truskawkab Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Witam Was.Zaglądam od czasu do czasu na wątek i podczytuję :) Quote
Marycha35 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Zapraszamy:) Każde serducho więcej dla tych psiaków to skarb! Quote
truskawkab Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Może można jakiś adres,na który ewentualnie przesłałabym jakąś paczuszkę dla psiaków? Sama jestem wolontariuszką w schronisku i wiem,że smycze,obroże i jakieś smakołyki zawsze się przydadzą :) Quote
Marycha35 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Pycha pomysł:):):) Jak tylko dziewczynki wpadną na bank podadzą adres!!! Quote
halszka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Witam po przerwie :) jeśli chodzi o ogłoszenia to najświeższe i wszystkie aktualne mają: 1.Ałtaj 2.Syriusz 3.Dexter (adoptowany?) 4.Gucio 5.Cezar (w domu:) i myślę,że już czas powolutku usuwać ogłoszenia) natomiast Milan,Rudi,Ozi i Mika mają już część ogłoszeń nieaktywnych. Po Nowym Roku postaram się znowu pomóc :) Quote
Sara2011 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Od dawna podczytuję wątek i kibicuję psiakom. Cieszę się że poprawiają się ich warunki bytowe. Chciałabym się zapytać o Milkę, ile ona może ważyć? Quote
Wojtek7 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Cezar i Dexter już w nowych domach, także spokojnie można usunąć, natomiast wszystkie pozostałe odśwież, bardzo dziękuję :) Quote
Mela Jakimiuk Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 powiedzcie, gdzie jeszcze mozna wrzucic zdjecia i opisy pieskow, zeby wiecej ludzi sie o nich dowiedzialo. Quote
Marycha35 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 A wiadomo co się stało z Maxem???? [B]Wojtku[/B] czy domy dla psiaków są sprawdzane? Cezar i Dexter dobrze trafili??? I czy możesz podać adres do Was, prosiła o to truskawkab, chce podesłać dary:) Quote
Marycha35 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Sara2011']Od dawna podczytuję wątek i kibicuję psiakom. Cieszę się że poprawiają się ich warunki bytowe. Chciałabym się zapytać o Milkę, ile ona może ważyć?[/QUOTE] Milke czy Mikę?:P) Quote
Sara2011 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Marycha35']Milke czy Mikę?:P)[/QUOTE] Milkę, tę nową sunię w przytulisku. Quote
Marycha35 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Rozumiem:) HEJ HEJ KTO ZNA ODPOWIEDŹ??????? Quote
Mela Jakimiuk Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ja tego malenstwa nie podnosilam, ale jak ja przytulalam to czulam te wystajace drobne kosteczki, chyba bedzie wazyla tyle co moj jamnik ok 5-6 kg Quote
Sara2011 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Mela Jakimiuk']Ja tego malenstwa nie podnosilam, ale jak ja przytulalam to czulam te wystajace drobne kosteczki, chyba bedzie wazyla tyle co moj jamnik ok 5-6 kg[/QUOTE] Dziękuję. Gdyby udało się znaleźć transport do Gorzowa to mogłabym zabrać małą na DT i wtedy szukalibyśmy jej na spokojnie dobrego domku. Quote
asiuniab Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Sara2011']Dziękuję. Gdyby udało się znaleźć transport do Gorzowa to mogłabym zabrać małą na DT i wtedy szukalibyśmy jej na spokojnie dobrego domku.[/QUOTE] super, to dla małej wielka szansa:) Quote
Marycha35 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Bonsai, Wojtku co Wy na to?????? Jak coś damy wrzutkę na wątas transportowy, może ktoś sunieczkę podrzuci:) Quote
rutta Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 We wroclawiu bede dopiero jutro, wtedy tez bede miala normalny dostep do internetu, teraz pisze z telefonu i nie jest to ani szynkie ani wygodne, dlatego wiesci w skrocie.[quote name='truskawkab']Może można jakiś adres,na który ewentualnie przesłałabym jakąś paczuszkę dla psiaków? Sama jestem wolontariuszką w schronisku i wiem,że smycze,obroże i jakieś smakołyki zawsze się przydadzą :)[/QUOTE] Witaj na watku, mam nadzidzieje, ze z nami zostaniesz:-) propnuje, zeby rzeczy wyslac do Wojtek7, on jezdzi do przytuliska najczesciej. Jak pojawi sie na watku, poda adres albo powie co o tym sadzi :) bardzo dziekuje za propozycje! [quote name='halszka']Witam po przerwie :) jeśli chodzi o ogłoszenia to najświeższe i wszystkie aktualne mają: 1.Ałtaj 2.Syriusz 3.Dexter (adoptowany?) 4.Gucio 5.Cezar (w domu:) i myślę,że już czas powolutku usuwać ogłoszenia) natomiast Milan,Rudi,Ozi i Mika mają już część ogłoszeń nieaktywnych.Po Nowym Roku postaram się znowu pomóc :)[/QUOTE]Halszko, jestes aniolem:)[quote name='Sara2011']Dziękuję. Gdyby udało się znaleźć transport do Gorzowa to mogłabym zabrać małą na DT i wtedy szukalibyśmy jej na spokojnie dobrego domku.[/QUOTE]Sara2011, Milka wazy ok 6-7 kg. Jest leciutka i mala. Quote
Mela Jakimiuk Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 jAK NIE ZNAJDZIECIE TRANSPORTU, TO MOJ MAZ ZGODZIL SIE JA PRZETRANSPORTOWAC, BYLE SZYBKO, BO JEST NAM JEJ NAJBARDZIEJ ZAL, TEN JEJ MALY NOSEK NIEDLUGO PRZYKLEI SIE DO TYCH KRAT! Quote
Sara2011 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Mela Jakimiuk']jAK NIE ZNAJDZIECIE TRANSPORTU, TO MOJ MAZ ZGODZIL SIE JA PRZETRANSPORTOWAC, BYLE SZYBKO, BO JEST NAM JEJ NAJBARDZIEJ ZAL, TEN JEJ MALY NOSEK NIEDLUGO PRZYKLEI SIE DO TYCH KRAT![/QUOTE] Jak dla mnie może przyjechać do mnie nawet dzisiaj. Quote
Mela Jakimiuk Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dzisiaj, to chyba niemozliwe, w poniedzialek pracuje, ale we wtorek mozemy po nią pojechac i zawiesc gdzie trzeba Quote
Sara2011 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Sprawdziłam na mapie położenie Kalisza, myślałam że jest połozony bliżej Gorzowa a to w sumie szmat drogi:shake:. Quote
Wojtek7 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Jeśli jest taka możliwość, to chętnie pomogę na przytulisku, Mika mnie już zna i może choć trochę będzie mniej zestresowana:) Quote
Mela Jakimiuk Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 To nie Mika tylko Milka, ta mala sunia z 3 boksu po prawej, ale kazda pomoc jest na wage zlota Quote
Sara2011 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Mela Jakimiuk']Dzisiaj, to chyba niemozliwe, w poniedzialek pracuje, ale we wtorek mozemy po nią pojechac i zawiesc gdzie trzeba[/QUOTE] Wtorek jak najbardziej mi odpowiada, mam urlop. Quote
Recommended Posts