QUOTE]Halszko, jestes aniolem:)[quote name='Sara2011']Dziękuję. Gdyby udało się znaleźć transport do Gorzowa to mogłabym zabrać małą na DT i wtedy szukalibyśmy jej na spokojnie dobrego domku.[/QUOTE]Sara2011, Milka wazy ok 6-7 kg. Jest leciutka i mala.

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']jAK NIE ZNAJDZIECIE TRANSPORTU, TO MOJ MAZ ZGODZIL SIE JA PRZETRANSPORTOWAC, BYLE SZYBKO, BO JEST NAM JEJ NAJBARDZIEJ ZAL, TEN JEJ MALY NOSEK NIEDLUGO PRZYKLEI SIE DO TYCH KRAT![/QUOTE]

Jak dla mnie może przyjechać do mnie nawet dzisiaj.

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Dzisiaj, to chyba niemozliwe, w poniedzialek pracuje, ale we wtorek mozemy po nią pojechac i zawiesc gdzie trzeba[/QUOTE]

Wtorek jak najbardziej mi odpowiada, mam urlop.